- 22 Mayıs 2018
- 3.500
- 5.718
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Çok teşekkür ederim olumlu düşünmek iyi hissetiriyorAllah yardımcınız olsun. pandemi çoğu iş yerini kötü etkiledi eğer huzurunuz varsa ve eşiniz çalışmayı seven biriyse korkmayın. bu da bir sınav. bir işe girer ve parayı toparladığında kendi işine de geri dönebilir
Çok zorlanıyorum inşallah hayırlı kpılar açılırEvliliğiniz iyi gidiyormuş, biraz daha sabredin. Sabrın sonu inşallah selamet![]()
Gerçekten mi bu konularda tecrübe edinmiş birinden böyle bir yorum almak İçimi biraz daha ferahlattı evet eşim cok çalıskan ve gururludur çok şükür o yönden şanslıyım sadece eşiminde elinde olmayan sebeplerle sıkıntıya düştük bunu kabüllenemiyorum bu biraz zorluyor beni teşekkürler yprum işinHer evlilikte olabilir böyle şeyler, her yokuşun bir de inişi vardır. Bizim de böyle dönemlerimiz oldu. Her defasında birikimimi, kenara koyduğum altınları, toplu paramı hep eşime verdim. O da durumu topladı her defasında. Ben maddi manevi destek oldum, hiç içimi karartmadım, eşime de hep sen bizi aç açıkta bırakacak insan değilsin çalışkansın, hiç canını sıkma dedim. Durumu düzelttiğinde hiç bana söylemeden, 2 yıl boyunca birtakım birikimler yapmış ve istediği noktaya ulaşınca bana sürpriz yaptı elime verdi hepsini bunlar senin diye...
Velhasıl bugünler gelir geçer, maddi sebeplerden ötürü birbirinizi incitmeyin. Eşiniz anladığım kadarıyla çalışkan bir adam, hadi kaypak çalışmayı sevmeyen bi insan olsa tereddütünüzü anlarım ama kuruntu yapıyorsunuz sadece..
Anladığım kadarıyla eviniz duruyor onu satarsınız bir süre idare eder,arabanızda gelecekmiş oda epey para ediyor ortada bu kadar çok dertleşecek birşey görmedim hele böyle bir dönemde krizden dolayı batanlar,yangında selde herşeyini kaybeden insanlar varken
Canim geçim olunca kolay tabi,stres yok gez istedigini al ye iç.
Ama bunlar olmayınca esas olan evliliği yürütebilmek.
8 yıllık evliyim Eşimle neler gördük neler.Severek evlendik.Hikaye uzun ama işin özeti gecinemedigimiz dönemlerde çok kavgalar ettik.o zamanlar çalışıyordum ama ne var ne yok eşime verdim.Bak o kadar düştüğünü durumlar oldu ki evdeki duvar askisini letgodan sattigimi bilirim harçlık olsun ailem duymasın bilmesin diye toparladık hep.Sevgi vardı arada çünkü.Şimdi şükür dururmumuz iyi.o günleri gülümseyerek anıyoruz her şeyimiz var şimdi.Zor bir dönem sizin kide.Lutfen geçeceğini düşün.Eşine psikolojik olarak destek ol.Elbet geçecektir
Canim geçim olunca kolay tabi,stres yok gez istedigini al ye iç.
Ama bunlar olmayınca esas olan evliliği yürütebilmek.
