- Konu Sahibi LilyEriksen
-
canım hatırladın mı beni msjlaşmıştık bi ara..
ilişkinin güzel gittiğine sevindim. bizse yürütemedik maalesef severek ayrıldık biraz da ailem yüzünden. benm de hayallerim vardı senin gibi ve evliliğe çok yaklaşmıştım. ama olmadı. artık yeni bir sayfa acmak istiyorum hayata.
neyse siz niye 2 yıl bekliyosunuz ki ben onu anlamadım. bence flört dönemi çok uzatılmamalı
Bence gayet normal :) Sevdiğin biri var ve evlilik hayali kuruyorsun; ne mutlu ki o da saçmalama deyip omuz silkmiyor; aynı hevesle alakadar oluyor. :)
Allah başka dert vermesin. :)
yamam evlenmeyı ıstıyorsun ama dunyada hıcbısey bellı olmaz Allah korusun ayrılırsanız bu hayallerıne kurduguna cok yanarsın sonra
tamam hayal kur ama bukadar da kendını kaptırma herseyın hayırlısı hersey nasıp kısmet
ınsan kendını bıseye sartlandırıpta olmazsa buyuk cokuntu yasıyor
İki yıl uzun değil ki canımm hemen geçer..
yeni hobiler edin bence , herşeyi akışına bırakmak lazımm :44:
Işte bu ben ben ben!
Tek manyak ben değilmişim
Oturup mobilya bakıyoruz, arasıra beğendiğim şeylerin linkini gönderiyorum.
Avm'deysek dikkatimi hemen ev tekstil ürünleri, mutfak eşyaları mağazaları çekiyor, sürüklüyorum peşimden. Veya beyaz eşyaları ?inceliyoruz. Küçük ev aletlerine hemen hemen karar verdim bile
Gelinlik sevmeyen ben gözlerimi kocaman kocaman açıp bakıyorum vitrinlere, daha iyi görebilmek için.
Biz de bütçe çıkardık ayrıntılı ayrıntılı
Bir ara alyans bakıp fiyat aldık, bütçe yapmadan önce. Hem fikrimiz olsun dedik.
Ama gel gör ki evliliğe en az 1 sene var, belki 2...
Gözümde büyüyor her şey bir taraftan...
Hayirlisi olsun diyin ve hayallarinizi cok abartmayin
ah canım benim aynı bennn
sürekli mobilya gelinlik ıvır zıvır bakıyorum
bi ara bırakmıştım gene başladım
gerçi sorunlarımız var bu ara bıraktım
insan kendini alamıyo gerçektende
bizimde tahminen 2 yıl var
hiç geçmicek gibi geliyo
aslında biliyomusun biz böyle hayallere daldıkça daha zor geçer
hayal kurmak çok güzeldir gerçekten tabi gerçekleşecek olanlar için senin de öyle olur inşallah.
yine de sana sürekli hayalleri yıkılan birisi olarak şunu da demeden etmeyeceğim fazla da hayal kurma akışına bırak her şeyi anında yaşa anında mutlu ol
boşuna dememişler sonunu düşünen kahraman olamaz diye...
tabi her şey gönlüne göre olsun inşallah benimkiler küçük tavsiye sadece..
İnsanın sevdiğiyle böyle hayaller kurması çok güzel bişey :)
Allah mutluluğunuzu bozmasın
Canım ona bakarsan benim de 6 yıllık iliskim varHala ortada birsey yok. Olmamasını sebebi ise, maddiyat. Biraz daha zamanımız var.
Bizde gecenler sevgilimle aynı seyi yaptık, internetten evlilik listesi cikardik ve hesapladık. Dediğin gibi 40 milyarı tutuyorOnun ailesi de benim ailemde zor durumda degil ama insanı yine de bu sürec korkutuyor.
Hersey gönlünce olur insallah canım, fazla kafaya takma.
Hayallerinin olması çok güzel umarım zaman senin için anlayamayacağın kadar hızlı geçer ve hayallerin gerçek olur. Umudunu kaybetmediğin, hayal kırıklıkları yaşamadığın bir hayata sahip olman dileğiyle...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?