- 17 Mayıs 2013
- 586
- 12
- 118
- Konu Sahibi rapunzel4131
Kızlar merhaba. Hepimizin olmasını çok istediği ama olmadığı şeyler vardır mutlaka.. Bazen Asla yapmam dediğimiz şeyin ortasında buluyoruz kendimizi. Ya da Tam tersi.. Hayallerim vardı bazılarını gerçekleştirdim.. peki ya gerçekleşmeyenler ? Okuyup Kariyer yapacaktım Çok şükür oldu. İyi bir işim var.. Sonra evlenecektim Nisanım, Düğünüm en güzel şekilde en güzel yerde olacaktı.. gelinliğim Saçım Başım Herşeyim.. Bilmiyorum çok mu büyük konuştum acaba.. aslında büyük konuşmak değildi bu sadece her genç kızın hayali... Nişanım istediğim gibi olmadı hani yaşayanlar bilir başkalarını görünce insanın içine oturuyor Başka birsey bu. Diyeceksiniz ki Daha önünde düğünün var onu istediğin gibi yap ama ondan da umudum yok oda istediğim gibi olmayacak.. Şartlar El vermiyor....Yine de olsun huzurum var mutluyum vazgeçtim sevdiğim için herseyden ama insanın aklına gelince bir buruk oluyor üzülüyor... Neyse Öylesine paylaşmak istedim bu konuyu.. Saygısız yorum atmayın Lütfen.. Sizinde Hayalleriniz Hayal Oldu mu ? :26:
Son düzenleme: