- 10 Eylül 2015
- 10
- 1
- 1
- 40
- Konu Sahibi Monna rosa
-
Dönüş yapmadı mı hiçSevince kaybediyorsun. Ailesi bahanesi olmuş bence. Bende bu süreçleri yaşadım ama bitti çok şükür
Yaptı ama benim çabalarımla şu an evliyiz
İnşallah arkadaşım.. inşallah..anlattığına üzüldüm baya da zaman geçmiş aslında, karşı taraftan bi geri dönüş olmadi mi hic? Bir senede hiç bi gelişme , en ufak bi kıpırtı olmadı mıBende ayni seyleri yasadim bir sene önce ayrildik, aynen sende oldugu gibi bana hic bir sans tanimadan ailesi istemedigi icin terk etti, bir kez bile olsun ben mücadele etmek istiyorum deseydi sonuna kadar yaninda olurdum ama o bir hafta icinde kestirip atti. Caba göstermedigini söyledigimde, tekrar konustum onlarla ama ikna edemiyorum dedi yani tüm yasadiklarimiz iki ikna cabasina degermis demek ki sadece. Basta hakkimi helal ediyordum napsin onunda eli kolu bagli diyordum ama sonra duyduklarimdan sonra hakkimi helal edemiyorum ve hala icimde deli gibi bir hirs var bana bu yapilani hazmedemiyorum. Köpekler gibi pisman olsun istiyorum ama geri dönerse onu redetmeye gücüm olur mu bilemiyorumgercekten cok kötü bi durum benim üstünden baya uzun süre gecmesine ragmen atlatamamamin sebebi ayni sirkete calismamiz birbirmizi her zaman görmesekde onun hakkinda haber almamin cok kolay olmasi, birazda takintili bir insanim galiba bilmiyorum ama kimsenin yaptigi haksizlik yanina kalmaz Allahin izniyle. Rabbim bizi öyle iyi insanlarla karsilastirsin ki iyi ki bitmis iyiki olmamis diyebilelim insallah.
Aynen oyle. Ben gurur yapmadım ılk gun soyledım. Yapma etme 2,5 yıl harcama dıye. Baktım olmuyor kalıbının adamı değilmişsin dedim gonderdım. HayırlısıTerk edene bir kere dön dersin belki, dönmezse sen yoluna ben yoluma. Zorlamayın bence daha fazla
Yemın edıyorum aynı benı anlatmıssın. Uzulsemmi sinirden kudursammı bilemiorum. Şeytan dıo al karsına zorla dınlet kendını. Yıne ıcım sogumaz. Ben etmedım hakkımı helal, ne edicem. Lafa gelınce erkeklik yapmasını bılıyordu. Vıcdanım o kadar rahat ki etmiyorum Hakkımı Helal. Amin inşallah, Rabbım bize her zaman çok şükür dedirtsinBende ayni seyleri yasadim bir sene önce ayrildik, aynen sende oldugu gibi bana hic bir sans tanimadan ailesi istemedigi icin terk etti, bir kez bile olsun ben mücadele etmek istiyorum deseydi sonuna kadar yaninda olurdum ama o bir hafta icinde kestirip atti. Caba göstermedigini söyledigimde, tekrar konustum onlarla ama ikna edemiyorum dedi yani tüm yasadiklarimiz iki ikna cabasina degermis demek ki sadece. Basta hakkimi helal ediyordum napsin onunda eli kolu bagli diyordum ama sonra duyduklarimdan sonra hakkimi helal edemiyorum ve hala icimde deli gibi bir hirs var bana bu yapilani hazmedemiyorum. Köpekler gibi pisman olsun istiyorum ama geri dönerse onu redetmeye gücüm olur mu bilemiyorumgercekten cok kötü bi durum benim üstünden baya uzun süre gecmesine ragmen atlatamamamin sebebi ayni sirkete calismamiz birbirmizi her zaman görmesekde onun hakkinda haber almamin cok kolay olmasi, birazda takintili bir insanim galiba bilmiyorum ama kimsenin yaptigi haksizlik yanina kalmaz Allahin izniyle. Rabbim bizi öyle iyi insanlarla karsilastirsin ki iyi ki bitmis iyiki olmamis diyebilelim insallah.
Yemın edıyorum aynı benı anlatmıssın. Uzulsemmi sinirden kudursammı bilemiorum. Şeytan dıo al karsına zorla dınlet kendını. Yıne ıcım sogumaz. Ben etmedım hakkımı helal, ne edicem. Lafa gelınce erkeklik yapmasını bılıyordu. Vıcdanım o kadar rahat ki etmiyorum Hakkımı Helal. Amin inşallah, Rabbım bize her zaman çok şükür dedirtsin
Valla canım ben ona etmıorum hakkımı helal. Vicdanım sadakatim ve sevgimden o kadar rahatki. O dusunsun. Cunku benı hiç hazırlamadı bu sona. Ben umit ettım o da izin verdı. Ustelik mukemmel bi ilişkimiz vardı babasına yenı dustu. Babasına gelınce rabbım yanına bırakmaz. Gunahıma girdiCanim benim ya gercekten sogumuyor insanin içi haklisin böyle bitmeyen bir sinir. Bende senin yazdiklarinda kendimi buluyorum, ayni seyleri yasamis insanlarla paylasmak cok farkli cünkü kimse yasamadan bilemiyor bi durumu. Ya birde benide babasi istemedi biliyomusun neredeyse ayni hikayemiz. Bende ayni sekilde gururumdan hic taviz vermedim, bahanelerin arkasina siginan bir korkakla isim olmaz. Simdi mutlu olsun olabiliyorsa, aldigi ahlarla, asla beddua etmedim etmemde sadece Allaha havale ettim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?