Hayaller

Desibel

Okeyin dörtlüsü...
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2007
3.919
12
683
İstanbul
a.s. Arkadaşlar ben de sormak isterim. Hayalleriniz mi çok? Yoksa hayal kırıklıklarınız mı? kafamçokkarıştı

hayal kırıklıklarım oldu tabi,belkide kendimi bazı şeylere çok fazla şartlandırdığım için yaşadım bütün bunları...
ama anladım ki hayalleri olmadan yaşayamıyo insan en azından umutlu ve tutunacak bişeylere sahip olmanın verdiği özgüvenle yaşıyosun...
ama tüm bunlara rağmen hayallerim çok daha fazla gerçekleştirebildiklerim ve gerçekleştirmeye çalıştıklarım...

Ne güzel hayallerinin çok, hayal kırıklıklarının az olması vuslat. Dilerim hep böyle devam eder ömrün boyunca :))

bende balık burcu olmama rağmen çok fazla hayal kurmam.sanırım hayal kırıklığa uğramaktan korkuyorum.nitekim uğramışımdırda....

benımde son zamanlarda hayal kırıklıklarım cok ne ıstıorsam olmuor hep engel cıkıor bundada bı hayır vardır dıorum ama canıma yetıor gayrı yeter hayalkırıklıgı gıt basımdan hayallerım gelsınnnnnnnn:)

hayaller hayal kaldiginda daha güzeldir bazen

ben cogu zaman hayallerime kavustum bazen hayal kirikligida yasadim

hayat herseyi bize sunuyor, her duyguyu yasamamizi sagliyor.

Ben hiç hayal kuramıyorum.:çok üzgünüm:O yüzden hayal kırıklığı da yaşamıyorum hayallerimle ilgili olarak.şakkıdı

cok hayal kuran bir insan degilim,ama beklentilerimin disinda olan seyle karsilasirsam üzülürüm,o yüzden hayal kirikliklarim cok fazla

hayal kırıklıklarım fazla
düşününce hayal ettiğim her şeyi elde ettim belki,ama hepsi hayal kırıklığıyla sonuçlandı

hayal kırıklıklarım fazla
düşününce hayal ettiğim her şeyi elde ettim belki,ama hepsi hayal kırıklığıyla sonuçlandı

Sevgili Princess, hayal kırıklıklarına farklı bir açıdan bakmak istiyorum. Hayal kırıklıklarımız olmasa, hayallerin kıymeti olur muydu? Bir bebek yürümeye başlamadan önce yüzlerce defa düşer ve yürümeyi öğrenir. Hayal kırıklıkları bizim zenginliğimiz, öğretmenimiz, gücümüz, sabrımız, ısrarımızdır. Yarına kalıcılığımızdır.

insan hayal ettiği sürece yaşar derler ya..insanlar herzaman hayal kurarlar bazıları gerçekleşir gerçekleşirkende bizi dünyanın en mutlu insanı yapar,bazılarıda gerçekleşirken hiçde hayalimizde canlandırdığımız gibi olmadığını farkeder ve hayal kırıklığı yaşarız...hayellerim daha ağı basar hayal kırıklığı tabiki yaşadım ama hayatımı etkileyecek büyüklükte değil...

Hayallerim yok ama idaellerim var...
Bazılarını gerçekleştirdim, bazıları belki gerçekleşmeyecek...
Ama denemeye değer...

Hayalkırıklıklarım var...Ancak bunlar kurduğum hayallerle alakalı değil.
Bizzat hayatın kendisine ait...
Hiç olmamasını istemezdim zaten hayalkırıklıklarının...
Deneyimim onlar benim, yol gösterenim, tecrübem...

hayalım degılde ideallerım var hayaller ınsanın hep yapmak olmasını ıstedg guzel şeylerdır..hep olumlu dusunmekdır hayal kurana kadar bunlarıo gerceklerştırıyom ve acıkcası 10 sene sonranında hayalını kurmuyom ne olcagmız bellı mdegıl cunku .. hayalını kurcagm herşeye sahıbım rabbıme sukurler olsun kı elımdekının degerını bılıyom daha fazlasında gozum yokdur..benımde ama ruyalarıma gıren bısıde hayalım oldu sanırım hep ruyamda kar gıbı beyaz bı erkek bebek goruyom ve benım bebegımmıs bende bazen aklkıma gelınce hhayalını kuruyom bı oglum olsa onla dunyayı fet etsem ama sımdı coık uzak bı hedef benım ıcın sadece ruyalarımda .. bıde cok uzaklara gtmek bı koy bı kazaba aman hayal işde umarım herkesın hayatı hep hayallerındekı gıbı olur..

hayaller hayalkırıklıklarından daha çok olmalı sanki.. yoksa nasıl geçer bu hayat bilmem ki..

ben 4 gün önce hayal kırıklığı yaşadım arkadaşlar.çok sevdiğim nişanlımdan ayrıldım.düğüne 2 ay kala üstelik.severek ayrıldık hemde((((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…