Hayat başlamadan bitti

kdrsiz

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
5 Mart 2011
173
0
116
Çankırı
ölmek isteyipte ölemeyen bi ben varım heralde 8 yaşında bitti hyatım okula giderken ugradıgım tecavüz ve ailemin çok baskıcı olması söyleyememm bundan büyük dert olabilir mi :(

çok büyük geçmiş olsun !!

şikayette bulunmuşmuydunuz???

şu anda kaç yaşındasın?
bunu sana kim yaptı?
tanıdık biriyse veya aileden birisi, yani güvendiğin birisi, bu seni çok daha kötü etkilemiştir.

bana kalırsa psikolojik destek alman lazım, hatta geç bile kalmışsın. ben senin yerinde olsam o adamı elini kolunu sallaya sallaya dolaşmasına izin vermezdim, ateş yedirirdim kül s.....çtırırdım ona, cezasını çekmeli

Son düzenleme:
kendi kendine yaralarını iyileştiremezsin.. :19: git gide büyürler

şuan 19 yaşına gircem tanıdık biri aileden degil ama ailem tanır aynı köydeniz bende isterdim cezasını çekmesini elini kolunu sallayarak geziyo sefa sürüyo ya ben her günüm aglmakla geçiyo :(

inanın çok üzüldüm..
kaç yaşındasınız?
herşeyin bir çaresi mutlaka vardır..hayata elbetteki bir şekilde tutanmak gerekli..
şuan size şikayette bulunun veya bulunmayın diyemem..
8yaşında yaşadığınız bir olayı ispatlayabilicek gücünüz varsa şikayette bulunun..
o adam ortalıkta dolaşmamalı..
allah yardımcınız olsun..

Çok geçmiş olsun. Karşılaşıyor musunuz o pislikle ve sizi görünce davranışları nasıl ?

19 yaşındayım şuana kadar hiç karşılaşmadım zaten 1 sene sonra falan taşındıklarını duymuştum çok igrenç birisi karşılaşmakta istemem ama yaptıgı yayına kar kaldı ya o beni üzen şey şimdi kendi kızı yok mu acaba

boşuna şikayette bulunma bence.üstünden 11 sene geçmiş kesinlikle ispatlayamazsın. o o..cocuğu da inkar eder, iftira atıyo der yine olan sana olur.
sen bi an önce psikolojik yardım almaya başla. görüşeceğin psikologtan başka da kimseye anlatmak zorunda değilsin. kendini de daha fazla yıpratma
hayat herşeye rağmen devam ediyor.

şikayette zaten hemen o zaman bulunmalıydın yoksa şu anda delil yetmezliğinden ıspatlanması çok zor olur, sadece kendi itiraf ederse veya bir şekilde birileri ettirse, ama bunuda yapmaz zaten.. keşke o zaman ailene söyleseydin

zaman aşımınada uğramıştır belki..
neyse, senin tek yapabileceğin şimdi, tedavi olmak.
başka yapacak şeyin yok maalesef.

ya nekadar uzuldum canim benim ya Allah boylelerinin belasini verisn heryer bunlar gibi pislik kayniyo alip asmiyolarki bu s.....leri alsin ortailk yerde sallandircan ibreti alem olsun bak bakalim bir daha boyle bir sey yapan olcakmi.keske ailen anlayisli olsaydida sen olay basina gelir gelmez soyleseydin ah ah boylerini meydanda cayir cayir yaksalrda benim ofkem gecmez suan senin icin icini ferahlatcak yardimci olacak seyler soylemek istiyorum ama yok kafam durdu

Bir çocuğa yaşatılacak şey mi ya?
Annen falan olay sonrası hiç farkedemediler mi durumunu,psikolojini?
ş......siz kaç yaşındaydı o zaman?

Bu dünyada hiç bir şey gizli kalmaz. Mutlaka çıkar ortaya. Ama umarım seni daha da kötü duruma düşürmez olanlar. keşke o gücü kendinde bulsan da o adamı şikayet etsen. İyi bir avukatla belki az da olsa ceza alır. En azından insanlar onun ne mal olduğunu bilirler. Ama söylersem babam vurur diyorsun. Olaylar daha da kötü olur. Eğer dediğim gibi olayı ortaya çıkaracak durum yoksa unutmaya çalış. Önünde güzel günler var. Bak yaşın daha 19. Benim küçük yeğenlerim yaşındasın. Hayatını karartma bi ........ için. farzetki kötü bir rüyaydı. Uyandın ve bitti. Allah senin bu yaşadıklarının karşılığını emin ol sana verecektir. çok mutlu ve güzel bir hayatın olacak bak buna inan. Yeterki hayatı bırakma. Yeterki kendine güven. Sen her kötülüğe rağmen güçlü ol.

Bir de olayı hatırlatmak istemem ama o zaman o ........ kaç yaşındaydı acaba.

Back
X