- 2 Eylül 2009
- 259
- 73
- 98
- 35
- Konu Sahibi gul_perisi
-
Cidden bu kadar ciddi öz güvensizlikle insan nasıl evlenip çocuk yapar ki?
Ben anlamıyorum sanırım.
Bende dönem dönem artıyor sıkıntılarım. çocuk konusunda erteledim uzun süre ama artık kaçacak yerim kalmadı. ilaç kullanıyordum bıraktım ondan dibe çöktüm geneOzguveni olmayan insan evlenmez. Ben kendime evlilik konusunda guvenemiyorum mesela. Hele cocuk konusunda hicc mi hicc .
Baska bir sorun var. Her zaman mi boyleydin. Kendini yaziyla daha mi iyi ifade ediyorsun. Kendini sesli ifade etme sorunun olabilir mi?
Bende dönem dönem artıyor sıkıntılarım. çocuk konusunda erteledim uzun süre ama artık kaçacak yerim kalmadı. ilaç kullanıyordum bıraktım ondan dibe çöktüm gene
Efoksor diye bi antidepresan canım kaygı bozukluğu depresyon d ediler düzgün bi psikolog bulamıyorum düzenli gitmeden de fayda görmüyorum
Telkin müzikleri vardı. Ney sesi , su sesi , doğa sesi gibi seslerin altına subliminal mesajlar kaydedilmiş. Ben lisedeyken geceleri kulaklığımı takıp o seslerle uyurdum. Kaygı bozukluğu vardı anksiyete nöbetleride geçirirdim bana faydalı olmuştu. Hatta en net hatırladığım gece dinlerken derinden duyduğum adamın kendine güven deyişi, hala hatırlarım.
Ney sesi çok güzeldi hatta bak.
Sitenin adını tam hatırlamıyorum ama hayatım değişti gibi bişeydi sanki.
Psikolojiniz bozukken çocuk yapmak yerine tedavi olsaydınız keşke.Mutlu sağlıklı anne,mutlu sağlıklı çocuk demek.
Paraya kıyıp iyi bir psikoloğa gitmeye başlayın derim.Anne olmaya karar vermişsiniz mecbursunuz kendinizi iyileştirmek zorundasınız.Kanser ilaçları da pahalı allah korusun kanser olsanız da pahalı diye tedavi olmayacak mısınız?
Ne güzel söylüyorsunuz birde doktor ismi önerseniz bin bir umutla gittiğim yerden hayal kırıklığına uğrayarak dönmek çok daha kötü yaptı beni. bilsem ki beni düzelteceğini para önemli değil der zorlarım ama iyi biri çıkmadı karşımaBen de yazdım artık gerçekten insanların "Psikologlar çok pahalı" demesini bahane olarak görüyorum. Ruh sağlıkları inanılmaz bozuk ama aynı kişi dediğiniz gibi kanser olsa ya da ciddi bir ameliyat geçirmesi gerekse milyarlarca para döküyor. Ki ruh sağlığı kesinlikle yabana atılmaması gereken bir konu. İnsan kendi yaşamına son verme raddesine geliyor, akıl sağlığını kaybetme aşamasına geliyor ama seanslar çok pahalı diye burada konu açıyor. Demek ki tek başına üstesinden gelemiyorsun, psikoloğa gitmek ayıp bir şey değil, fiziksel sağlığın için tedavi oluyorsan ruh sağlığın için de olacaksın. Bu kadar basit.
Mehtap KAYAOĞLU diye bi kadın var.Faceden ve instagramdan bakabilirsiniz.Videoları falan da mevcut.İsterseniz bi telefonla görüsün derim.Ne güzel söylüyorsunuz birde doktor ismi önerseniz bin bir umutla gittiğim yerden hayal kırıklığına uğrayarak dönmek çok daha kötü yaptı beni. bilsem ki beni düzelteceğini para önemli değil der zorlarım ama iyi biri çıkmadı karşıma
Ne güzel söylüyorsunuz birde doktor ismi önerseniz bin bir umutla gittiğim yerden hayal kırıklığına uğrayarak dönmek çok daha kötü yaptı beni. bilsem ki beni düzelteceğini para önemli değil der zorlarım ama iyi biri çıkmadı karşıma
Ayni sorun bende de var iyi bir psikolog buldunuz mu bende avrupa yakasında yım özel den yazarmisinizNe güzel söylüyorsunuz birde doktor ismi önerseniz bin bir umutla gittiğim yerden hayal kırıklığına uğrayarak dönmek çok daha kötü yaptı beni. bilsem ki beni düzelteceğini para önemli değil der zorlarım ama iyi biri çıkmadı karşıma
Cnm bana da mesaj atar misin psikolog isminiBana özelden yazmıştınız ben de size geri dönüş yaptım. Mesajımı görmediniz mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?