• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerim Hayal Oldu...

rapunzel4131

İZMİR'Lİ KIZ
Kayıtlı Üye
17 Mayıs 2013
586
12
118
Kızlar merhaba. Hepimizin olmasını çok istediği ama olmadığı şeyler vardır mutlaka.. Bazen Asla yapmam dediğimiz şeyin ortasında buluyoruz kendimizi. Ya da Tam tersi.. Hayallerim vardı bazılarını gerçekleştirdim.. peki ya gerçekleşmeyenler ? Okuyup Kariyer yapacaktım Çok şükür oldu. İyi bir işim var.. Sonra evlenecektim Nisanım, Düğünüm en güzel şekilde en güzel yerde olacaktı.. gelinliğim Saçım Başım Herşeyim.. Bilmiyorum çok mu büyük konuştum acaba.. aslında büyük konuşmak değildi bu sadece her genç kızın hayali... Nişanım istediğim gibi olmadı hani yaşayanlar bilir başkalarını görünce insanın içine oturuyor Başka birsey bu. Diyeceksiniz ki Daha önünde düğünün var onu istediğin gibi yap ama ondan da umudum yok oda istediğim gibi olmayacak.. Şartlar El vermiyor....Yine de olsun huzurum var mutluyum vazgeçtim sevdiğim için herseyden ama insanın aklına gelince bir buruk oluyor üzülüyor... Neyse Öylesine paylaşmak istedim bu konuyu.. Saygısız yorum atmayın Lütfen.. Sizinde Hayalleriniz Hayal Oldu mu ? :26:

Son düzenleme:
Neden düğünün de istediğin gibi olmayacağını düşünüyorsun ki? Nişanın istediğin gibi olmadığı için yaşadığın hayal kırıklığı mı böyle düşünmeye itiyor seni, yoksa başka sebepler mi?

Herkesin önüne türlü engeller çıkıyor, herşey hayallerimizde ki gibi olsaydı, sorun yaşayan insan da olmazdı. :34:

Neden düğünün de istediğin gibi olmayacağını düşünüyorsun ki? Nişanın istediğin gibi olmadığı için yaşadığın hayal kırıklığı mı böyle düşünmeye itiyor seni, yoksa başka sebepler mi?

Herkesin önüne türlü engeller çıkıyor, herşey hayallerimizde ki gibi olsaydı, sorun yaşayan insan da olmazdı. :34:

Çok Hayal kırıklıkları yaşadım. Düğünüm istediğim yerde olmayacak. Nişanlımın Eniştesinin Düğün sarayı var orda yapacaklar.. Gelinliğim desen yine istediğim gibi olmayacak nisanlımın ailesi tesettürlü ben ise açığım. Orta yolunu bulucaz.. Ama yine de hayalimdekini giyemicem..:31:

niye bu kadar karamsarsın ki canım hayatta olmucak şey yok şartlar mı el vermio sorun tam olarak ne ben tam anlayamadım

Daha çok hayalkırıklıkları yaşayabilirsiniz.
İşler istediğiniz gibi gitmediği zamanlar olacaktır.
Hemen yıkılmayın.
Düğününüz için elinizden gelenin en iyisini yapın. eksikler için de dert etmeyin.

Son düzenleme:
insan istediği şeyler yolunda gitmeyince hayal kırıklığı yaşar sizi anlıyorum, ama elinizden geleni yapın bu sizin ve nişanlınızın düğünü olucak kimsenin karışıp sizi hayallerinizden mahrum etmeye hakkı yok. Allah nasip ederse ilk ve tek düğününüz olucak bu o yüzden içinzde hiç bir ukte kalmamalı. nişanlınızda sizi anlayışla karşılarsa bir sorun çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur umarım:nazar:

insan istediği şeyler yolunda gitmeyince hayal kırıklığı yaşar sizi anlıyorum, ama elinizden geleni yapın bu sizin ve nişanlınızın düğünü olucak kimsenin karışıp sizi hayallerinizden mahrum etmeye hakkı yok. Allah nasip ederse ilk ve tek düğününüz olucak bu o yüzden içinzde hiç bir ukte kalmamalı. nişanlınızda sizi anlayışla karşılarsa bir sorun çıkmaz ve herşey gönlünüzce olur umarım:nazar:

Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. :17: Nisanlım anlayışla karşılıyor çünkü nisan içimde kaldığını biliyo ve çok üzülüyo.. ama napsın şartlar el vermiyor bazen..gurbette düğünüm olacak benim akrabalarımdan çok az kişi gelecek. Nisanlımın ailesi ve akrabaları tesettürlü toplasan 5 kişi açık bulabilirsin. Bende onların içinde iddalı gelinlik giymek istemiyorum kendim rahatsız olurum o bakışlardan :31:

Keşke her şey gönlünüze göre olsaydı.
Fakat bir de şöyle düşünün.
İmzaya bir kaç saat kala ayrılan çiftler oluyor.
Ya da hiç düğün yapamayıp sadece nikah yapan çiftler.
Bence daha kötü ihtimalleri göz önüne alarak, şu an ki durumunuz için şükretmelisiniz.
Umarım düğününüzde hayal kırıklığı yaşamazsınız. :16:

Hayatlar ya da insanlar üzerine fazla beklentide olmamak gerek, fazla hayal kurmamak..
Sonuçta gerçekleşiyor ya da gerçekleşmiyor ve nihayetinde böyle hayal kırıklıklarına uğruyoruz..
Biraz akışına bırakmak gerek hayatın başarabildiğimiz kadar..

Belki de o bahsettiğiniz nişan,düğün,kına gibi şeylerin hiçbiri istediğiniz gibi olmadı/olmayacak... Ama sonrasında mutlu olabilmek daha önemli...

Bu forumdan gelinliğine,kınasına,düğününe,düğün fotoğraflarına kadar çok çok beğenilen,heves edilen üyelerden birinin evliliğinin iyi gitmediğini öğrendim yakın zamanda.

Oysa işler yolunda giderken ne kadar sık uğrardı foruma, marka gelinliğiyle ilgili konu açardı,bakın gelin ayakkabılarımı aldım hem de şu marka derdi, gideceği yurtdışı seyahatinden bahsedip siparişi olan var mııı derdi, ama bir düşündüm şimdi hiç ortalarda yok. Merak edip profiline baktım arada sırada girip eşiyle sorunlarından bahsetmiş en son.

Böyle mi olmak istersiniz yoksa mutlu bir evlilik yaşamak mı?

Benim de istediğim gibi olmadı kınam,düğünüm,nişanım,gelinliğim,alışverişim...
Ama eşim şimdi herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor çok şükür :nazar:

Keşke her şey gönlünüze göre olsaydı.
Fakat bir de şöyle düşünün.
İmzaya bir kaç saat kala ayrılan çiftler oluyor.
Ya da hiç düğün yapamayıp sadece nikah yapan çiftler.
Bence daha kötü ihtimalleri göz önüne alarak, şu an ki durumunuz için şükretmelisiniz.
Umarım düğününüzde hayal kırıklığı yaşamazsınız. :16:

Çok teşekkür ederim tatlım :16: Şükrediyorum tabiki yapacak başka neyim var ki...

Allah'ın gücüne gider derler ya ben ona çok inanıyorum. Çok fazla şikayet etmemek lazım.. Olanla yetinilmeli sonrasına bakılmalı bazen ..

Hayatlar ya da insanlar üzerine fazla beklentide olmamak gerek, fazla hayal kurmamak..
Sonuçta gerçekleşiyor ya da gerçekleşmiyor ve nihayetinde böyle hayal kırıklıklarına uğruyoruz..
Biraz akışına bırakmak gerek hayatın başarabildiğimiz kadar..

Öyle bunu geçte olsa anladım.. Teşekkürler..

Belki de o bahsettiğiniz nişan,düğün,kına gibi şeylerin hiçbiri istediğiniz gibi olmadı/olmayacak... Ama sonrasında mutlu olabilmek daha önemli...

Bu forumdan gelinliğine,kınasına,düğününe,düğün fotoğraflarına kadar çok çok beğenilen,heves edilen üyelerden birinin evliliğinin iyi gitmediğini öğrendim yakın zamanda.

Oysa işler yolunda giderken ne kadar sık uğrardı foruma, marka gelinliğiyle ilgili konu açardı,bakın gelin ayakkabılarımı aldım hem de şu marka derdi, gideceği yurtdışı seyahatinden bahsedip siparişi olan var mııı derdi, ama bir düşündüm şimdi hiç ortalarda yok. Merak edip profiline baktım arada sırada girip eşiyle sorunlarından bahsetmiş en son.

