hayat bana gülmüyor

tombilibaykus

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2017
1.393
1.161
53
39
evlendim bisandim bir cocuk.yavrum babasinda cunku onu bu dagin basina surukleyemezdim.yas 33.guc bela geciniyorum hayta gecinemiyorum.borclar dag gibi oldu.ezdirmeyeyim kendimi para da gindereyim kizima vs derken..gecinemiyorum bu ay borclarimi taksitlerimi nasil odeyecegim bilmiyorum.yardim edecek.kimse yok.bir hayat kuramiyorum.aslonda maddi durumum iyiydi ama iki aydir battim.ailemdrn yardim isteyemem.
e yuzum coktu resmen.o guzel yuzumden eser yok.hayatimda bir dal yok tutunayim.cikisi goremiyorum..mutsuzum mutsuz oldukca panikliyorum.isimi degistirmek istedim degistiremedim.is yeirndeki sorunlar da cabasi.yenildim.herkese her seye..ne kadar bana kendini rakip olarak goren insan varsa iyi yerlerde ben surunuyorum resmen.sans hic gulmuyor zaten bende hata ustune hata yaptim.yok olmuyor cikisi bulamiyorum.ek is yapayim desem.ne yapabilirim ki..

Eski konularınıza nazaran kızınızı almamanızın nedeninin dag başında olmanız olduğunu sanmıyorum.Kızınızın ahı tutmuş olabilir belki

bırakma evladını.. gücün olur, huzurun olur, azmin olur. eminim babasının yanında rahat yaşamaktansa seninle her türlü zorlukta daha mutlu olur. Annenin yerini ne tutar..

çocuğu babaya vermeseydiniz keşke.

ailenizden yardım isteyin imkan varsa. düşmez kalkmaz bir allah.

Evladını yanına al.

Gör bak hersey nasıl güzel olacak

Sizin hayatınızı kınamak bana düşmez ama bazı yanlışlar yapmışsınız , eski konularınıza baktım da. Üstelik de çok da dikkat ederek yazmışsınız muhtemelen anlatmadığınız şeyler de var. Bazen yaptığımız yanlışlar sadece yanlış sanarız ama karma mı dersiniz ilahi adalet mi , böyle huzursuz mutsuz eder insanı.

Daha önceki konunuzda da yazmıştım, evli patronunuzla birlikte olmayınca üzüldünüz diye, meğer birde bıraktığınız çocuğunuz varmış. Bakın şimdi normalden 2 kat daha düzgün bir hayat yaşamak zorundasınız, ilerde o çocuğun başını öne eğmemek için . Fazla yalnız kalmışsınız kendinizle , yanlış insanlara uyup yanlış düşüncelere kapılıyorsunuz gibi görünüyor burdan. Bence ya ailenizle irtibatta olun, yada düzgün karakterli arkadaşlar edinin, yalnız kaldıkça daha çok hataya meyil edeceksiniz gibi. Umarım bi çıkış yolu bulursunuz

evli biriyle beraber olmadim hanimlar.sadece olanlari anlattim.sapla samani karistirmayalim
ekonomik duruma gelince hastalandim.burada devlet hastanesinde gercekten zor ozele gitmek zorunda kaldim.vs vs yanlis harcamalarim oldu.evleadimi yanima almak icin once duze cikmaliyim.

yavrum kolejin kresine gidiyor iyi sartlarda yasiyor.cocugu dagun basina sirf ben iyi hissedeyin diye getirmek bencillik olur.burada surunduremem cocugu

yavrum kolejin kresine gidiyor iyi sartlarda yasiyor.cocugu dagun basina sirf ben iyi hissedeyin diye getirmek bencillik olur.burada surunduremem cocugu
Dağın başıda olsa bir evlat annnesinin yanında olmalı. Çocuğunuza sorsaydınız nerde yaşamak istediğini acaba ne cevap verirdi. Baba hadi neyse de bir çocuğun anneye çok ihtiyacı var. Konularınızı daha önce okumuştum eğer hayat size gülmüyorsa vardır bir bildiği.

evli adamla ilski yasayana guluyor.her turlu ahlaksizligi yapana da guluyor bana gulmuyorsa bildigi nedir aizce?hayatin gulmemesiyle de alakasi yok ben yanlis secimler yaptim.benim sucum.hani bazisi yanlis yapsa da sanslidir ya hah ondan bende yok

sen de hayata pek gülmüyor gibisin,
hep bir şikayet, mutsuzluk, negatiflik, kasvet...
çoğunluk kızını yanına al demiş ama alma bence, hem daha kendi geçimini sağlayamıyorsun bir de kıza nasıl bakacaksın, hem de bu negatiflikle onu da mutsuz edersin,
her çocuk için annesi en doğru seçim değildir.
ha çözüme gelince, bence psikolojik destek+ kişisel olumlama+ hayata renk katacak hobiler, ilgi alanları lazım.
sürekli oturup ben mutsuzum, kemiğim iri, patronum evli, sevdiğim bakmıyor diye düşünmekle hayat geçmez.

Diger konulari okumadım
Ama maddi durumunuz kotu ise bankadan uzun vadeli yüksek miktarli kredi cekip tüm borçları kapatin
Kredi kartlarini vs iptal ettirin
Tek bir yere borcunuz olsun
Bitene kadar da baska borc yapmayin

Diger konulari okumadım
Ama maddi durumunuz kotu ise bankadan uzun vadeli yüksek miktarli kredi cekip tüm borçları kapatin
Kredi kartlarini vs iptal ettirin
Tek bir yere borcunuz olsun
Bitene kadar da baska borc yapmayin
esim benim uzerimdrn kredi cekip odememisti sonra ben odedim onlari ama kara listeye girdim kredi cekemiyorum o nedenle malesef

Cocugunuzu almayin ,madem babadayken sartlari iyi. Siz kendi hayatinizi duzene koyun ondan sonra. Eski konulariniza bakmadim, hala bir isiniz var oyle degil mi? Ne kadar sorun yasarsaniz yasayin isinizi sakin birakmayin. Borclariniz aylik ne kadar mesela?gelir gider oturup yazdiniz hesapladiniz mi? Ailenizle iliskiniz ne durumda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…