Hayat bana hiç gülmeyecek

mrc0101

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Aralık 2011
156
61
98
Küçüklüğümden buyana hastalıktı aile sıkıntılarıydı bitmek bilmedi hayatımda. Büyüdüm sınavlarım berbat iş bulamıyorum evlenemiyorum aile dertleri para sıkıntısı hiç bir işim rast gitmedi. Kaç sefer dua ettim Allahım bugün al Can'ımı diye ama şimdi düşünüyorum ben olmazsam ailem Nasıl olacak diye. Hep bir mutsuzluk huzursuzluk neye elimi attıysam kurudu. Ailemi herkes kazıklamak kendi çıkarları için kullanmak istiyor. Bu yüzden ailede huzur yok herkes ne kadar kötü olmuş bende ne kadar safmışım o öyle yapmaz hayır öyle yapmak istememiştir diye. Milletin söylediği sözleri 3 gün sonra anlıyorum fesatlıkları iftiralarını yalanlarını bıktık artık. Küçüklüğümden bu yana huzurlu aile istedim ben herkese çok imrendim arkadaşlarlarıyla ailesiyle gezen eğlenen insanları Benim gibi olan varmı bildiğiniz duaları söylermisiniz.

Ne kadar az beklenti o kadar huzur. Bu hayatta kimsenin yaşamı çok harika gitmiyor. Bunlara imtihan diye bakmalıyız. Ve bu imtihanı güzel bir şekilde atlatman gerekiyor ki, huzurlu günlere kavuşasın. Bol bol inşirah suresini okuyabilirsin. İnsanı gerçekten çok rahatlatıyor, anlamı zaten harika. Allah yardımcın olsun inşaallah.

Bismillah

image.webp

Rabbim bütün müminlerin kalbinden geçen duaları hayirlisiyla kabul etsin. Üzme kendini imtihan dünyası bu bol bol dua mızı okuyalım.

Ne kadar az beklenti o kadar huzur. Bu hayatta kimsenin yaşamı çok harika gitmiyor. Bunlara imtihan diye bakmalıyız. Ve bu imtihanı güzel bir şekilde atlatman gerekiyor ki, huzurlu günlere kavuşasın. Bol bol inşirah suresini okuyabilirsin. İnsanı gerçekten çok rahatlatıyor, anlamı zaten harika. Allah yardımcın olsun inşaallah.
Teşekkür ederim arkadaşlar şuan ağlıyorum hergün 70 defa inşirah okuyorum ama başımızda ki belalar gitsin diye insanın hayatında bir şeyi iyi gitsin yok ama teselli olacağım iyi bişey olmuyor :(

Teşekkür ederim arkadaşlar şuan ağlıyorum hergün 70 defa inşirah okuyorum ama başımızda ki belalar gitsin diye insanın hayatında bir şeyi iyi gitsin yok ama teselli olacağım iyi bişey olmuyor :KK43:

Böyle olmuyor olmuyor diyerek iyi olamazsın ki. Yalnız da değilsin. Kimse olmasa da sana senden yakın olan bir yaradan var. Gökgürültülü yağmurların ardından gökkuşağı çıkıyor değil mi? her yer misler gibi oluyor. Allah seni imtihan ediyor. "bakalım kulum isyan mı edecek, sabr mı edecek" diye. Sabret, dua et, şükret.. Bu imtihanı güzel bir şekilde geçersen, senin hayatına da elbet gökkuşağı çıkıverir. Bu süreçte Allaha yakın olursan, böyle sorunlar bile inan vız gelir tırıs gider. Allah belki de O'na yakın olmanı bekliyor, değil mi? hiç ağlama, lütfen. Bende senin için dua edeceğim. Sen dualarını bırakma, mutlaka güzel günler gelecek. :)

