- Konu Sahibi coco_cambo
ikiz çocuk sahibi olmak çok isterdim. inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini , sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil inan ki herşeyi halledersin sen.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiz çocuk sahibi olmak çok isterdim. inşallah hayırlısıyla sağlıkla kucağına alırsın bebeklerini , sağlıklı olsunlar gerisi önemli değil inan ki herşeyi halledersin sen.
Inşallah inşallah :)))(agzından bal damlıyo :) ınsallah burda anlatırım bol bol bu ısın altından kalktıgım zamaaan :)
Inşallah inşallah :)))(
2 cocugun altindan tek başına kalkmani Bekliyoruz :)))))))
İnsallah hayirlisi ile kucagina alirsin ikizlerini..simdi gozunde buyuyen seyler vakti gelince yoluna girecektir..insallahta oyle olur
Küstüydüm ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine :))ben sana nıye kızamıyorum laaayn ...
arada benım gıbı anksıyeten mı tutuyo ,gel öpcem lan senı![]()
Küstüydüm ama lanet olsun içimdeki insan sevgisine :))
Op hadi öp beni de barışalim :))
Tamam peki yapmıcam bidaha söz :)))taaam taaam optüm vallabıdaha yaramaslık yapma
![]()
![]()
Tamam peki yapmıcam bidaha söz :)))
Cici anne :)
Senin olmadığını biliyorum.. ayrı yatırın gibi tavsiyelerde bulunmuşsun ya ona istinaden yazmıştım:)). İstiyorsan olur inşallah:))Canım güzel söylüyorsun da ben değilim konu sahibi. Hamile falan da değilim.
Yoksa olacağım da içine mi doğdu şimdiden?![]()