8 yıllık evliyim Eşimle neler gördük neler.Severek evlendik.Hikaye uzun ama işin özeti gecinemedigimiz dönemlerde çok kavgalar ettik.o zamanlar çalışıyordum ama ne var ne yok eşime verdim.Bak o kadar düştüğünü durumlar oldu ki evdeki duvar askisini letgodan sattigimi bilirim harçlık olsun ailem duymasın bilmesin diye toparladık hep.Sevgi vardı arada çünkü.Şimdi şükür dururmumuz iyi.o günleri gülümseyerek anıyoruz her şeyimiz var şimdi.Zor bir dönem sizin kide.Lutfen geçeceğini düşün.Eşine psikolojik olarak destek ol.Elbet geçecektir
Elbet bu gunler geçer .sabredin ve destek olmaya devam edin .en kisa zamanda hersey yoluna girer umarım umutsuz olmayınMerhabalar arkadaşlar yeni üye oldum girip okudugum bir forumdu şimdi biraz içimi dökmek istedim5 yıllık sevgilimle 10 aylık evli 8aylıkta hamileyim. Kendimi bildim bileli çalısırım az cok bir birikimim vardı evlenirken ev peşinatı yapıp kredi çekerek ev aldık(300.000) 150 bin değerinde bir arabam var. Biz evlenirken eşimin işleri cok iyiye gidiyordu fakat kalabalık bir ailesi var ve onlarada baktıgı için herhangi bir birikimi yoktu. Aylık 20-30 bin geliri vardı tabi hepsi bize kalmıyordu. Kredimizi ödeyelim yeter gözüyle bakıyorduk. Fakat bu pandrmi sürecinde kapalı olan iş yerinin kirası yüzünden çok eksiye girdik toparlarız diyerek arabayı ipotek gösterip kredi cektik ama sokaga cıkma yasaklarının ardı arkası kesilmedi dahada eksiye girmemek için eşim işi ortak kararımızla kapattı.elimizdeki avcumuzdaki herşeyi takıalr vs iş yerini borçsuz kapatmak için verdik. Bende gebe kalınca işi bıraktım
herşey biranda ters düz oldu hayat standardımız tamamen değişti. Şimdi elimize bir toplu pra geçme durumu var arabayı kurtarıcaz inşallah. Ama ondan sonraki aşamada eşim ne iş yapar bu ev kredisi nasıl ödenir çocukta geliyo elim kolum bağlı
şimdiye kadar bu konu haricinde tanıdım tanıyalı hiç bir problemimiz birbirimizi kırıcı bir hareketimiz olmadı hep birbirimize destek olduk zaten gözümün içine bakar üzülmiyim diye ama elimde değil işte hersey cok değişti elimizde olmadan ve suan adapte olmakta cok zorlanıyorum
![]()
Resmi nikah yaparken;Merhabalar arkadaşlar yeni üye oldum girip okudugum bir forumdu şimdi biraz içimi dökmek istedim5 yıllık sevgilimle 10 aylık evli 8aylıkta hamileyim. Kendimi bildim bileli çalısırım az cok bir birikimim vardı evlenirken ev peşinatı yapıp kredi çekerek ev aldık(300.000) 150 bin değerinde bir arabam var. Biz evlenirken eşimin işleri cok iyiye gidiyordu fakat kalabalık bir ailesi var ve onlarada baktıgı için herhangi bir birikimi yoktu. Aylık 20-30 bin geliri vardı tabi hepsi bize kalmıyordu. Kredimizi ödeyelim yeter gözüyle bakıyorduk. Fakat bu pandrmi sürecinde kapalı olan iş yerinin kirası yüzünden çok eksiye girdik toparlarız diyerek arabayı ipotek gösterip kredi cektik ama sokaga cıkma yasaklarının ardı arkası kesilmedi dahada eksiye girmemek için eşim işi ortak kararımızla kapattı.elimizdeki avcumuzdaki herşeyi takıalr vs iş yerini borçsuz kapatmak için verdik. Bende gebe kalınca işi bıraktım
herşey biranda ters düz oldu hayat standardımız tamamen değişti. Şimdi elimize bir toplu pra geçme durumu var arabayı kurtarıcaz inşallah. Ama ondan sonraki aşamada eşim ne iş yapar bu ev kredisi nasıl ödenir çocukta geliyo elim kolum bağlı
şimdiye kadar bu konu haricinde tanıdım tanıyalı hiç bir problemimiz birbirimizi kırıcı bir hareketimiz olmadı hep birbirimize destek olduk zaten gözümün içine bakar üzülmiyim diye ama elimde değil işte hersey cok değişti elimizde olmadan ve suan adapte olmakta cok zorlanıyorum
![]()
İster istemez insan planlar yaparak ilerliyor benim planımda kendi ayaklarım üstünde durup biraz birikim yapıp öyle evlenmekti bunca zaman hep gece gündüz çalışarak, ağır sorumluluklar artı borç ödemekle gecen hayatımdan (ailemin borçları) normal bi hayata geciş yapmaktı insan plan yapar kader gülermiş basladıgım yere geri dönmek bir hayalkırıklığı oldu benim için maddi sıkıntımız yoktu birbirimizede güvenimiz tamdı ve yasımızda belirli bi seviyede oldugu için çocuk için beklemek istemedik İnşallah Gecici bir dönemdirResmi nikah yaparken;
Hastalıkta sağlıkta, iyi günde kötü günde diye söz vermediniz mi?
