öylesine yalnızımki kk olmasa sanırım çıldırırım..yalnızlığımı paylaşacak,anlatacak,içimi dökecek tek sığınağım burası benim için..yaşadığım nişanlılık,aile içi sarsıntılar,yalnızlık,ablamın evlilik dışı hamileliği..neler neler okuyan arkadaşlar biliyor zaten.tüm bunların akabinde,2 yıldır görüştüğüm biri vardı ve ben nişanlandıktan sonra görüşmeyi kesmiştim onunla.facebookta ekliydi ve nişanda bitince dondurduğum facemi online yaptım onunla konuşuyorduk yine bu sayede 2 aydır..eskidede kalsa bir zamanlar bişeyler hissettiğim değer verdiğim ve gerçekten değer gördüğüm biriydi..tamn bu boşluk zamanımda yaklaşık 2 aydır sürekli arıyor görüşmek istiyor ve çok üzerime düşüyordu.geçen hafta yine aradı kulağında kist çıkmış sizin yakınlardaki hastaneye geldim grşlim dedi bende onu görmek istedim ve görüştüm bir avm de.kulağının şişliğini gördüm içim gitti çok üzüldüm ama aynı zamanda da onu görmek beni yine çok etkiledi..eskileri yaşadım sanki ve ben yine ona kaptırdım kendimi.görüşmemizin ardından beni hiç aramadı.hastalığındandır ve benden bekliyordur diye 2 gün önce ben aradım onu,bakmadı tlfnuma ve ardından da dönmedi tekrar.hiç böyle yapmazdı..dayanamadım hasta ve naz yapıyor ilgi bekliyor diye düşündüm.dün gece yine aradım çok soğuk konuştu bebeğim diye tlfnu açan kişi niye aradın der gibiydi..kulağını sordum ilaçlar şişliği indirdi sorun yok dedi.ve çok çok soğuk konuştu öylesine zoruma gittiki..o kadar üzerime titreyen kişi neden böyle davrandığını çözemedim..neye kendimi kaptırsam dibe vuruyorum neden bunları ben yaşıyorum yaa