Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

melisss

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2008
227
283
133
İzmir
Ben nasıl alışacağım eşimin canımın hayatımın yokluğuna 3 buçuk ay oldu kaybedeli gün geçtikçe daha çok koyuyor yokluğu çocuklarım yavrularım tam 3buçuk aydır baba kelimesini sadece mezarda söylüyorlar hayat bana çok zor çocuklarıma çok zor nasıl devam edeceğiz nasıl bir yol izleyeceğiz çok yorgunum çokkk

Reactions: mbz
Başınız sağolsun... Allah sabırlar versin size.
Hasta mıydın eşiniz?

başınız sağolsun... ne denir ki böyle bir durum da çok zor bir durum allah size sabır versin.. eşinizin de mekanını cennet nasip etsin.

Allah sabırlar versin, gönlünüzü ferahlatsın inşallah. Çok zor ama hayat devam ediyor işte.. Üstesinden gelemiyorsanız psikolojik yardım alın. Acınızı da içinize atmayın, yaşayın. Allah yardımcınız olsun.

Sağolun hastamıydı bir hafta içinde şiddtli baş ağrısı c.tesi ameliyat pazar günü kaybettik beynindeki tümör nedeniyle beyin odacıkları su toplamış tıp dilinde hidrosefali çıkamadı yoğun bakımdan ...

Ya hic dayanamıyorum çocukların annesiz babasiz kalmalarinia ama yapacak bisey yok ki
Elimizden ne gelir. Allah sabir versin. Hem snin için zor hem de evlatlarin için . mekani cennet olsun arkadasim. Herşeyin ilaci zaman. Biliyorum içimizdeki aci hic dönmeyecek. Allah sabir versin. Unutma ki herşey haktan. Sakin isyan atme canim. Evlatlarina siki siki saril. Onlar eşinden sana emanet unutma...

Çok çok erken olmuş. Maalesef başımıza ne geleceğini bilemiyoruz... Allah size ve çocuklarınıza uzun ömürler versin. Psikolojik destek alırsanız biraz daha kolay atlatabilirsiniz bu dönemi.

psikiyatrise gidiyorum ilaç veriyor gönderiyor anladım ki bana ilaç değil benim konuşmam gerekiyor bana birilerinin konuşması gerekiyor o yüzden burda bi sayfa açtım hepiniz çok sağolun gerçekten çok zor bir durum RABBİM kimseye yaşatmasın böyle bir durum

O ilaclari kullanani istemem cçünkü insani uyusturuyor ve aslında sen acinin geçtiğinisananarak kendini avutacaksin. Acini en derinden yasamalisin. Olum bu gerisi yalan.bence sen gel bburadabiz senin derdini dinleriz sana yyoldaş oluruz.

İyi yapmışsınız tabi ki, burada kafanız dağılır biraz. Merak etmeyin burada olaylar bitmiyor hiç
Bunun da üstesinden geleceksiniz, özellikle de çocuklarınız için.
Ne zaman isterseniz anlatabilirsiniz, konuşabiliriz. Hem bi yabancıyla dertleşmek, tanıdıkla dertleşmekten daha kolaydır.

Yetimlik... çok zor ailenizi ayakta tutun... çocuklarınıza kendinizi feda atmektir analk.. kimseden destek beklemeyin olmuyorlar akrabar en zor günde akrep olur...dayan ve dimdik dur...

allah sabırlar versin canım kardeşim.... metanetli olmak zoruundasın çocukların var..onlar için sabredeceksin.... çok zordur allah kimseye göstermesin.... ama buda bir imtihan.... bol bol dua et eşin için kuran oku....
gönlün ferahlar biraz....hayat devam ediyor...inşallah hakkında hayırlı şeyler olur bundan sonraki hayatında...

Ahhhh cnmm.ani olum,ne kotu....ne bos geldi su anda surada konusulanlar.
Ey hayat bir tek gercek,olum var.
Allah cenneti mekan etsin.sizede sabirrrrrrrrr versin ins.

Keske bu aciyi dindirmek icin elimizden birsey gelse. Ama dua etmekten Allah`tan sabir dilemekten baska birsey gelmez elimizden.
Allah rahmet eylesin ve sizlerede sabir versin..

Allah rahmet eylesin Allah sabır versin size gerçekten çok zor bi durum. bu dünyada neler yaşayacağımız neler göreceğimiz belli değil imtihan dünyası. bol bol dua et ki inşallah Allah sabrını versin sana. güçlü olmalısın çocukların için

Cok uzuldum allah rahmet eylesin.
kac yasindaydiniz acaba?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…