hayallerimiz

c*a*n*d*y

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
3.753
5
683
Antalya
hayaller olmadan yaşayamaz insan.herkesin mutlaka kurduğu mümkün yada olanaksız uçsuz bucaksız hayalleri vardır.hadi gelin hayallerimizi paylaşalımm.

tek hayalim,sıcak,anlayışlı,sevecen bir eş,mutlu bir aile ortamı!!birde eşime muhtaç olmamak..

benimde ilk hayallerimden biri bu eş konusunda
şöyle bahçe içinde mustakil çiceklerle donatılmış bir ev
hiç kimseye muhtaç olmayacagım iyi maaşlı bir iş
çocuklarımla bir ömür boyu geçirecegim güzel yarınlar ve sağlıklı bir gün
nebileyim işte çooooooooook yazmakla tükenmeza.s

bu haftaki sayısal lotoyu kazanmak istiyorum.

evet canım aslında hayallerine ulaşmanın en kestirme yolu bu.tabi sadce maddiyat üzerine kurulan hayallerin.ben en çok huzur istiyorum mesela.umarım hayallerimiz hayal olarak kalmaz gerçekleşiverir.ki üstüne daha büyük hayaller kuralımmmm

şuan için tüm hayalim ufuğumdan sonra varmısın yokmusuna çağrılmak çünkü hala bi cevap bekliyorumm :)söyle söyleyebilirsenede başvurdum çağrıldım fakat favorim varmsıın yokmusun:) hayallim gerçekleştiğinde otomatik olarak ufuğumla olan hayalimde gerçekleşir nekadar hayalperesitm yaaa :)))

offfffffffff ya.daha 23 yasindayim ama hayalim yok,bu ne be? ben huy olarak cok hayalci biriYDIM.oyle hayallerim vardi ki,cok sevecegim biriyle evlenmek,huzurlu yuva kurmak,kafe acmak,yemekler yapib musterilere servis etmek,arabam olsun,dunyani gezmek,serdar ortacla tanismak gibi..................
sagolsun hayat koreltdi beni ya.artik hayatdan hic birsey beklemiyorum.beklediklerim yipratdi hic biri olmadi olacaga da umudum kalmadi .
23 yasinda ruhsuz etdiler beni.kader utandirsin hepsini

canım böyle koyuverme kendini ya.hayaller yaşatıyo umutlandırıyo insanı.bi amacın hedefin oluyo en azından.hayat gerçekten acımasız malesef.ama savaşmak lazım.şu saatten itibaren hayallerine tekrar sarıl.olurmu canım.

tek hayalim var o da buuuu

Mini Cooper S Cabrio Kırmızı

tabi gerçekleşmesi zor bi hayal, olsun
Mini One 2002 modeline de razıyım ben:dilcikar:

offfff ya bende hastasıyım onun.ama inşallah 2 seneye kadar bu hayalimide gerçekleştiricem.istemek başarmanın yarısıymış.çok çalışmak lazım çookkkkkkk.

benimde tek hayalim eşimle ve inşşlh olursa cocugumuzla mutlu ve saglıklı huzurlu bır yuva guzel bir ev ve araba ve kımsye muhtac olmamk:)

kızım olduktan sonra hayallerimizi kızıma göre endeksledik çoğu anne baba gibi...
eşimle ben allah kısmet ederse hemen hemen aynı sene emekli olacağız...tek hayalimiz bir sahil köyünde kendimize ait bahçeli bir ev ..bahçesinde herşey yetiştirmek istiyoruz..tavuklarımız olsun..ineğimiz olsun...eşim bıldırcın yetiştirmekte istiyor..kısacası ufak bir çiftlik gibi..(bu arada ben hertürlü hayvandan korkarım..nasıl olacak bakalım...)kızım üniversite kazanmış olsun..arada bizi ziyarete gelsin (ki biz onu nasıl bırakacaksak orsıda meçhul...)ufak bir teknemiz olsun çünkü eşimle ben balık tutmayı çok severiz...ayyy nebileyim sakin ama sağlıklı bir yaşam isteğimiz...

çok sayıda çocuk istiyorum ben..kucağıma almak,onlarla vakit geçirmek..en az 3 çocuk..Allahım nasip ederse..senağlama

hayirli bi evlatlave kocamla beraber huzurlu saglikli mutlu bi yasam.......

allahımdan ilk önce bebegimi kucagıma alacagım günü hayal ediyorum.baska bişey istemiyorum .ne para nede pul.beni en çok bu dünyada melegime kavusmak mutlu eder çünki.

sevgilimle disneylanda gitmek we sabaha kadar oyuncaklara binmek ıstıyorummmm

Sevimli, şeker bir çocuğum olsun...
Evimizin bahçesinde, çimenlerin üzerinde oynayalım, yuvarlanalım üçümüz, ben, eşim ve bebişimiz.. :asigim:

sonracıgıma, çimenler uzerinde uzanmısken sewgilim ellerinde papatyayla gelsın ewlenme teklıf etsinnnn

benimde hayallerim var ama dikkat ettimde herkesinkinden farkli :)
ama hayallerim bazen kalmadi, sonradan heveslerim kalmadi,
ümitlerim soldu gitti
ama bir süre sonra yinede baska hayallerimde oldu ve var
en basta :
- moda tasarimcisi olmak ( ki bu hayalim bana cok uzak geliyor,
okuluna gitmeme ragmen )
- türkiyeye temelli dönmek ( bazen bu hayalim degisiyor, kararsiz oluyorum)
- gitmek istedigim ülkeler var : italya, ispanyaya tekrar gitmek, dünya turuda olabilir
- hiphop_modern dans tarzinda bi yerde dansci olmak,
- yazdigim siirlerin bir kitap halinde yayinlanmasi
- almancayi perfekt bilmek, italyancayi tamamen ögrenmek (daha 2. senem)
- keman, elektro gitar calabilmek
- ailemle saglikli mutlu yasamak
- sebnem ferahin konserine gidebilmek, olgun simsek'i görebilmek :)
- ve belki ilerki zamanlarda, cok iyi anlastigim bir esim ve evliligim olmasi
bu kadar ama aklima dahada gelirse yazarim :)

ben almanyada dogdum ve 21 senedir almanyadayim. benim en büyük hayalim:
Sevgilimle evlenip Türkiyede ve mümkünse Istanbulda yasamak.
Yurtdisinda olmak o kadar zorki anlatamam. burda dogdugum halde hic bir zaman kendimi buraya ait hissetmedim. insanin kendini vatani gibisi yok. Türkiyede olunca o kadar mutlu oluyorumki... biz her sene arabayla geliyoruz ve Türkiyeye yaklastikca icim kipir kipir oluyor. hele Türkiye sinirina gelince... o kadar duygulaniyorumki mutluluktan agladigimdan gözümde yas kalmiyor.

Türkiyem seni cok özledim. Insallah kismet olur ve bende ebediyen Vatanima kavusurum.
Türkiyeme ve Türkiyemin güzel insanlarina selamlar...

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…