Neden işler tersine döndü diye 8 ayda hayallerim dışında gerçekleşen evlilik hayatım yazdınız?
Hayat her zaman güllük gülistanlık olsa keşke ama değil. Bir de bebeği çok hızlı düşünmüşsünüz. Rızkıyla gelir merak etmeyin
Yaşarken elbet zor geliyor ama siz eşinizin yanında durduğunuzu gösterin o gücü alsın ki sizden geri dönüşü her anlamda güzel olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşâAllah, sağlıkla bereketle huzurla gelsin yuvanıza miniğiniz..Gerçekten mi bu konularda tecrübe edinmiş birinden böyle bir yorum almak İçimi biraz daha ferahlattı evet eşim cok çalıskan ve gururludur çok şükür o yönden şanslıyım sadece eşiminde elinde olmayan sebeplerle sıkıntıya düştük bunu kabüllenemiyorum bu biraz zorluyor beni teşekkürler yprum işin
Yaşarken elbet zor geliyor ama siz eşinizin yanında durduğunuzu gösterin o gücü alsın ki sizden geri dönüşü her anlamda güzel olsun. Bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alın inşâAllah, sağlıkla bereketle huzurla gelsin yuvanıza miniğiniz..![]()
Muhtemelen hamile olduğunuzdan çocuğun geleceği için endişeleniyorsunuz.Bende eskiden hep yatırım yapalım diye düşünüyordum ama arkadaşlarımda depremde,yangında evini kaybetti.Memleketimde sel oldu koca bir ilçe yok oldu resmen anladım ki hayatta hiçbirşeyin garantisi yok giden gitsin sağlık,huzur ve en önemlisi sevdiklerimizin hayatta olması.Kafanızdan bir sürü olumsuz seneryo geçiyordur muhtemelen ama emin olun çoğu olmayacak Allah’ın izniyle.evet haklısınız herkes bi şekilde sınanıyor ve herkesin sınavı kendine ağır geliyor o yüzden buraya yazmak istedim insan kendi kendine bulundugu durumu cok cıkmaz ve çaresiz bir hal gibi büyüttükçe büyütüyor bide hamilelik pskolojisi beni cok zorladı![]()
Cok teşekkür ederim inşallah güzel günler görürüzMuhtemelen hamile olduğunuzdan çocuğun geleceği için endişeleniyorsunuz.Bende eskiden hep yatırım yapalım diye düşünüyordum ama arkadaşlarımda depremde,yangında evini kaybetti.Memleketimde sel oldu koca bir ilçe yok oldu resmen anladım ki hayatta hiçbirşeyin garantisi yok giden gitsin sağlık,huzur ve en önemlisi sevdiklerimizin hayatta olması.Kafanızdan bir sürü olumsuz seneryo geçiyordur muhtemelen ama emin olun çoğu olmayacak Allah’ın izniyle.
Suan raporluyum evlilik tazminatı alabilmem için bırakmam gerekiyor birde cocukta var eğer bir yolunu bulabilirsem cocuga bakıcak birini ayarlayıp işe dönmem çok iyi olucak benim için.sen neden isten ciktin? Sadece hamile oldugun icin mi? Esin bi ise girecek calisacak baska yolu yok. Kendi patronu olmus herifler biraz gururlu olur bunu yapmam sunu yapmam der ama denize dusen yilana sarilir