Hayallerimiz vardı, seviyorum ama uygun değil şu an dedi.. ne yapmalıyım:(

ayy kusura bakmayın çok merak ettim yaşınız kaç ki sizin ve nurcu beyfendinin???

Canım üzüldüm durumuna ama bu insan için gözünden düşen yaşlara üzüldüm.. Adam senden ayrılmak için bahane uydurmus günahmış günah oldugu yenimi aklına gelmiş kendini daha fazla küçük düşürme ve bu düşünceleride kafandan sıl peki öyle olsun de yoluna bak................

Her insanın bir tercihi vardır ve söz konusu bu durumu yaşadıklarında öyle ya da böyle bu onların tercihidir bu şekilde sözlerin sarf edilmesi çok yanlış.Tabirlerinizi düşünerek kullanın.Nurcu'da ne demek bişey satan esnaf gibi nur mu satıyorlarmış da nurcu denmiş saygısızlık.

nurcu ben demedim..onlar kendilerini nurcu!!! diyor...
ve bana görede beyinlerini yıkayan abuk bir topluluk...

hem konumuz bu değil sanırım

Canım üzüldüm durumuna ama bu insan için gözünden düşen yaşlara üzüldüm.. Adam senden ayrılmak için bahane uydurmus günahmış günah oldugu yenimi aklına gelmiş kendini daha fazla küçük düşürme ve bu düşünceleride kafandan sıl peki öyle olsun de yoluna bak................

Yardımlarınız için çok teşkkürler iyi ki yazmışım yoksa kötü olackamış her şey..

tamam hadi konuşmayalım dicem fakat bunu en iyi nasıl söylemeliyim sizce ?

ya gerçekten öyle olduğu için bıraktıysa diye de ihtimal silinmiyor aklımdan çok kanmışım demk ki :(

:) estfrllh hiç sakınmam yaş maş :)

ben 22 o 23..

eee ney için erkenmiş gayet ciddi bi şekilde birşeyler yaşayabilecek hatta evlenebilecek yaştasınız. ben anlamadım nurcunun derdini. ayrılmak istiyor yüksek ihtimal senden ve böyle bahanelere sığınıyor.

sakın peşinden gitme ikna filan ettim demişsin. içinde allah korkusu olan bi insan zaten sevdiği kızı öyle yarı yolda bırakmaz:34:

eee ney için erkenmiş gayet ciddi bi şekilde birşeyler yaşayabilecek hatta evlenebilecek yaştasınız. ben anlamadım nurcunun derdini. ayrılmak istiyor yüksek ihtimal senden ve böyle bahanelere sığınıyor.

sakın peşinden gitme ikna filan ettim demişsin. içinde allah korkusu olan bi insan zaten sevdiği kızı öyle yarı yolda bırakmaz:34:

ikimiz de okuyoruz ve daha yeniydi ilişkimiz 8 ay oldu işte.. o yüzden erken diyor. bence de katılıyorum ! :( vebali ona napalım..

Adam şuanlık inançlarına göre yaşamak istemiş bu çok normal doğru bişey yapmadığını zamanla idrak etmiş olabilir.ona yardımcı olup sizde çekilin bence maneviyattan zarar gelmez.He ilerisi için olur da duyarsanız bi başkasını vs.. o zaman konuşulsun
sizin için büyük hayal kırıklığı olmuş eğer gerçekten sizi hayatında uygun gördüyse bi şekilde olur söz,nişan vs..uygun zamanda dayanır kapınıza..

Bnce bahane uyduruyor senden ayrıldım ama konuşmaya devam edelim demekle oyalamaya çalışıyor bence boşver hiç takma .

ben olsam ne yapardım biliyormusun??
bana ulaşabileceği ne varsa hepsini ortadan kaldırırdım ki ulaşamasın..
birini falan bulmuştur belki bahane bunlar ya anlamadınmı sen..
adam seni cepte tutmaya çalışıyor neymiş konuşacakmış yok ya daha neler
:20:

Yardımlarınız için çok teşkkürler iyi ki yazmışım yoksa kötü olackamış her şey..

