• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayallerimiz..

Nadas

Guru
Kayıtlı Üye
31 Temmuz 2008
2.925
55
358
39
İstanbul
hadi kızlar,

hayallerimizi yazalım
gerçekleşcek ve ya gerçekleşmeyecek
özlem duyduğunuz,umut ettiğiniz ne varsa buyrun bu alanda paylaşalım...
allah kimseyi umutsuz bırakmasın...:utangac:

ilk önce ben anlatayım...
hayalimde bir sahil kasabası var..
kps sınavıyla atanabileceğim şirin küçük,
yaz ve kış çok soğuk olmayan samimi sıcak insanların olduğu bir yer istiyorum
ist'nin karmaşasından kalabalığından bıktım...

Turkiyeme,kesin donus yapmak:1rolleyes::Saruboceq::Saruboceq:
evlatlarimi,saglikla mutlulukla buyutmek,onlar icin herseyin en guzelini:Saruboceq:
esimle her zaman mutlu olmayi:Saruboceq:
okulu bitirip,diplomami almaklaelaelaelaelae:delphin:
ehliyet:1rolleyes:
guzel bi yaz tatilisengözlerimebaksanab:1rolleyes:
sevdiklerimin ve herkesin hep mutlu olmasi:Saruboceq::Saruboceq:

tabi bu liste uzarda,baymak istemedimlaelaelaelaelae

tebrik ederim konu çok güzel..
hayallerimde hep evlat sahibi olmak vardı benim..birde ev sahibi olmak..
şükürler olsun her ikisinede kavuştum.:asigim:
şimdi kızımı en iyi şekilde büyütüp Allahımın izni ile ona iyi şartlar sunabilmek var..:Saruboceq:

konu çok güzel öncelikle teşekkürler ozlempaua.s.
benim hayalim nişanlımla mutlu sağlıklı bir yuva kurup hayırlı bir evlat sahibi olmak:Saruboceq: başka hiçbirşeyde gözüm yok şu an...
hepinizin hayallerinin gerçekleşmesi dileğiyle:1hug:

Ahhhh işte bu tam benim konum :asigim:
İlk başta şu an hayatımda olan beyaz atlı prensimle evimizi bir an önce kurmak var hayallerimde...(Allah izin verirse 1 sene içerisinde gerçekleşecek)
İkincisi kendimize ait bir cafemiz olması, şöyle şirin,mütevazi, paket servisinde içinde bulunduğu cokacimcoook (Bunun için biraz fazla beklememiz lazım benneyaptımki )
Küçük hayallerim var benim..
Umarım Allah yardım eder hepimize hayallerimizin gerçekleşmesi için a.s.

öncelikle konu çok güzel özlemcim,
o kadar çokki hangisinden bahsetsem bilemedim,
ama sanırım en çok hayal ettiğim şey,sevdiğim,özlediğim ama ayrı olduğum sevdiim erkekle barışıp onun için gelinlik giymek... :asigim:onunla aynı hayatı paylaşmak,aynı havayı solumak,aynı yastığa baş koymaksenağlamasenağlama

bir hayalim daha var...
ilerde küçük şirin ya yemek,ya da küçük kurabiyelerin satıldığı
pastahane tarzı şirin bir yer açmak..ama şuan imkansiz
kaydirigubbakcemile2zengin bir koca bulmam lazım-tatlicadiarzu-

En büyük hayalim hayırlı bir evlat yetiştirebilmek...
Ama önce evlenmem lazım...
Ve huzurlu bir hayat sürmek...

Vee bir kafem olsun çok istiyorum...
ınşallah da sevdiceğimle gerçekleştireceğim tüm bunları...

devamı da var,
eğer önceki hayalim gerçekleşmezse,ki gerçekleşmesi bi mucizeye bağlı artık biz biraraya gelemeyiz çok zor, o zaman bana ait bi hayat, 2 odalı falan güzel bi ev,kendime yetecek kadar param,içinde huzur ve sağlık olan bi hayat....ama tamamen bana ait bi hayat...

Annem, kız kardeşim, aşkım ve ben birlikte daha sonra aramıza katılacak yavrularımızla birlikte mutlui huzurlu, para sıkıntısı çekmeden bir hayat yaşamak...
Başarılı bir iş hayatı hayal ediyorum...

hayallerimde; ilk olarak liseyi bitirip hayırlısıyla güzel bi bölümde güzel bi ünv.tede okumak daha sonra bi meslek sahibi olup ekonomik özgürlügüne kavuşmak :teytey:
sonrada aşkımla ewlenmek ewimizi kurmak isterim sorası çoluk çoluk işte öle dewam ediyo

ilk başta iş bulucam çalışmaya başlıyacağım kendimi mesleğimde geliştiereceğim sonra dgs sınavıyla inşaat mühendisliğine geçiş yapacaağım hihoyyyt derken okulun sonunda aşkımla evlenmek istiyorum ve ikiz bebklerdelikafaduldenizmire yerleşicez derken o benim ben onun tüm ömrümüz boyunca biricik aşkı olarak kalıcaz ailelerimiz bebklerimiz ve aşkımızla :lepi:

Ben eşimle beraber hem maddi hem de manevi anlam da Hacca ve Umreye gidebilecek seviyeye gelmeyi ve ilerde 2 de sağlıklı hayırlı evlat sahibi olmayı hayal ediyorum.ALLAH nasip eder inşallah.

Back
X