- 14 Haziran 2010
- 1.271
- 398
- 363
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bence söylemesine gerek yok, çok geri kafalı bağnaz bi çevresi var, ilgisiz bi annesi var, neyi söyleyecek ki..ne kadar kendini böyle insanlara anlatabilecek..
anlatması gereken yer bence bir psikiyatr .. gidip psikolojik yardım alması gerekli..
düşünmüyorum zaten bu konu açıldıgında sessiz bile kalmam ailemi çıldırtıyo ama düşünmüyorum anlatsan anlamzlar ki 2 dklık zevkine kendini vermiş kız gbi bakarlar acım içimde insanın kendinden başka kimsesi yok
öyle tabiki şimdi öle degil ilgileniyo soruyo ama benim içim cız ediyo zamanında yapmadıgını şimdi telafi etmek istiyo ama çok geç degil mi o günü hiç yaşamaya blirdim ben
oldu acım olmazmı ablacım ölmekten beter oldum eve gitmedimki geçene kadar onlar beni okulda sanırken ben oturuyodum bi köşede ölece morluk falan yoktu dövmedi elinde zaten bıçak vardı çekti agzımı kapattı sonrasını hatırlamıyorum zaten derenin dibiydi zaten yıkadım heryerimi sonrada eve gittim annem ilgilenmezdiki ben o yaşımda bile kendim banyo yapardım zaten annem babam benle ilgilenmedigine bu haldeyim ya korkumdan söyleyemedigimden öle olmasaydı şuan arkamda olcaklarını bilsem şimdi anlatırım
yok annemin hiç bi maddi geliri yok sıkçada evde geçen sorunlardan biri bu zaten maddi sorunumuz olmamasına ragmen sıkça babamın benim okumamı bahane etmesi ama beni yıldıramadı pes ettremedi hala okuyorum okuyacagımda
bütün yaşadıklarıma ragmen ayaktayım giderim doktorada şuan zaten annemin tek dayanagı benim ALLAH ŞÜKÜRLER OLSUN ELİMDEN HER İŞ GELİYO HEM MADDİ HEM MANEVİ ANLAMDA O KADR İNSAN ARASINDA YANLIZIM ANLATAMIYORUM DİYE BURDAYIM
benim kastettiğim cehalet değil güzelim. 8 yaşındaki çocuk zevk falan bilmez. babasının ona kötü kız gözüyle bakacağını bile bilmez.
sen nasıl idrak ettin bu yaşta onları da sessiz kaldın. ben bunu soruyorum. kimsenin kültür seviyesini klavye başından ölçemem ben bu yüzden cahil demem kimseye.. sessiz kalma sebebin çok anlamsız bunu söylüyorum ben..
Canım o zaman lütfen kendin için bunu yap ve doktora git,
Bak anlatmak istiyorum diyosun, ona da anlatırsın, hem senin kendini iyi hissetmen için ne yapılması gerektiğini de bilir,ilaç verir gerekirse de