hayaller mi yoksa aşk mı?

kızlaarr şuan sevgilimin yanından geliyorum :D aldı karşısına konuştu benimle. Yaptıgının sacmalık oldugunu bıraz sorumluluktan çekındıgını korktugunu belırttı ama beraber olursak herseyı aşabılırız dedi yaptgım aptallıktı dedı ve ınanmayanlar var karavanın hayalı olduguna ama kucuklugunden berı hayalı ve yarın begendıgı bı karavan varmıs gel beraber bakalım senınde hosuna gıderse bı konusuruz satıcıyla dedı. bız ayrı yapamayız yapamazdıkta dedı inş hersey bole guzel gıder :D

kızlaarr şuan sevgilimin yanından geliyorum :D aldı karşısına konuştu benimle. Yaptıgının sacmalık oldugunu bıraz sorumluluktan çekındıgını korktugunu belırttı ama beraber olursak herseyı aşabılırız dedi yaptgım aptallıktı dedı ve ınanmayanlar var karavanın hayalı olduguna ama kucuklugunden berı hayalı ve yarın begendıgı bı karavan varmıs gel beraber bakalım senınde hosuna gıderse bı konusuruz satıcıyla dedı. bız ayrı yapamayız yapamazdıkta dedı inş hersey bole guzel gıder :D

İyi bari, gayet saçmaydı karavan hayali yüzünden ayrılmak istemesi. Yol yakınken düzeltmiş. Sevindim.

Son düzenleme:
Neyse ki barışmışsınız ama karavan babamın da çocukluk hayali,

40 yıl sonra annemi boşayıp gider mi acaba diye bir düşünmedim değil :ssz::27:

Bana pek inandırıcı gelmedi de neyse diyelim ki gerçekten hayalleri var. Niye benimle gel dememiş sana? Bu mümkün olmasa bile bir kere söylemesi lazım

Son düzenleme:
Benimde dünyayı karış karış dolaşmak gibi bir hayalim vardı. Sonra aşık oldum evlendim şuan eşimle gezmeyi planlıyoruz insan çok sevince sevdiginden başka degerli hiç birşey kalmıyor. Barışmışsınız inş çok mutlu olursunuz.

seni üzmemek adına bahane ürettiğini düşünüyorum. Madem hayali 5 yıllık sevgilisini bırakmak yerine beraberde gerçekleştirebilirdiniz bu hayali. 5 yıl dile kolay.

kızlar benim 5 senelıik bir birlikteliğim vardı geçen gün ayrıldık. Bana yalnız kalmak ıstedıgını daha yapıcak hayallerı oldugunu soyledı onun hayalı bı karavan alıp ıstedgı yerde hıc bısey dusunmeden gezmek yasamak tek basına. Ama benide seviyor biliyorum senı sevıyorum ama hayalımı gerceklestırmeden ıstesemde mutlu olamayız dıyo hep aklım orda kalıcak bılıyorum mutsuz olucaz dıyo. Ne dicemi bilemiyoum ailesi bu yaz nısan yapmak ıstemıs fakat hazır olmadıgını soyledı bana bı taraftan hak verıyorum daha okulu bıtmedı ne işi var ne kenarda birikmişi ve one surdugu en onemlı sey hayalı senı bırakmak ıstemıyorum ama mecburum dıyo daha ne kadar bekleyebılrısınkı benı dıyo aılen sormıcakmı sana dıyo kendı aılesı bıraz tutucu bı aıle uzerıne gelmısler heralde bıraz oda baskıyı sevmıyo. Geçen gün buluştuk beraber ağladık kollarımda ağladı resmen senı sevıyorum ama mecburuz dıyo mecbur degılız dıyorum bıseyler soyluyorum bı fıkır uretıyorum kapattı kendını ıyıce benı bıle duymuyor artık. Bi hayalı ıcın benden vazgecmesı gerekmıyo ben ona hayalınden vazgec demıyorum hakkımda yok boyle bıseye ama benı hem sevıp hemde severken ayrılmamızı kaldıramıyorum. Nasıl bı yol ızlemelıyım kızlar yardım edın.

eğer ortada gerçekten bir sewgi varsa planlar hayaller hep 2 kişiyle kurulur . o ağlamalar boŞ bigün önce kollarında ağlayan adam 1 hafta sonra baskasının koynuna girebiliyor maalsef

Vay be aynı gün hem ani bir kararla ayrılıyor sonrada yok bu böyle olmadı diyip biz ayrılamayız diyor.. Yerinde olsam çok güvenmezdim bu adama..
Onun fikirlerine göre ayrılıp barışacaksanız işin var.. Yinede mutluluklar..

canım adam kaçacak bahane aramış. Artık resmiyet kazanacağı korkusuyla kaçmış. Ya da yeni birisi var. Erkeklere güven olmuyor. En masumun dan bile birşeyler çıkıyor. Adamın aglamasin falan aldanma . Rol yapıyordur. Evlenip niye seninle birlikte niye hayallerıni gerçekleştirmiyor. Tek başına olmak istiyorsa eğer nerde akşam orda sabah bir tip demek ki. Böyle birine yol ver gitsin.

nazlikiz22 kullanıcısından alıntı

Aynı gün olanlara bakarmısın? Güzelim fazla güvenme, hayatını da ona odaklama derim, üzüleceğin günleri görmek istemem tekrar!.. Hayırlısı olsun inşallah..

