Dertmi? Diye sormuşsun evety dert
ama malesef burdan sana yardımcı olmak mümkün değil
sorunlarını nedenlerini zaten biliyorsun
kendin değiştirmen lazım bazı şeyleri
öncelikle giyim kuşamından başla
kadın gibi hisset kadın gibi yaşa
erkeksi tavırlarbir bayana yakışmaz
sessizliğin konusuna gelince emin ol kendine olan güvenin arttığında
çenenin ipleri de çözülür
arkadaş gelip seni bulmaz
ama sen kendi duruşunla arkadaşlığa açık olduğunu yansıttıgında bu sorununb da çözülecektir
Teşekkür ederim cevap için.
Evet biliyorum değiştirmeliyim kendimi ama yapamıyorum nasıl yapcağımı bilmiyorum kendimi rahat hissedemem sanıyorum hiç topuklu ayakkabı reyonlarına bakmazdım bi akrabının düğünü için sadace 1 kez aldım (annem çok ısrar etti) giydim oturduğum yerden kalkmadım düğün bitene kadar
Yürüyüşüm bile farklı bildiğiniz odunum yani.
off off
merhaba aslında dertmi bilmiyorum ama biriyle paylaşssam iyi olcak sanırım.
Nereden başlıcağımı bilmiyorum ama artık hayat hiç tat vermiyor iş ev arasında monoton bir hayatım var. aslında okul zamanımda da okul ev arasında bir hayatım vardı bişey değişmedi kendimi bildim bileli hep böyle oldu. içime kapanık biri olmaktan nefret ediyorum artık aslında ailemde çok konuşkan biriyim ama dışarda ağzımı bıçak açmıyor beni tanıyanlar hep sessiz sakin bilir evde görseler tam tersi.
ne süslenmesini bilirim ne saç yapmasını ne makyaj yaparım. benim için giyinmek kot kazak pantolon tşörtten ibaret etek sadece okul zamnımda giymiştim erkeksi bir tarafımda var. küçüklüğğümden beri de ip atlamak evcilik oynamak dan ziyade erkeklerle furbol oynamak basketbol oynamak hep daha çok eğlenceli gelmiştir ve çokda oynamışımdır. mahllede küçüklüğümden beride çoğu komşulardan duymuşumdur erkek gbsin hatta bazen annem bile der erkek gbsiin hiç bişeye heves etmiyosun mağazalara annem saattlerce kıyafetlere bakarken ben hemen sıkılırım. ve arkadaş çevremde erkek çok değil kız arkimde çok değil. konuşkan olmadığım için öyle çok samimi arklıklar ortamlarda kuramadım. bu durumdan artık çok canım sıkılıyor hayat çok sıkıcı
arkadaşa kesinlikle katılıyorum bunları yaparsan daha mutlu olursun...
ben topuklu ayakkabıyı çok sewerim günlük hayatıomd ahep topuklu giyerim kendime güvenim gelir daha hoş gözüküyorum çünkü...
kendini rahatsız hissetme etek topuklu ayakkabıyla falan... inankii gydiğinde sen bile kendini farklı göreceksin...
hala yapamayacağını düşünüyorsan bi psikiyatriye git yardım al cnm depresyonda da olabilirsin...
Yapamayacağıma kendimi o kdr inandırmışım ki etek ve topuklu bile giymesem olur daha kadınsı giyinebilsem yada makyaj yabpbilsem göz kalemi bile rahat hissettirmiyo kendimi
Öncelikle merhaba ve evet kesinlikle bu bir dert.
İnsanın hayattan zevk alamaması bence büyük bir depresyon belirtisi. Psikoloji okuyan ya da psikolog olan bayanlar var forumda onlar daha iyi anlarlar elbette ama bence böyle. Öncelikle içinizde heves mi yok, yoksa heves var ama en başından böyle bir imaj çizdiğiniz için tarzınızı değiştirmek mi sizi korkutuyor? Benimde hayatım okul-kurs-ev üçgeninde geçiyor ama hayattan aldığım en büyük zevk güzel diziler filmler izlemek, güzel kitaplar okumak mesela... Ya da arkadaşlarımla bir kahve içmeye gitmekte mutlu eder. Sizinde ilgi alanınıza göre neyden hoşlandığınız şekillenir aslında. Hiç yok mu severek yaptığın bir şey? Neden böyle olduğunuza dair bir fikriniz var mı?:44:
Allah Allah ben böyle kızlara şaşırıyorumbi kere dene alışırsın canım makyaj saç başş çok önemli..
kaç yaşındasın sen??
23 yaşındayım . çok normal bende kendime şaşırıyorum ben neden onlar gibi olamıyorum diye
Sanırım ikiside mevcut bazı şeylerde hevesim yok mesela topuklu giymek etek giymek bunlara hevesim yok olmasada olur. ama bir makyaj yapsam yada saçımı farklı şekil versem bunlara heves ediyorum ama yapamıyorum dediğin gb farklı olma düşüncesi korkutyo sanırım. en basitinden kaşımı aldrıyom hemen mahlleden biri kaşını aldırmışsın diyo ben aldırınca noluyo ki yani ne var söleyince sinirim bozuluyo,yada kot değilde renki panolon aldım diyelim hemen biri renkli pantolon giyermiydin gb cümle. severek yaptığım bir şey sanırım yok dizi izliyorum öylesine yürüyşe çağrıyo bazen arklar onlarla gidiyorum ama öylesine. öylesine yaşıyorum giibi geliyo hayat
merhaba aslında dertmi bilmiyorum ama biriyle paylaşssam iyi olcak sanırım.
Nereden başlıcağımı bilmiyorum ama artık hayat hiç tat vermiyor iş ev arasında monoton bir hayatım var. aslında okul zamanımda da okul ev arasında bir hayatım vardı bişey değişmedi kendimi bildim bileli hep böyle oldu. içime kapanık biri olmaktan nefret ediyorum artık aslında ailemde çok konuşkan biriyim ama dışarda ağzımı bıçak açmıyor beni tanıyanlar hep sessiz sakin bilir evde görseler tam tersi.
ne süslenmesini bilirim ne saç yapmasını ne makyaj yaparım. benim için giyinmek kot kazak pantolon tşörtten ibaret etek sadece okul zamnımda giymiştim erkeksi bir tarafımda var. küçüklüğğümden beri de ip atlamak evcilik oynamak dan ziyade erkeklerle furbol oynamak basketbol oynamak hep daha çok eğlenceli gelmiştir ve çokda oynamışımdır. mahllede küçüklüğümden beride çoğu komşulardan duymuşumdur erkek gbsin hatta bazen annem bile der erkek gbsiin hiç bişeye heves etmiyosun mağazalara annem saattlerce kıyafetlere bakarken ben hemen sıkılırım. ve arkadaş çevremde erkek çok değil kız arkimde çok değil. konuşkan olmadığım için öyle çok samimi arklıklar ortamlarda kuramadım. bu durumdan artık çok canım sıkılıyor hayat çok sıkıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?