Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy kusura bakmayın çok merak ettim yaşınız kaç ki sizin ve nurcu beyfendinin???
:) estfrllh hiç sakınmam yaş maş :)
ben 22 o 23..
Her insanın bir tercihi vardır ve söz konusu bu durumu yaşadıklarında öyle ya da böyle bu onların tercihidir bu şekilde sözlerin sarf edilmesi çok yanlış.Tabirlerinizi düşünerek kullanın.Nurcu'da ne demek bişey satan esnaf gibi nur mu satıyorlarmış da nurcu denmiş saygısızlık.
Canım üzüldüm durumuna ama bu insan için gözünden düşen yaşlara üzüldüm.. Adam senden ayrılmak için bahane uydurmus günahmış günah oldugu yenimi aklına gelmiş kendini daha fazla küçük düşürme ve bu düşünceleride kafandan sıl peki öyle olsun de yoluna bak................
:) estfrllh hiç sakınmam yaş maş :)
ben 22 o 23..
peki bu adamın sonradanmı geldi aklına inançları..
eee ney için erkenmiş gayet ciddi bi şekilde birşeyler yaşayabilecek hatta evlenebilecek yaştasınız. ben anlamadım nurcunun derdini. ayrılmak istiyor yüksek ihtimal senden ve böyle bahanelere sığınıyor.
sakın peşinden gitme ikna filan ettim demişsin. içinde allah korkusu olan bi insan zaten sevdiği kızı öyle yarı yolda bırakmaz![]()
Yardımlarınız için çok teşkkürler iyi ki yazmışım yoksa kötü olackamış her şey..
tamam hadi konuşmayalım dicem fakat bunu en iyi nasıl söylemeliyim sizce ?
ya gerçekten öyle olduğu için bıraktıysa diye de ihtimal silinmiyor aklımdan çok kanmışım demk ki![]()
Yardımlarınız için çok teşkkürler iyi ki yazmışım yoksa kötü olackamış her şey..
tamam hadi konuşmayalım dicem fakat bunu en iyi nasıl söylemeliyim sizce ?
ya gerçekten öyle olduğu için bıraktıysa diye de ihtimal silinmiyor aklımdan çok kanmışım demk ki![]()
utangacc .!.:ikimiz de okuyoruz ve daha yeniydi ilişkimiz 8 ay oldu işte.. o yüzden erken diyor. bence de katılıyorum !vebali ona napalım..
nurcu ben demedim..onlar kendilerini nurcu!!! diyor...
ve bana görede beyinlerini yıkayan abuk bir topluluk...
hem konumuz bu değil sanırım