İyi de bu adamın sizinle ilgili doğru düzgün gelecek planı yokmuş ki. Okul bitmemiş, iş yok ,para filan biriktirmemiş karavanla orada burada gezme peşinde zaten eviliğe uygun bir yapısı yok ki evlenseniz bile ikinci gün sıkılıp yine hayatını yaşamak isteyen uçarı bir tip 5 yılda bunu anlayamadınız mı ? Böyle bir erkeğe güvenip evlilik yoluna çıkılmaz böyle bir adamdan baba filan da olmaz tamamen kendi hayatını özgürce yaşama peşinde. Sizin için daha hayırlı olmuş aslında geleceğe daha güvenle bakabileceğiniz birisiyle mutlu olursunuz inşallah.

kızlar benim 5 senelıik bir birlikteliğim vardı geçen gün ayrıldık. Bana yalnız kalmak ıstedıgını daha yapıcak hayallerı oldugunu soyledı onun hayalı bı karavan alıp ıstedgı yerde hıc bısey dusunmeden gezmek yasamak tek basına. Ama benide seviyor biliyorum senı sevıyorum ama hayalımı gerceklestırmeden ıstesemde mutlu olamayız dıyo hep aklım orda kalıcak bılıyorum mutsuz olucaz dıyo. Ne dicemi bilemiyoum ailesi bu yaz nısan yapmak ıstemıs fakat hazır olmadıgını soyledı bana bı taraftan hak verıyorum daha okulu bıtmedı ne işi var ne kenarda birikmişi ve one surdugu en onemlı sey hayalı senı bırakmak ıstemıyorum ama mecburum dıyo daha ne kadar bekleyebılrısınkı benı dıyo aılen sormıcakmı sana dıyo kendı aılesı bıraz tutucu bı aıle uzerıne gelmısler heralde bıraz oda baskıyı sevmıyo. Geçen gün buluştuk beraber ağladık kollarımda ağladı resmen senı sevıyorum ama mecburuz dıyo mecbur degılız dıyorum bıseyler soyluyorum bı fıkır uretıyorum kapattı kendını ıyıce benı bıle duymuyor artık. Bi hayalı ıcın benden vazgecmesı gerekmıyo ben ona hayalınden vazgec demıyorum hakkımda yok boyle bıseye ama benı hem sevıp hemde severken ayrılmamızı kaldıramıyorum. Nasıl bı yol ızlemelıyım kızlar yardım edın.

Tutucu bir aile olduğu için evlenmeden seninle karavanla gezemiyor ve parası olmadığı için evlenemiyor ayrıca okulu var... Bırak gitsin karavanla 3-4 ay gezebilir en fazla yine dönecektir evine kısa dönem askere gitmiş gibi davranırsın serbest bırakırsın hevesini alsın sende o arada yapmak istediklerini yaparsın sonra buluşursunuz. Ama illa ayrılmak istiyorsa kesin başka birisi ile kaçamak yapmak istiyordur ve sana sadakatsizlik yapmamak için ayrılmak istiyordur. Eve geri döndüğünde seni yine arıcaktır...

Gerçekten 5senelik ilişkisini karavan saçmalığı için mi bitirdi.:25:

:- Tatlım bak benimde çok hayalim var ama sevgilimle bunları yapamam bende onunla yapabileceğimm çooook daha güzel hayaller kurdum
:16:

2 seçeneğin var..

1: Sevgiline senin hayaline ortak olmak istiyorum diyeceksin.

2: Böyle saçma biten 5senelik ilişkini silip atacaksın..

Çok yazık ya vallahi bak , nasıl üzülmüyorsun, nasıl bıraktın onu.. Çocuk oyuncağımı sevgi aşk bumu..

Yazık ya gerçekten sevginin aşkın nedemek olduğunu bilmiyor yada gerçekten çocuk..!

sevgilin resmen u dönüşü yapmış. Bence kıvırıyor. Yeni birini bulmuş kendine. Beklediğini bulamayınca da u dönüşü yapmış. Uzun zamandır birliktesiniz ama Sen onu tam makasa tanıyamamışsın. Bence gözlerini iyi aç. Adam birşeyler çeviriyor.

o hayallerin içinde 5 senelik sevgilimi koyamıyorsam ben s.....çmışım öle hayalin içine :51::51:

o hayallerin içinde 5 senelik sevgilimi koyamıyorsam ben s.....çmışım öle hayalin içine :51::51:

işin özü bu kadar net açıklanabilirdi. :9: Benim de 5 yıllık bir ilişkim var nerdeyse bütün hayallerim planlarımın içinde hayatımda olan insan da var onun hayallerinin içinde de ben varım .Tek başına hayali olacak adam sevgili filan yapmasın gitsin hayatını yaşasın hele evlilik bu gibi tiplere göre zaten değil. Benim mesela 36 yaşında erkek bir kuzenim var dünyayı geziyor resmen evlilik için bile erken diyor ama çevre baskısı herkes evlen artık filan diyorlar bu tipte bir adama ben de kızıyorum bu adam evliliğe uygun bir tip değil öyle durduğu yerde duramıyor aşırı sorumluluklar bu tiplere göre değil boşu boşu bir kadının hayallerini , yıllarını çalacağına evlenmesin bu tipler bence ama çevre, toplum baskısı, din, ahlak vb. unsurlardan pek çok insan evliliğe maddi manevi hazır olmadan sorumluluk almaya uygun olmadan evleniyor malesef.

aynen almorcum bende aşkitomla 7 senedir birlikteyim onsuz bi hayal düşünemiyorum onuda tek başına bi hayal kurarken duymadım :ssz::ssz:

Back
X