Hayaller ve Gerçekler

Sizde yasamissinizdir eminim insan çok dolunca patlıyor içine at at sonra bişey olunca hersey dağılıyor. Haklısınız o gün düğün zamanında çalmam onlara yaradı.hemen toparlanmaloydim ama kendime de haksızlık edemem esimde bende yorulmustik artık olanlardan.Yanımda olması ve beni desteklemesi en önemlisi belkide
Çoğu kadının belki de yıllar içinde göreceği şeyi, o gün yaşamış olmanızı avantaj olarak değerlendirin,eşinizi size yapılan haksız bir tutuma karşılık yanınızda destek verdiğini gördünüz,iyi bakalım iyi olsun.
Bu konuyu fazla uzatmayın, evliliğinizi düğün gününüz gibi mahvetmesine izin vermeyin,akıllı olun:)

Ayy valla geçmiş olsun ne diyeyim. Çoook iyi anlıyorum senin sinirini orada. Ama unutmaktan başka çaren de yok. Bir de sizinki akrabaymış.

Benim nikahımda ve evden çıkmamda eşimin uzaktan bir akrabası herşeye karışmıştı. O da ne bizimkiler, ne de onlarınki böyle adetleri bilmedikleri/umursamadıkları için kadın nedense dert edinmişti. En sonunda "benim 85 yaşında anneannem burada, size laf düşmez, biz kendisinin eşliğinde gerekli adetlerimizi yapıyoruz" dedim de küstü gitti. Çok da tırt! Sonra kendi memleketlerine gittiğinde Avrupalı tabii bunlar, Türk bile sayılmazlar, öyle adet,örf anane ne gezer demiş arkamızdan. (Babaannem Bulgar -gerçek bulgar- Dedem Çerkes - anneannem ile diğer dedem de Yunan göçmeni. 50lerde Türkiyeye gelmişler.) Ben de biz öyleyiz ne yapalım, ama bence Kayınvalidem memun, en azından bir gün torunları olursa AB pasaportu alacak, iyi yatırım. Hem buradaki düğün tam örflerimize uygun olmadı mı dedim. Kolu komşu da tebessüm etti, haklısın dediler. Kim ne derse desin, bana ney yahu. Ben onların adetleri ananeleriyle kendi memleketlerinde düğünümü yapmışım, kimse de şikayetçi değil.
Neden var ki bu insanlar ve böyle güzel zamanlarda ortaya çıkarlar. Azalarak yokolmalarını istiyrm

Arkadaşım unut gitsin bak eşin var kapı gibi arkanda.
Ben hiç ummadık ailelerden neler gördüm aynen dışıarıdan dayı hala altın derdine düştü de sandalyeler havaya kalktı falan. Bir tek size olmuyor.
Kız tarafının işi bitti diye birşey yok . Ailenizde görüşüyorsunuzdur umarım sakın kesmeyin etkilenip.
KP zaten sizin yanınızdaymış eşiniz yaşananarı bizzat görmüş ve gerekeni yapmış.
Sakın eşinize hala bunlar bular oldu demeyin. Kapatın bitti evet yaşanmayacak şeyler ama oldu bitti. Evinze de sokmazsanız yeter. KV görüş desin dursun boşver. Bir ara ayarlarım de geçiştir.

Arkadaşım unut gitsin bak eşin var kapı gibi arkanda.
Ben hiç ummadık ailelerden neler gördüm aynen dışıarıdan dayı hala altın derdine düştü de sandalyeler havaya kalktı falan. Bir tek size olmuyor.
Kız tarafının işi bitti diye birşey yok . Ailenizde görüşüyorsunuzdur umarım sakın kesmeyin etkilenip.
KP zaten sizin yanınızdaymış eşiniz yaşananarı bizzat görmüş ve gerekeni yapmış.
Sakın eşinize hala bunlar bular oldu demeyin. Kapatın bitti evet yaşanmayacak şeyler ama oldu bitti. Evinze de sokmazsanız yeter. KV görüş desin dursun boşver. Bir ara ayarlarım de geçiştir.
Çok saolun evet bende o an çok buyutmrdiysem olayı ailem ve eşim içindi olay büyüyüp çirkinlesmeşin die.ailemle görüşüyoruz tabi hatta eşim ailemi tkdir eder tavırlarından dolayı.olay aslında kimin ailesi iii degil.inanın hayat kısa ben kimsenin ailesiyle görüşmesine engel olmam kimsenin mutsuzlugundan beslenmem.Güzel günümde yapilanlari kabul edemiyorum.sizin ve diger arkadaşların soylediklerinden anladigim zamana birakmak

