- 10 Kasım 2015
- 611
- 766
- 18
- Konu Sahibi benim havinim 15
evet kuruntu iste anlamsiz kuruntu bence onunkisi gerci nasil bir sey oldugunu bilmem ama kuruntuEsra'ya ne oldu, konuştu mu kadınla?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kuruntu iste anlamsiz kuruntu bence onunkisi gerci nasil bir sey oldugunu bilmem ama kuruntuEsra'ya ne oldu, konuştu mu kadınla?
evet kuruntu iste anlamsiz kuruntu bence onunkisi gerci nasil bir sey oldugunu bilmem ama kuruntu
Milletin zengin hayalleri var tutarsa benide bulbi kahve icekk...
Aynen yaHayaller asla gerçekle örtüşmez.
Hayallerde her şey mükemmeldir oysa gerçekler hem acıyı hem tatlıyı içerir.
Belki maddi anlamda hayale ulaşmak mümkün olabilir ancak maneviyatla gönülle ilgili olan hayaller çok da gerçeğe yakın olmuyor.
Günümüzde çoğu genç kızın sıkıntı çektiği şey bu mesela. "Evliliğe alışamıyorum, eşim çok değişti" vs vs
Prenses ya da kraliçe olacaklarını düşünüyorlar, her akşam gül buketleriyle karşılaşacaklarını umuyorlar. İş reele gelince olaylar değişiyor.
Fazlada serbest birakma kendini ucmak istemedigin yerde bu kez savurturlar cnmHayal kurmayi biraktim. Agactan düsen Yaprak misali ordan oraya savruluyorum![]()
Aman ugrasamamAma esrayi eltini kocani bide hayallerini muhabbete dahil etmek yok söz mu ?
Zira paramla rezil olmak istemem![]()
Kötü kurduğum hayallerin hepsi gerçekleşti :)Slm arkadaslAr bi sorum olacak????
Her genc kizin icinde mutlaka evlenmeden hayalleri olmustur merak ettim kurdugunuz hayeller gerceklestimi
...
Evet.Slm arkadaslAr bi sorum olacak????
Her genc kizin icinde mutlaka evlenmeden hayalleri olmustur merak ettim kurdugunuz hayeller gerceklestimi
...