Sanırsın ki yazıyı ben yazdım o kadar hayatıma benzettim yaşlarımız da yakın bende aynıyım hep olmayacak insanlara içim ısındı sonuç terkedildim çünkü niyet belliydi ailemin yanında memurum aynı geliyor banada insanlar malesef tamamen nasip kısmet canm sanırım olmadimi olmuyo zaarkonumu biliyorsunuz arkadaşlar ben bi türlü mutlu olamıyorum 31yaşındayım sürekli yatmak gezmek derdinde olan insanlar çıkıyor karşıma benim seçimlerim hep yanlış insanlar oluyor yAni doğru insanlara şans vermiyorum memurum görücü usulü evlilik düşünüyorum artık kötü niyetli insanlar tanıdıkça çevremdekilrde diyor bu yaştan sonra aşk bekleme mantık evliliği yap kafam karışık olmayacak ilişkiler peşinde koşup düzgün taliplerimi de red ediyorum ailem de kızıyor seviyorum dediklerin hep üzdü seni biraz da seni sevene değer ver diyor sizce ne yapmalıyım çıkmazdayım
İçinize sinmeyen hiçbir şeye adım atmayın. İlerde mutlu olacağınızın garantisi yok. Evlenicem diye saçma sapan tercihlerde bulunmayın.konumu biliyorsunuz arkadaşlar ben bi türlü mutlu olamıyorum 31yaşındayım sürekli yatmak gezmek derdinde olan insanlar çıkıyor karşıma benim seçimlerim hep yanlış insanlar oluyor yAni doğru insanlara şans vermiyorum memurum görücü usulü evlilik düşünüyorum artık kötü niyetli insanlar tanıdıkça çevremdekilrde diyor bu yaştan sonra aşk bekleme mantık evliliği yap kafam karışık olmayacak ilişkiler peşinde koşup düzgün taliplerimi de red ediyorum ailem de kızıyor seviyorum dediklerin hep üzdü seni biraz da seni sevene değer ver diyor sizce ne yapmalıyım çıkmazdayım
hayırlısı de öncekonumu biliyorsunuz arkadaşlar ben bi türlü mutlu olamıyorum 31yaşındayım sürekli yatmak gezmek derdinde olan insanlar çıkıyor karşıma benim seçimlerim hep yanlış insanlar oluyor yAni doğru insanlara şans vermiyorum memurum görücü usulü evlilik düşünüyorum artık kötü niyetli insanlar tanıdıkça çevremdekilrde diyor bu yaştan sonra aşk bekleme mantık evliliği yap kafam karışık olmayacak ilişkiler peşinde koşup düzgün taliplerimi de red ediyorum ailem de kızıyor seviyorum dediklerin hep üzdü seni biraz da seni sevene değer ver diyor sizce ne yapmalıyım çıkmazdayım
Evet nasip bu işler de yaş geçiyor paniği oldu ben de bi kısmetim çıkıyor ailem bundan iyisi çıkmaz diyor pişman olma diyor sevdiklerinden ne hayır gördün diyorSanırsın ki yazıyı ben yazdım o kadar hayatıma benzettim yaşlarımız da yakın bende aynıyım hep olmayacak insanlara içim ısındı sonuç terkedildim çünkü niyet belliydi ailemin yanında memurum aynı geliyor banada insanlar malesef tamamen nasip kısmet canm sanırım olmadimi olmuyo zaar
Hayat sana gulmuyorsa sen hayata gul canimkonumu biliyorsunuz arkadaşlar ben bi türlü mutlu olamıyorum 31yaşındayım sürekli yatmak gezmek derdinde olan insanlar çıkıyor karşıma benim seçimlerim hep yanlış insanlar oluyor yAni doğru insanlara şans vermiyorum memurum görücü usulü evlilik düşünüyorum artık kötü niyetli insanlar tanıdıkça çevremdekilrde diyor bu yaştan sonra aşk bekleme mantık evliliği yap kafam karışık olmayacak ilişkiler peşinde koşup düzgün taliplerimi de red ediyorum ailem de kızıyor seviyorum dediklerin hep üzdü seni biraz da seni sevene değer ver diyor sizce ne yapmalıyım çıkmazdayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?