Böyle olmuyor olmuyor diyerek iyi olamazsın ki. Yalnız da değilsin. Kimse olmasa da sana senden yakın olan bir yaradan var. Gökgürültülü yağmurların ardından gökkuşağı çıkıyor değil mi? her yer misler gibi oluyor. Allah seni imtihan ediyor. "bakalım kulum isyan mı edecek, sabr mı edecek" diye. Sabret, dua et, şükret.. Bu imtihanı güzel bir şekilde geçersen, senin hayatına da elbet gökkuşağı çıkıverir. Bu süreçte Allaha yakın olursan, böyle sorunlar bile inan vız gelir tırıs gider. Allah belki de O'na yakın olmanı bekliyor, değil mi? hiç ağlama, lütfen. Bende senin için dua edeceğim. Sen dualarını bırakma, mutlaka güzel günler gelecek. :)
İnşallah inşallah insanın öz abisi bile beni salak yerine koyup kullanır mı ya derdimi anlatıyorum 1 saat üzülürmüş gibi yapıp sonra hiç bişey olmamış gibi kendi hayatına devam ediyor. Ailede en çok ezilen benim. Bıktım artık. Sağolun Allah razı olsun sizlerden şu mübarek günlerde gönlünde ne varsa tez Zaman'da nasip etsin

Herseyin zamani vardir.cicekler bile zamansiz acmaz.once olumsuz dusunmeyi birakin.yine olmadi sansizim mutsuzum cocuklugumda boyle idi derseniz olumlu olan seyleri bile kacirirsinz.

Dönem dönem çoğu kişide olan duygular bunlar. Ölüm bir son değil aksine bir başlangıç. Öncelikle sıkıntılarını bir kenara bırak ve şükretmek için ne kadar çok sebebin olduğunu düşün. Emin ol imrendiğin insanlar da zannettiğin kadar huzurlu ve mutlu değil. Allah'a teslim ol ve dualarında ısrarcı ol, muhakkak huzuru bulacaksın. Allah yardımcın olsun.

Herseyin zamani vardir.cicekler bile zamansiz acmaz.once olumsuz dusunmeyi birakin.yine olmadi sansizim mutsuzum cocuklugumda boyle idi derseniz olumlu olan seyleri bile kacirirsinz.
Gerçekten inanmazsınız ama yok çocukluğum hastalığımdan dolayı annemin koruma altında olmamla geçti. Ailemizin sıkıntılarıyla büyüdük. Böyle küçük bir şey olsa Mutlu olurum ben doğum günümde bile o pastamı yemeden yattığımız kaç sefer oldu. düşünüyorum hayatım hep mutsuzlukla geçti ve hala şansımın yaver gitmemesi çok kötü. Çok şükür Allah'ıma ailem benim başımda ben bunlara şükrediyorum

Dönem dönem çoğu kişide olan duygular bunlar. Ölüm bir son değil aksine bir başlangıç. Öncelikle sıkıntılarını bir kenara bırak ve şükretmek için ne kadar çok sebebin olduğunu düşün. Emin ol imrendiğin insanlar da zannettiğin kadar huzurlu ve mutlu değil. Allah'a teslim ol ve dualarında ısrarcı ol, muhakkak huzuru bulacaksın. Allah yardımcın olsun.
Amin Rabbim şu güzel günlerde herkese tez Zaman'da yardımlarını esirgemesin.

Gerçekten inanmazsınız ama yok çocukluğum hastalığımdan dolayı annemin koruma altında olmamla geçti. Ailemizin sıkıntılarıyla büyüdük. Böyle küçük bir şey olsa Mutlu olurum ben doğum günümde bile o pastamı yemeden yattığımız kaç sefer oldu. düşünüyorum hayatım hep mutsuzlukla geçti ve hala şansımın yaver gitmemesi çok kötü. Çok şükür Allah'ıma ailem benim başımda ben bunlara şükrediyorum

Hayatimiz da hep bir zorluk var.
Kims3nin hayatina sihirli degnek degmiyor.
H3rkesin bir zorlu donemi var canim
Gecmisi gec gelec3ge bak

Back
X