ya gerçekten öyle olduğu için bıraktıysa diye de ihtimal silinmiyor aklımdan çok kanmışım demk ki :(

e madem öle davamedemiyosunuz maşallah ikinizde reşitsiniz madem çok seviyordu ayrılmayı değilde seninle hayatını birleştirmeyi neden düşünmüyorkii.. bence o ayrılmak için bahane aramış gibi geldi bana

Bak cnm benden küçüksün öyle bile olsa yaaaa emin ol sana deger verdıyse senı sevdıyse geri gelir (su yolunu bulur merak etme sen) hakkında hayırlıs cnm ama sakın sızlanıp yalvarma üzüldügünle kalırsın .........

utangacc .!.:
ikimiz de okuyoruz ve daha yeniydi ilişkimiz 8 ay oldu işte.. o yüzden erken diyor. bence de katılıyorum ! :( vebali ona napalım..

çok enteresan gerçekten:37:

arkana bakmadan uzaklaş o adamdan nasipse zaten olur derler:34:

zaten şu ana kadar aşk acısından ölen birini tanımıyorum çok zor olduğunu billiyorum ama adam tavrını basbaya belli etmiş. onla zaman kaybetme bence

merak ettim ;

Flört ederken ne yapıyordunuzda günahtı ?

Normal görüşnce günah olmuyormu ?

Birde normal görüşmeye geçilince (günah olmaması için) duygular her iki taraf içinde pat diye değişebiliyor mu ?

Siz evlenincede o abilerin dediklerine göremi yaşayacaksınız ?

:26:

nurcu ben demedim..onlar kendilerini nurcu!!! diyor...
ve bana görede beyinlerini yıkayan abuk bir topluluk...

hem konumuz bu değil sanırım

Konunun içeriğini dağıtmamak adına doğru ibareler kullanmaya özen gösterelim öyleyse arkadaşım.Herhangi bi cemaate mensup değilim olmadım da yalnız bişeyler yapmaya çalışan birileri için bilinçsizce yanlış şeyler konuşulduğunda üzülüyorum.

bu nurcu kesime mensup olan İNSANLAR! diğer insanların beynini yıkamakta ustalar. benimde erkek arkadaşım bikaç kez bunlarla muhatap olma:51: gibi bi durumda bulundu. hemen sormuşlar başı kapalı mı değilse bırak gitsin karın sana yakışmalı falan filan aman allah neler. bi inanan bunlar sen ben insan değiliz. hiç üzülme sen yaşadıklarına ucuz kurtulmuşsun. benim fikrim tabi...

Belki gittiği kampta yaptıklarının yanlış olduğu anlatıldı, kendisinide evliliğe hazır hissetmiyor o yüzden böyle konuştu. İnsanların flört ettikleri zamanla, normal konuşmaları elbette aynı olmaz. Buluşma falan olmazsa yani. bence çocuk seni daha fazla ümitlendirmek istememiş belliki. Senin yapman gereken şey bir süre beklemede kalman. hem öyle Nurcu falan hoş değil. Onların ayrı bir inançlarımı var sadece dini yönden daha dikkatli yaşıyorlar. Seni yıllarca oyalayıp sonra olmaz demesi dahamı iyi. Kaderinde varsa o gelir bulu seni merak etme canım.

ya ama siz mükemmelsinz hızınıza yetişemiyorum :)

lavinyyaa, benim canımı sıkan da önce konuşalım deyip sonra vazgeçmesi :(( umarım öyle olur

talihsizben, biz de öyle yapalım madem, ölmedik ya yaşarız elbet .. nasıl söyleyeceğime de yardım edebilir misiniz :)

fburak, ben de öyle düşünüyorum kendime itiraf edemesem de gerçeği :( ben tıp okuyorum daha varmış evlenmemize...

duygum, doğru.. yapmam gerekn evet o farkındayım da kolay değil ki :(

ftmbtl, sıradan bilindik elele gezmek ki bunlar bana göre olabilecek şeyler ama uymuyor ona.. ah bi anlasam derdini.. sevgili muhabbeti yapmayacakmışız kısaca.. duyguları yansıtmak yokmuş (şartlara bak be!).. köprüyü geçene kadar tamam derdim ben :P yok ben yapamam ki, çok katılar bence.. şuna bakar mısın :(

Back
X