• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bana çok saçma geliyor

Merhaba arkadaşlar hayata dair bütün umudumu kaybetmiş gibiyim , beni tanımayanlar için kısaca bahsediym hayatım heeep evde ,ev işi yapmakla geçiyor bıktım artık gencecik ömrüm ,ona buna hizmetle geçti , bizim aile kalabalık gelenimiz gidenimiz bitmez , kendime vakit ayıramıyorum doğru dürüst bıktım artık , ben ve benim gibiler neden yaşıyor anlamıyorum hayatım koca bir sıfır dan ibaret , benim dört kardeşim var sürekli onlara yemek , iş vs. Herşeylerini halletim bugün baktım yengemizin evine gitmiş bana resim attı , bir gün böyle sofra hazırlamadın bize diye , bende nankör vs ağzıma geleni saydım , çok şaşırdı kardeşim şaka yaptığını söyledi bana ,sonra pişman oldum bende ... bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum , hiç sevmediğim o huysuz ve devamlı şikayet eden kişilere döndüm :KK43: içimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkürler
fotoğrafı atmakla ayıp etmiş, sizde bunca yılın patlamasını ona kusmuşsunuz, kardeş işte patavatsızlardır :D Kardeşiniz size yardım etmiyor mu? Anneniz? Her gün misafir de olmaz pandemi var deyin, neden karşı tarafı düşünmüyorlar hiç anlayamıyorum, iş yapmayı kesin, kendinizle ilgilenin haftada bir temizleseniz yeter.

Merhaba arkadaşlar hayata dair bütün umudumu kaybetmiş gibiyim , beni tanımayanlar için kısaca bahsediym hayatım heeep evde ,ev işi yapmakla geçiyor bıktım artık gencecik ömrüm ,ona buna hizmetle geçti , bizim aile kalabalık gelenimiz gidenimiz bitmez , kendime vakit ayıramıyorum doğru dürüst bıktım artık , ben ve benim gibiler neden yaşıyor anlamıyorum hayatım koca bir sıfır dan ibaret , benim dört kardeşim var sürekli onlara yemek , iş vs. Herşeylerini halletim bugün baktım yengemizin evine gitmiş bana resim attı , bir gün böyle sofra hazırlamadın bize diye , bende nankör vs ağzıma geleni saydım , çok şaşırdı kardeşim şaka yaptığını söyledi bana ,sonra pişman oldum bende ... bilmiyorum kendimi tanıyamıyorum , hiç sevmediğim o huysuz ve devamlı şikayet eden kişilere döndüm :( içimi dökmek istedim okuyan herkese teşekkürler
Ben de aynen boyle hissediyorum. Ama bir taraftan da bakiyorum hic kimse tamamlanmis hissetmiyor, herkes de bir eksik bir yarim mutlaka oluyor.

Allah sonu gelenlerden etsin hepimizi:/

bu yaşınıza kadar sadece temizlik mi yaptınız, okudunuz mu? ev kızı olarak yetiştirmişler sizi. zinciri kırın kendinizi geliştirin. biraz dünyaya karışın vizyonunuz gelişsin. artık hizmetçi olmayacağınızı belirtin ve evde zaman geçirmeyin, bir işe kursa gidin. böylece herkes kendi işini yapmak zorunda kalır. hem evde otururken sevgilisi de olmaz ki insanın nasıl bulucan, çık biraz gözün gönlün açılsın pandemi bitince coş bence

babanız mı evlencek, siz evlenmek istiyorsaniz evlenin, yaşınız sanki 18, lütfen yapmayın ya konuştuğunuz biri var mı
Vardı burda bahsettiğim kişi babamla Annem istemedi :( bana sadece kaçarak evlenmek düştü bende yapamadım

bu yaşınıza kadar sadece temizlik mi yaptınız, okudunuz mu? ev kızı olarak yetiştirmişler sizi. zinciri kırın kendinizi geliştirin. biraz dünyaya karışın vizyonunuz gelişsin. artık hizmetçi olmayacağınızı belirtin ve evde zaman geçirmeyin, bir işe kursa gidin. böylece herkes kendi işini yapmak zorunda kalır. hem evde otururken sevgilisi de olmaz ki insanın nasıl bulucan, çık biraz gözün gönlün açılsın pandemi bitince coş bence
Offf gerçekten üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca bu yaşıma kadar hep temizlik yaptım evet , okutmadı babam beni bende dışarıdan liseyi bitirdim şimdi sınava hazırlanıyorum , kurslar kapandı açılsa bende gitmek isterim

Offf gerçekten üzüldüm yazdıklarınızı okuyunca bu yaşıma kadar hep temizlik yaptım evet , okutmadı babam beni bende dışarıdan liseyi bitirdim şimdi sınava hazırlanıyorum , kurslar kapandı açılsa bende gitmek isterim

Bak ben de seninle ayni yastayim, bekarim sevgilim de yok. Üstelik üniversite bitirmis, calismis bir insan olarak (konunda bahsettigin icin belirtiyorum). Bugün bütün gün agladim ve su saat oldu uyuyamiyorum. Yasadiklarin, bu kapana kisilmislik hissi inan sadece sana özgü degil. Hayat hepimizi bir yerden yakaliyor. Calissan da calismasan da, okusan da okumasan da. Lutfen gecmisine acima, hayiflanma. Sevdiklerin ve sagligin yerindeyse her sey bugunden daha iyi olabilir.

Ayrica calismak, üretmek sadece okumus olmakla ilintili degil. Herhangi bir iste calisarak yeniden baslayabilirsin. Inan bana ben de seninle ayni yollardan gectim, geciyorum.

Bak ben de seninle ayni yastayim, bekarim sevgilim de yok. Üstelik üniversite bitirmis, calismis bir insan olarak (konunda bahsettigin icin belirtiyorum). Bugün bütün gün agladim ve su saat oldu uyuyamiyorum. Yasadiklarin, bu kapana kisilmislik hissi inan sadece sana özgü degil. Hayat hepimizi bir yerden yakaliyor. Calissan da calismasan da, okusan da okumasan da. Lutfen gecmisine acima, hayiflanma. Sevdiklerin ve sagligin yerindeyse her sey bugunden daha iyi olabilir.

Ayrica calismak, üretmek sadece okumus olmakla ilintili degil. Herhangi bir iste calisarak yeniden baslayabilirsin. Inan bana ben de seninle ayni yollardan gectim, geciyorum.
Üzüldüm senin için neden ağladın özel değilse , insan bazen sadece dert sadece bende var sanıyor ama hiç kimse tam değil hayatta eksikler hep var , ben bahsettiğin üretmek ve boş bi insan olmamak konusunda elimden geldiğince kendimi geliştirmeye çalışıyorum mesajın için sağol

Back
X