Hayat bana çok zor yüreğim acıyor :( VAKİTSİZ ÖLÜM 6. sayfada herşeyi anlattım.

Bende bi şekilde yapıyorum cnm hayat devam ediyor elbet ama onun yokluğu ta derinlerde hissediyorum şimdi oğlumun sünnet düğünü için hazırlıklar filan hep hareketli geçiyor ama gece olunca herkes kabuğuna çekilince daha çok içim yanıyor yaşadıklarımı anlatamam dediğim gibi kelimeler yetersiz geliyo ama bi şekilde de hayat devam ediyor beni dışardan görenler çok güçlüsün biz senin yerinde olsak dayanamayız filan diyorlar ama başa gelen çekiliyor malesef cnm.. Bu arada sünnet düğününü hiç isteyerek yapmıyorum sırf çocuğum istiyor diye yapıyorum ((

Neyiniz var? İnşallah önemli bir şey değildir.
Sizin gözlerinizden , konuşmanızdan güç kuvveti hissederlerse daha dirayetli duracaklardır.
Kıl Dönmesi var canım oturmakta çok zorlanıyorum artık o yüzden haziranın 13ünde oğlumun sünneti var ondan sonra olacağım. ..

Basiniz sagolsun.
Nasil oldunuz? Cocuklariniz nasil? Biraz olsa aciniz dindi mi?
Sağolun nasılım inan bende bilmiyorum bazen iyi bazen kötü acı geçtimi geçmiyor yokluğu gün geçtikçe daha da zor geliyor çocuklar iyi çocuk adı üstünde oyun çağları daha babalarının yokluğunu hissetmiyorlar zaman zaman hissediyorlar ama oyun daha tatlı geliyor onlara..

Imtihanlarin en ağırı önce peygamberlere, sonra Allah in sevdiği kullarına gelir... Rabbim bu imtihani sabirla karsilamayi nasip etsin size, yazinizi okuyunca o kadar üzüldüm ki anlatamam...

Omuzlarmizdaki melekler bu zor zamanlarımizi da kaydediyorlar, ahirette hep karşımıza güzellik olarak çıkacak inşallah. Esinizle de ahirette , cennet sofralarında buluşmayi nasib eylesin rabbim. Dualarimizda siz de varsınız, buradaki insanlar size bu kadar üzulüp merhamet etmisken, en merhametli olan Rabbim şüphesiz ki size daha çok merhamet ediyor. Tabiki çok zor geçecek bu zamanlar, ama hepsi kaydoluyor, hepsi bize mükafat olarak geri dönecek.

Allah a emanet olun, Rabbim cumlemize sabr-ı cemîl nasib eylesin...

Yüce Rabbim cocuklarinizin yüzüne gülsün! Size dünyadaki tüm güzellikleri diliyorum
O kadar etkilendim ki.... anlatamam....
Insanlar sevdigi ile bir cok sudan ucuz nedenlerden dolayi tartisiyorlar... KI üc günlük dünya... her an hersey ola bilir...

Allah sabir versin

Allah rahmet eylesin.Okurken kendimi tutamadim.Empati yaparak okudum kendi eşim aklima geldi .Rabbim size ve cocuklariniza sabir güç ve dirayet versin.Allah evlatlariniza uzun ömürler versin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…