• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimin dışında gelişen evlilik hayatım

Eşiniz neden geçici işler yapıyor bu zor döneminizde? Günü kurtarmak yerine düzenli maaş getirecek bir iş neden bakmıyor?

suan bir işe girse asgari ücret alabilir oda neye yeter bu ülke şartlarında kredimiz olmasa kısarız herseyden kıstık zaten yeter ama kredi var yaptıgı günlük işler bi tık daha fazla getiriyor

Size özel bir durum değil, pandemi döneminde insanlar bildiğiniz aç kaldı.
İşsizlik bir çok insanın belini büktü 😞
İnanın ben işsiz halimle elime geçen kuruş parayı benden daha kötü durumdakilerle paylaşmaya çalışıyorum.
Oğlumun sınıf arkadaşı otistik, kalbinde de sorun çıkmış. Maddi durumları da çok kötü.Belediyeden aldığım sosyal yardımı ameliyat parasına destek olur diye annesine verdim. İnsanlar bu parasızlıkta karnını mı doyursun, kirasını mı versin, hasta çocuğunu tedavi mi ettirsin.
İnanın içim acıyor insanlara. Annelere, babalara...
Hamilesiniz üzülmeyin. Eşiniz iş bulur, siz ilerde çalışırsınız. Bu günler elbet geçec
Size özel bir durum değil, pandemi döneminde insanlar bildiğiniz aç kaldı.
İşsizlik bir çok insanın belini büktü 😞
İnanın ben işsiz halimle elime geçen kuruş parayı benden daha kötü durumdakilerle paylaşmaya çalışıyorum.
Oğlumun sınıf arkadaşı otistik, kalbinde de sorun çıkmış. Maddi durumları da çok kötü.Belediyeden aldığım sosyal yardımı ameliyat parasına destek olur diye annesine verdim. İnsanlar bu parasızlıkta karnını mı doyursun, kirasını mı versin, hasta çocuğunu tedavi mi ettirsin.
İnanın içim acıyor insanlara. Annelere, babalara...
Hamilesiniz üzülmeyin. Eşiniz iş bulur, siz ilerde çalışırsınız. Bu günler elbet geçecek.
Bunlarıda düşünüyorum diyorumki Allahm kaldıramıcağım yükle sınama beterin beteri var herkes bir mücadelede bir sınavda.Allah verene daha cok verirmiş ne güzel yapmışsınız hepimizin yardımcısı olsun bu dönemde cok zor hayata tutunmak.

Hamilesiniz diye neden işi bıraktınız yahu. Zaten işsizlikten kırılıyor ortalık kendinizi zora sokmuşsunuz iyice. Her şey düzelir düzelmesine de ben böyle sorunların ilişkileri çok etkilediğini düşünüyorum. En az zararla atlatırsınız umarım. Sürekli eski hayatınızla kıyas yapmadan yaşamaya çalışın.

Hamilesiniz diye neden işi bıraktınız yahu. Zaten işsizlikten kırılıyor ortalık kendinizi zora sokmuşsunuz iyice. Her şey düzelir düzelmesine de ben böyle sorunların ilişkileri çok etkilediğini düşünüyorum. En az zararla atlatırsınız umarım. Sürekli eski hayatınızla kıyas yapmadan yaşamaya çalışın.

aslında hamile olduğumdan ziyade evlilik tazminatını yakmamak için bıraktım işi. Elimde değil sürekli eski rahat günlerimizi düşünüp üzülüyorum :(

O zaman atlatamazsınız bu süreci malesef. Hayat doğrusal değil artık başka bi bölümündesiniz. Geçmişi bırakıp kabullenmeniz lazım. Evlilik tazminatı ayrıntısını bilmiyorum ama size düzenli para lazım sonuç olarak. O yüzden işi bırakmayın.

Back
X