Hayallerim yıkıldı

Monna rosa

Üye
Kayıtlı Üye
1 Nisan 2016
34
26
18
32
Arkadaşlar buraya acımı paylaşmak için üye oldum diyebilirim..oyle kotuyum ki haftalardir.bir buçuk senedir evlilik amaçlı konuştuğum, bana hayaller kurdurtan, sürekli peşimden koşan, seni asla bırakmam senden başkası ile evlenemem diyen adam tarafından terk edildim.iki uç hafta oldu ama ben hâlâ acı cekiyorum. Aramızda söz de yapmistik, tam nisan yapacaktık aileler öğrendi derken ailemin onayı yok artık ben de istemiyorum diyerek beni terk etti...başına benzer bi durum gelen var mi..geri dönmesini çok istiyorum ama o kadar kirginim kizginim ki..ilk bi hafta bak etme eyleme bitmesin dedim ama baktım ki hiç oralı değil ve artık beni ezmeye çalışıyor,ben de kendi kabuğuma çekildim..lütfen tecrübesi olan arkadaşlar yardım edin..

ailesini sana tercih etmiş tatlım. diyecek yada yapacak birşey yok. emir büyük yerden. geri döneceğini sanmıyorum. geri dönsede ailesi size rahat vermez. başka birine bakacaksın artık.

Başka biri nasıl olur bilemiyorum şuan tek hissettiğim içimin paramparça olduğu..onca anı , onca yaşanan şeyin hatırına geri döner diyorum ama biz artık yokuz demesi geliyor sonra aklıma..çok kötüyüm çooooook...

Niye istememis ailesi?

ailesi yüzünden seni terk eden admdan hayır gelmez
aile hayır dedi, bu da hemen seni sildi
demekki hiçbir değerin yokmuş gözünde

Ailesi beni sevmemiş halbuki tüm saygimi onlara gosterdim evlerine gittigimde.. Anası kiskanmis da olabilir oğlunu..bu benim fikrim kiskanmis ve bizimkini iyice bir doldurmuş....haklisiniz degerim yokmus acı ama sanırım gerçek, her şey yalandan ibaretti..maskesini dusurdu...ilahi adalete sığındım..benim ona ve ailesine verdiğim tek şey saygı, sevgi samimiyetti...çok safmışım...uzuldugum şey bir daha kime guvenirim kaygısı...

Bazı şeyleri zorlamamak gerek. İçinin nasıl yandığını biliyorum ama kendine farklı uğraşlar bul aklına gelince farklı şeylere yönel. Bugün ailesi için senden ayrılan yarın neler yapar. Yüzünü erken gördüğün için şükret Allah'a.

Haklisiniz..ilk günler çok ama çok kotuydum dibe battigimi gordum, ama kendimi dışarı atıyorum bu şekilde daha iyi hissediyorum..sadece sabahları bi kalp ağrısı ile uyaniyorum ve hemen evi terk etmek istiyorum.. Bu çok kötü bi his sabahları berbat uyanmak..bi de en. kotusu sürekli aynaya bakıp ben gerçekten begenilmiycek bi insan miyim diye kendimi sorgulamaya başladım ya bi şey demiyorum.. Bunu o aynaya bakacak suratsizlar söyledi ya kanima o dokundu..çevreden gulusumun sıcak olduğunu soylerler., göz yapım büyüktür ve gözlerinin içi gülüyor derler..çocuk gibi bakarım..gözlerime bakarken sonsuza dek orada kaybolayim diyen , ayyuzlum diyen adam sırf insanlar böyle dedi diye beni hiçe saydı ya en büyük ofkem bu arkadaşlar..anliycaginiz kendimi öyle kötü hissettirdiler ki bana..yazık diyorum ben kimseye asla onu şunu beğenmedim diyemem.. İnsanlar gerçekten çok kötü bunu anlamış oldum...içim çok dolu kusura bakmayin.. Verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim..