Böyle mi olmak istersiniz yoksa mutlu bir evlilik yaşamak mı?

Benim de istediğim gibi olmadı kınam,düğünüm,nişanım,gelinliğim,alışverişim...
Ama eşim şimdi herşeyin en iyisini yapmaya çalışıyor çok şükür :nazar:

Kendimi o şekilde inandıyorum ediyorum zaten... Mutlu olayım huzurum yerinde olsun baska birsey istemiyorum...Desemde.. Ukte kalıyor işte yalan söylemeye gerek yok ki :50:

Allah'ın gücüne gider derler ya ben ona çok inanıyorum. Çok fazla şikayet etmemek lazım.. Olanla yetinilmeli sonrasına bakılmalı bazen ..

Canım beni yanlış anladın sanırım ben büyüklükten falan demiyorum. Şikayette etmiyorum sadece her genç kız gibi istiyorum bunları.. Olanla yetinmeseydim nisanlanmazdım ki..

Öncelikle güzel dileklerin için çok teşekkür ederim canım. :17: Nisanlım anlayışla karşılıyor çünkü nisan içimde kaldığını biliyo ve çok üzülüyo.. ama napsın şartlar el vermiyor bazen..gurbette düğünüm olacak benim akrabalarımdan çok az kişi gelecek. Nisanlımın ailesi ve akrabaları tesettürlü toplasan 5 kişi açık bulabilirsin. Bende onların içinde iddalı gelinlik giymek istemiyorum kendim rahatsız olurum o bakışlardan :31:

Evet canım dediğin gibi sende rahat edemezsin gerçekten. ama olsun sonuçta gelinliğini giyiceksin allah nasip ederse öyle çıkıcaksın baba evinden daha ne olsun, en güzel duygu bu zaten:16: eğer kına gecesi falan yapıcaksınız kendi tarafınızda orda istediğin bir kıyafeti giyip azda olsa içinde hevesin kalmaz bence.

Çok Hayal kırıklıkları yaşadım. Düğünüm istediğim yerde olmayacak. Nişanlımın Eniştesinin Düğün sarayı var orda yapacaklar.. Gelinliğim desen yine istediğim gibi olmayacak nisanlımın ailesi tesettürlü ben ise açığım. Orta yolunu bulucaz.. Ama yine de hayalimdekini giyemicem..:31:

Ben de açığım ama düğünümde uzun kollu dantelli bir gelinlik giymeyi hayal ediyorum asil geliyor gözüme, ama tabii beğendiğini giymeli insan, orta yolda buluşacağız dersen böyle birşeyde düşünebilirsin ;)

Bir şey farkettim, hep sen ayak uydurmaya, uyum sağlamaya çalışarak hayallerinden vazgeçiyorsun, biraz da onlar bunu denese?

Evet canım dediğin gibi sende rahat edemezsin gerçekten. ama olsun sonuçta gelinliğini giyiceksin allah nasip ederse öyle çıkıcaksın baba evinden daha ne olsun, en güzel duygu bu zaten:16: eğer kına gecesi falan yapıcaksınız kendi tarafınızda orda istediğin bir kıyafeti giyip azda olsa içinde hevesin kalmaz bence.

O zaten ayrı bir dert off canım kınayı benim memleketimde yapmak istiyorum 15 saatlik yol.. Nisanlımın annesi de gelmek istiyor ve onun akrabaları da orda evimiz yok o kadar insanı nasıl ağırlayacam ben.. geçenlerde kv gelenlere gelme diyemeyiz en iyisi yapma orda dedi bende itiraz ettim sametle yalnız gidicem ve orda kendi aramızda parti gibi yapıcaz kimsenin gelmesine gerek yok kınayı da burda yapıcam dedim insallah bu konuda anlaşırızz...

Ben de açığım ama düğünümde uzun kollu dantelli bir gelinlik giymeyi hayal ediyorum asil geliyor gözüme, ama tabii beğendiğini giymeli insan, orta yolda buluşacağız dersen böyle birşeyde düşünebilirsin ;)

Bir şey farkettim, hep sen ayak uydurmaya, uyum sağlamaya çalışarak hayallerinden vazgeçiyorsun, biraz da onlar bunu denese?

canım bende onlara baktım hoşuma gidenler oldu.. ama etim görünmeyecekmiş beni çıldırtıcaklar sanırım düğün zamanı bir cinnet yeter :47:

Back
X