Yıllar boyu istediğim hep özel sektörde bir holdingte mesela müdürlüktü, ya da bankada.o yüksek kulelerde saçları fönlü takım elbiseli çalışan olmayı isterken,memurluğu hiçdüşünmezken düz memur oldum, özel sektörde tutunamadım,kamuda belki herşey yolunda gider demiştim ama olmadı maalesef...Yakında zaten memura performans değerlendirmesi yapacaklar ve performansımdan memnun olmayan müdürüm ve arkadaşlarım puan verecek bana ve sonrası sanırım işten atılırım ve çok üzülüyorum,performansım düşük biliyorum, bu işi yapamıyorum onu da biliyorum, aslında işhiçbir yerde tutunamayaşıma, babamın harcadığı onca kurs parasına, emeğime, annemin emeklerine tek başına ayakta kalamamaya, iş hayatında tutunamama, karakter olarak anne babaya bağımlı bir kişilik olmama kendimi yetiştirememe yalnız kalmama çok üzülüyorum.Ben doğru dürüst ev işi bile yapamıyorum, işe yaramazın tekiyim
EDIT:İşimi beğenmemezlik demeyelim hayallerim farklıydı, 2 bilgisayar sertifikası, 2 ileri düzey ingilizce sertifikası, iyi bir ünv ile hayallerim farklıydı, en azından istanbuldan küçük bir ilçeye gitmeyi hiç düşünmemiştimmesela ve kamuda da insanlarla sorun yaşayabileceğimi düşünmemiştim
Lütfen gülmeyin adı üzerinde hayal,çokemek verdim, yaz tatillerinde ücretsiz yaptığım stajlar vs hiçbiri özel sektörde beni iyi bir yere taşımadı
Enkötüsü de iş sorunum yüzünden babamla görüşmüyorum, küstük, kavga ettik, hep bahaneyle laf koyuyor, istediği gibi evlat olamamışım vs, 5 senedir babam yok benim, var amayok