Bi söz vardır duydun mu daha önce bilmem. 'Birgün biri birisi çıkar gelir ve sen bütün gidenlere teşekkür edersin.' Şuan kalbin bunu kabul etmese de aklın kalmasın onda olsa da Unutmaya çalış değersiz insanlara haddinden fazla değer vererek kendini yıpratırsın. Ve asla kendini beğenilmeyecek biri konumuna koyma eminim çok güzelsindir ve onlar kaybetti sen değil. En başta o adam! O dönse bile sen isteme artık çünkü yarın başka bir sıkıntı da seni tekrar bırakmayacağına emin olamazsın. Allah yardımcın olsun ve hakkını bırakmasın demekten başka bir şey gelmiyor elimden.

Ailesi istemediği için senden bu kadar çabuk vazgeçen adam, seni sevmiyordur. Üstelik doğru düzgün sebepleri bile yok, neymiş sevmemişlermiş, neye dayanarak? Bu erkek arkadaşının bahanesi bile olabilir. Ailelerin onayı evet çok önemli ilişki bitme sebebi olabilir ama dayandırdıkları sebep çok saçma. Öncelikle bu durumda haksız olan o, kendini suçlama, kendinde kusur arama. İlk bir hafta ayrılığı engellemeye çalışmışsın ama bu ayrılmak isteyen erkeğe yapılabilecek en hatalı davranışlardan biri Gitmek isteyen insan gider, ne yaparsan yap tutamazsın. Burada bir hatan kusurun da yok, o yüzden ne yaparsan yap bu ilişkiyi bitirecekti ki bitirmiş de. Böyle davranarak egosunu okşamışsın, vazgeçilmez hissettirmişsin. Onu pişman edebilirsin, bunun tek yolu var: Ortadan kaybol. Sakın ama sakın özgüvenini bunun yüzünden düşürme çünkü ilişkinizin bitmesinde haksız olan taraf kesinlikle o. Ona hiçbir şekilde mesaj göndermeye çalışma, kendine yoğunlaş. Onunla karşılaşabileceğin yerlere gitme, ona haber gönderme. O seni hayatında istemedi, onun bu seçimini yaşamasına izin ver; sensizliği. Bir buçuk sene kısa bir süre değil. Biraz vicdanlıysa, insanlığı varsa, biraz seni sevmişse bazı şeyleri sorgulayacaktır, yokluğunu hissedecektir. Biliyorum bu süreç hayatın boyunca yaşayabileceğin en zor süreçlerden biri. Ama emin ol ortadan kaybolmaktan başka yapabileceğin hiçbir şey yok. Yapabileceğin en iyi şey bu, şu durumda. Gerçekten unutmuş gibi davran ve bugünlerin de geçeceğine inan, bu acı sonsuza dek sürmüyor.

Cevabin için teşekkür ederim arkadaşım..haftalardır telefonu elime titreyerek alıyorum, kendime mukayyet olamayıp yazarsam diye..ama dediğin gibi bensizligi ısrarla istedi..yazmiyorum, aramiyorum..bunları artık yapmayı dusunmuyorum.. Ailesi varken beni seçeceğini dusunmuyorum, kendimi öyle değersiz hissettirdiler ki..doğru ben el kiziyim çünkü, beni niye seçsin ki..kelimelerim düğümlendi , ben rabbime sığındım sadece..

Atlatmak tam manası ile gerçekleşmedi , ağırlığı geçti biraz..ama hâlâ zaman zaman kötü oluyorum.. Karşı taraftan bi ses soluk yok..sosyal medya ve whatsap hesaplarını bir açıp bir gizliyor..

Gerçekten seven insan ailesi istedi diye gitmez. Ne adamlar var herşeye rağmen sahip cıkıyorlar sevgilerine.
Bizim bir akrabamız var. Karısı ve annesi sorunlar yaşadılar aralarında. Ve adam ailesine x'i bir daha üzer ve ağlatırsanız beni kaybedersiniz dedi.

Ben de şahit oldum sevgisi ile ne zorlukları aşan insanlara.yürekli olmakla alakalı bi durum.ben kız basıma bak ben her zorluğa varım pes etme dedim, ama o ise göze alamadı.yazıklar olsun diyorum başka da bir şey demiyorum, elimde hayallerimle kalan ben oldum..karşı taraf öyle pervasız ki...sizin ayrılma sebebiniz neydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…