- 10 Şubat 2017
- 1.393
- 1.161
- 53
- 39
- Konu Sahibi tombilibaykus
-
Bır yerlerde bı hata yapmıs olmalısınız .Mesela kızınız yanınzıda olsaydı , ekmege margarın surer yerdınız ama mutlu olurdunuz.
Sorun para degıl, gonul rahatlıgı,
iç huzur
bana gunes dogmaz cunku kafa yokEn karanlık an güneş doğmadan önceki andır.
Hırsınızı, umudunuzu kaybetmeyin!
Dağın başıda olsa bir evlat annnesinin yanında olmalı. Çocuğunuza sorsaydınız nerde yaşamak istediğini acaba ne cevap verirdi. Baba hadi neyse de bir çocuğun anneye çok ihtiyacı var. Konularınızı daha önce okumuştum eğer hayat size gülmüyorsa vardır bir bildiği.yavrum kolejin kresine gidiyor iyi sartlarda yasiyor.cocugu dagun basina sirf ben iyi hissedeyin diye getirmek bencillik olur.burada surunduremem cocugu
evli adamla ilski yasayana guluyor.her turlu ahlaksizligi yapana da guluyor bana gulmuyorsa bildigi nedir aizce?hayatin gulmemesiyle de alakasi yok ben yanlis secimler yaptim.benim sucum.hani bazisi yanlis yapsa da sanslidir ya hah ondan bende yokDağın başıda olsa bir evlat annnesinin yanında olmalı. Çocuğunuza sorsaydınız nerde yaşamak istediğini acaba ne cevap verirdi. Baba hadi neyse de bir çocuğun anneye çok ihtiyacı var. Konularınızı daha önce okumuştum eğer hayat size gülmüyorsa vardır bir bildiği.
esim benim uzerimdrn kredi cekip odememisti sonra ben odedim onlari ama kara listeye girdim kredi cekemiyorum o nedenle malesefDiger konulari okumadım
Ama maddi durumunuz kotu ise bankadan uzun vadeli yüksek miktarli kredi cekip tüm borçları kapatin
Kredi kartlarini vs iptal ettirin
Tek bir yere borcunuz olsun
Bitene kadar da baska borc yapmayin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?