HAYALLERİ BU DEĞİLDİ

mandalinalimon

Üye
Kayıtlı Üye
22 Ağustos 2016
929
241
18
42
Yıllar boyu istediğim hep özel sektörde bir holdingte mesela müdürlüktü, ya da bankada.o yüksek kulelerde saçları fönlü takım elbiseli çalışan olmayı isterken,memurluğu hiçdüşünmezken düz memur oldum, özel sektörde tutunamadım,kamuda belki herşey yolunda gider demiştim ama olmadı maalesef...Yakında zaten memura performans değerlendirmesi yapacaklar ve performansımdan memnun olmayan müdürüm ve arkadaşlarım puan verecek bana ve sonrası sanırım işten atılırım ve çok üzülüyorum,performansım düşük biliyorum, bu işi yapamıyorum onu da biliyorum, aslında işhiçbir yerde tutunamayaşıma, babamın harcadığı onca kurs parasına, emeğime, annemin emeklerine tek başına ayakta kalamamaya, iş hayatında tutunamama, karakter olarak anne babaya bağımlı bir kişilik olmama kendimi yetiştirememe yalnız kalmama çok üzülüyorum.Ben doğru dürüst ev işi bile yapamıyorum, işe yaramazın tekiyim

EDIT:İşimi beğenmemezlik demeyelim hayallerim farklıydı, 2 bilgisayar sertifikası, 2 ileri düzey ingilizce sertifikası, iyi bir ünv ile hayallerim farklıydı, en azından istanbuldan küçük bir ilçeye gitmeyi hiç düşünmemiştimmesela ve kamuda da insanlarla sorun yaşayabileceğimi düşünmemiştim

Lütfen gülmeyin adı üzerinde hayal,çokemek verdim, yaz tatillerinde ücretsiz yaptığım stajlar vs hiçbiri özel sektörde beni iyi bir yere taşımadı

Enkötüsü de iş sorunum yüzünden babamla görüşmüyorum, küstük, kavga ettik, hep bahaneyle laf koyuyor, istediği gibi evlat olamamışım vs, 5 senedir babam yok benim, var amayok

Son düzenleme:
Önce kendine bi ceki duzen ver senin begenmedigin memurluk icin ben herseyimi verirdim
Işine dort elle sarıl psikologa falan git niye bu kadar kendini ezikliyosun
Ben herseyi yaparim herseyin üstesinden gelirim
Ben cok güclu bi kadinim diye surekli telkin et kendini

EDITe bakınız

edite bakabilirmisin

Canım o zaman kendini geliştir. Memurluğunu yap ama kendine ek hobi uğraş bul. Bir yardım kuruluşuna üye ol kendine işe yarar hissettircek birşeyler yap.

editi de okudum da snaki memurluğu ve o ilçeyi zorla tercih ettirdiler size. yani anlamadım. düz memur olup olarak o ilçeyi tercih ederken holding müdürlüğünden vazgeçtiğinizi bilmiyor muydunuz? şu halde durumunuzu iyileştirmeye çalışmaktan başka çare yok. performansı artırmak, tayin istemek, yeniden sınava hazırlanmak, istifa edip istediğiniz işi aramak gibi...

şartlar insanı zorluyor, istediğimgibiiş bulamadım ya da sudan bahanelerle kovuldum, tutunamadım vs

Özel sektörde başarılıyken evlenip memur olup devlete geçtim. Şimdi küçük bir ilçedeyim. Hatta doğum iznindeyinim ve başarılı bir anneyim.

Belki de sizin sorununuz babanız? Devamlı yapamazsın, başarısızsın; ne işe yararsın ki cümleleri ile mi büyüdün? Bir psikolog desteği almayı denesen?

Kendini o kadar şartlamışsın ki ister istemez bu ruh halin işe ve arkadaşlarına yansıyor en iyisi olmak zorunda değilsin sende normal bir insansın yapacaklarin var yapamayacaklarin var hayalleri bırak önce kendini tani asil sen ne istiyorsun belki çok güzel bir yeteneğin var ve farkında değilsin,işini sev şükret başka isler için atlama tahtası geçiş suresi gibi düşün işine sarıl boş zamanların da kendini özel hissettirecek hobiler edin....

Memurlar için bu performans uygulaması yürürlüğe girdi de benim haberim mi yok?
Ne demek arkadaşların puan vermesi yemişim öyle saçmalığı ben işyerinde kimseyle geçinemem ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…