hayallerimiz

Kızımı dunyaya getıreyım,yıne ısıme doneyım,kızım esım ve ben beraber gezıntılere cıksak..sımdılık en yakın hayallerım bunlar :3:

kocamın düzgün bir işi olmasını bir evimiz olmasını istiyorumm tabii çocuklarımla eşimle sevdiklerimle mutlu bir hayat geçirmek istiyorum çoook mu şey istiyorum ne:34:

kendimden gectim artık, bebeğime bişey olmasın diye sigarayı bırakmayı umuyorum, çok geç kaldım biliyorum
londraya geri dönmeyi istiyorum-ama dönemem burda okulum var
singapur, irlanda ve iskoçyaya gitmek istiyorum
pastacılık kursuna gitmek istiyorum bide

şuan için en yakın hayalim yurtdışında yarım dönem eğitim umarım olur :66:

bendne tavsiye yurt disinda egitim icin bukadar yanip tutusmayin inanin 1 hafta sonunda kosa kosa tr ye geri dönmek istiyceksiniz.

2 diploma sahibi olmak elimdeyken neden vazgeçmeliyim ki hayalimden :) 5 aylık bir süreç zorlanmayacagımı da biliyorum :) tabi olursa ...hayırlısı

herşeyden önce sağlık tabiki.......sonra ailem hep yanımda olsun...tüm sevdiklerim benimle olsun...daha sonra güzel bir iş,yalansız çıkarsız iş arkadaşları mutlu bir evlilik ve tatlı tatlı bebişler eeeeee bide araba bide bide ev :)

okulumu hayirlisiyla bitirip, ekonomik problem cekmeden guzel bi yasam. Hayallerimin erkegini tanimak istiyorum. Cok kotu ama suanki erkek arkadasima asik degilim ve hayallerimdeki erkek te degil. Aski yasamak istiyorum. aski yasaticak kisiyi bulmak istiyorum

Back
X