Hayat bana neden hep aynı oyunu oynuyor

gul_perisi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Eylül 2009
259
73
98
35
Kendime öz güvenim yok her alanda karşımA çıkıyor. çalışma ortamında aynı oda da 5 kişiyiz ortamda konuşmaktan çekiniyorum doğrusu ben ben.. diye başlayan Cümleler kurmaktan çekiniyorum. hayattan hiç bir şeyden Zevk almayı başaramıyorum kendime yabancılaşma yaşıyorum gerçekten kendimi ait hissettiğim bir yer yok. hep mış gibi yaşayarak rol yapıyorum.
Eşimde ağladı geçen gün toparlan kendine gel artık diyor istiyorum ama hep dibe batıyorum. psikolog a gittim geçen hafta o kadar kötü bir görüşme oldu ki çözüm için gidip hayal kırıklığına uğradım netten bakıyorum düzgün bir psikolog bulamıyorum isim yapan yerler çok pahalı oraya da gidemiyoruz. Üstelik hamileyim ilaçta kullanamam nolur yardım edin iyi bir uzman tavsiyeniz var mı. istanbul avrupa yakasında oturuyorum.

Bende dönem dönem artıyor sıkıntılarım. çocuk konusunda erteledim uzun süre ama artık kaçacak yerim kalmadı. ilaç kullanıyordum bıraktım ondan dibe çöktüm gene

Efoksor diye bi antidepresan canım kaygı bozukluğu depresyon d ediler düzgün bi psikolog bulamıyorum düzenli gitmeden de fayda görmüyorum

Psikolog konusunda tavsiyem yok. Yalniz hamile iken ilaclarini alamazsin. O yuzden kafana bir seyi takma. Yapamiyor musun? Yine deneme, usteleme. Usteledigin zaman kaygi bozuklugun artacaktir. Insanlarla iletisim problemini hamilelik sonrasi halledersin. Suan tek dusunmen gereken bebegin bence.

Mumkun oldugu kadar parkalara git. Park kaldiysa tabi. Deniz havasi al. Meditasyon yap. Muzik dinle. Kisisel gelisim kitaplari oku. Kendinle zaman gecir.

Telkin müzikleri vardı. Ney sesi , su sesi , doğa sesi gibi seslerin altına subliminal mesajlar kaydedilmiş. Ben lisedeyken geceleri kulaklığımı takıp o seslerle uyurdum. Kaygı bozukluğu vardı anksiyete nöbetleride geçirirdim bana faydalı olmuştu. Hatta en net hatırladığım gece dinlerken derinden duyduğum adamın kendine güven deyişi, hala hatırlarım.
Ney sesi çok güzeldi hatta bak.
Sitenin adını tam hatırlamıyorum ama hayatım değişti gibi bişeydi sanki.

Psikolog konusu açan hanımefendi siz miydiniz? Eğer sizseniz o önerilerden birini dikkate alıp terapilere başlamanız en doğrusu olur. Maalesef seanslar pahalı ama sağlık bu da hanımefendi. Allah korusun ciddi bir rahatsızlığınız olsa, çok pahalı deyip ilaç almayacak mısınız? Bu da sizi yer bitirir, hayat zindan olur böyle giderseniz. Lütfen o önerileri dikkate alın, psikologların eğitimlerini iyice inceleyin, kötü bir psikoloğa gitmeyin ve hemen terapilerinize başlayın.

Ben de dinlemiştim. İyi gelmişti gerçekten ama daha fazla sebat göstermemiştim. Bir de mide bulantısı yapıyordu müzikler. İşe yaradığını gösteriyormuş. Hamileyseniz zaten ilaç içemezsiniz. Doğuma kadar bu müzikleri dinleyin, subliminal müzikler diye arayın. Mutluluğunuza odaklanın. Bebeğiniz olacak. Onun size şifa verdiğini hayal edin

Psikolojiniz bozukken çocuk yapmak yerine tedavi olsaydınız keşke.Mutlu sağlıklı anne,mutlu sağlıklı çocuk demek.

Paraya kıyıp iyi bir psikoloğa gitmeye başlayın derim.Anne olmaya karar vermişsiniz mecbursunuz kendinizi iyileştirmek zorundasınız.Kanser ilaçları da pahalı allah korusun kanser olsanız da pahalı diye tedavi olmayacak mısınız?

Ben de yazdım artık gerçekten insanların "Psikologlar çok pahalı" demesini bahane olarak görüyorum. Ruh sağlıkları inanılmaz bozuk ama aynı kişi dediğiniz gibi kanser olsa ya da ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekse milyarlarca para döküyor. Ki ruh sağlığı kesinlikle yabana atılmaması gereken bir konu. İnsan kendi yaşamına son verme raddesine geliyor, akıl sağlığını kaybetme aşamasına geliyor ama seanslar çok pahalı diye burada konu açıyor. Demek ki tek başına üstesinden gelemiyorsun, psikoloğa gitmek ayıp bir şey değil, fiziksel sağlığın için tedavi oluyorsan ruh sağlığın için de olacaksın. Bu kadar basit.

Ne güzel söylüyorsunuz birde doktor ismi önerseniz bin bir umutla gittiğim yerden hayal kırıklığına uğrayarak dönmek çok daha kötü yaptı beni. bilsem ki beni düzelteceğini para önemli değil der zorlarım ama iyi biri çıkmadı karşıma

Mehtap KAYAOĞLU diye bi kadın var.Faceden ve instagramdan bakabilirsiniz.Videoları falan da mevcut.İsterseniz bi telefonla görüsün derim.

Bana özelden yazmıştınız ben de size geri dönüş yaptım. Mesajımı görmediniz mi?

Ayni sorun bende de var iyi bir psikolog buldunuz mu bende avrupa yakasında yım özel den yazarmisiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…