Çok saolun evet bende o an çok buyutmrdiysem olayı ailem ve eşim içindi olay büyüyüp çirkinlesmeşin die.ailemle görüşüyoruz tabi hatta eşim ailemi tkdir eder tavırlarından dolayı.olay aslında kimin ailesi iii degil.inanın hayat kısa ben kimsenin ailesiyle görüşmesine engel olmam kimsenin mutsuzlugundan beslenmem.Güzel günümde yapilanlari kabul edemiyorum.sizin ve diger arkadaşların soylediklerinden anladigim zamana birakmak
Tabi ki de canım zamanla herşey geçer, anlayan anlar anlamayan anlamaz. Bak eşin annem de annem dememiş daha ne istiyorsun :super::halay:

Bunlar olurke eşin napiyordu acaba?Senin dugunun oldugu kadar onunda dügunuydu neden tepki göstermedi.

Merhaba arkadaşlar, uzun zamandır beni çok üzen bir konuyu sizinle paylaşmak ve öneriler almak istiyrm. Bu sene evlendim.düğün günüm kötü niyetli insanlar yuzunden kötü geçti. Eşimin akrabası takı sonrası hemen arkamizda gelip ailemden insanların gelmesine engel oldi kovdu bagormaya başladı beni ittirirken gelinliği min etek ucu takılıp yırtıldı. Odaya girer girmez uzerimdrkilere saldırdı yerlere takıyi dusurdu.esimin ailesi takiyi almayacaklardi. O gün sürekli ablama sizin işiniz bitti kız tarafı bitti söylenir durdular.ben takı odasında ağlarken karşımda umursama dan durdu kuzenleri bana güldüren. Eşim o an tepki verdi böyle olmaz die sonra dışarda eşim için beni odadan kovdu die dedikodumuzu yapmışlar ve tum bunlara kayinvalidem bizi savunmak ve yanımızda olmak yerine onun yanında ama yaptığını güya dogrulamiuor.kendi oğlunu üzdü beni geçin.ve sorun da su o güne dair içimde kaldı hersey 1 saat odadan çıkamadım ne gelinliği mi anladım ne heyecanımi.hevesim kuşağında kaldı. Düğüne gittik gelini gördüm ağlamaya başladım insanlardan nasıl saklayacagimi bilemedim.çok uzuluyrm.kayinvalidemi ne zaman açılsa bitti gitti Dior bi daha olmayacak ama bu dediğimde evet olmaz Dior ne kadar basit onlar için.ama eşim ve ben için çok uzucü. Bunu nasıl aşabiliriz ağlama krizlerinden kurtulmam lazim
hirsiz gibi niye saldiriyor ki akraba. zaten sizde kalacakmis .

Sanırım psikolojin çok kuvvetli değil hassas bir yapıdasın. Hayatında bir kere yaşayacağın o anı ağlayarak mahvedeceğine o kadınını ağlatmalıydın. Haklıysan seni kimsenin savunmasına, desteğine ihtiyacın yok. 7 ay önce olan biten bir konu hatırına geldiğinde elbet üzülebilirsin ama bunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirerek kendine yazık edersin. O kadını sil hayatından gerekirse sana bu haksızlığı yapan kadınla hala görüşmeni isteyebilecek cesareti kendinde bulabilen kayınvalideni de.

Sanırım psikolojin çok kuvvetli değil hassas bir yapıdasın. Hayatında bir kere yaşayacağın o anı ağlayarak mahvedeceğine o kadınını ağlatmalıydın. Haklıysan seni kimsenin savunmasına, desteğine ihtiyacın yok. 7 ay önce olan biten bir konu hatırına geldiğinde elbet üzülebilirsin ama bunu temcit pilavı gibi ısıtıp ısıtıp gündeme getirerek kendine yazık edersin. O kadını sil hayatından gerekirse sana bu haksızlığı yapan kadınla hala görüşmeni isteyebilecek cesareti kendinde bulabilen kayınvalideni de.
Aslında yorulmustum artık tam bitti herseyi yaptık derken hiç yoktan birinin gelmesi ve bunları yapması bardağı taşırdı bende de esim de de. Tam içeriğini bilmesem de eşim KV ile konuşmuş bi daha bu konu acilmayacakmis.Eşimin anne tarafı cidden fesat ve patavatsiz.onlara inat hep moralim yüksekti o an ağladığını görüp zevk aldılar kendime de kiziyrm bunun için

Back
X