• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimdeki Ben..

simsims

Guru
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2013
4.349
4.545
448
bu ben degilim.. yaşıyorum ama istedigim hayatı degil.. ve işin acısı beni engelleyen benden başka kimse yok.. ailem,eşim,arkadaşlarım destekler bana.. ben başkasının hayatını yaşarken içimde fırtınalar kopuyor.. öfkeler,üzüntüler,hayal kırıklıkları.. ve hepsinin tek suçlusu yine ben..
hergün hayallerimdeki beni yazsam ulaşırmıyım birgün ona?hadi görelim :)

bugün benim için zor bir gün..tatil sonrası ilk iş günü ve sevmedigim bir kaç insan..hayallerimdeki ben olsam bi defa bu kadar negatif başlamazdım güne..hoooop pozitife çeviriyorum kendimi.. sonra iş yerindeki bir kaç kişi için canımı sıkmazdım.. güzel bir tatil geçirdim dinledim der o dinlenmiş ve mutlu ifadeyle giderdim işime.. şimdi ben de öyle yapıyorum olumlu düşün olumlu olsun..ailemi eşimi eleştirmezdim bu kadar çok hoooop onu da değiştiriyorum ve onları tüm gün onaylıyorum..daha çok gülümserdim : ) ) o da tamam.. saglıklı beslenir spor yapardım..o zaman hadi ben kaçtım.. ben bugün bunları yapıyorum ciguli ciguli

bu ben degilim.. yaşıyorum ama istedigim hayatı degil.. ve işin acısı beni engelleyen benden başka kimse yok.. ailem,eşim,arkadaşlarım destekler bana.. ben başkasının hayatını yaşarken içimde fırtınalar kopuyor.. öfkeler,üzüntüler,hayal kırıklıkları.. ve hepsinin tek suçlusu yine ben..
hergün hayallerimdeki beni yazsam ulaşırmıyım birgün ona?hadi görelim :)
Kendine engel koymana mi destek olmuslar yani :))

Back
X