dualarınızı eksik etmeyinn nolur
canım benim seni tanımıyorum ama öyle içten yazmışsınki ne hissettiğini buradan inan bana anlayabiliyorum.ben yıllardır anne olma hasretiyle yanıp tutuşan ve 16 haftalık düşük yapan biriyim,bak sonuçta benim gibilerden çok daha şanslısın,önce pozitif ol ve böyle düşün,korkma ben böyle durumları çok duydum yok bebek aşağıda yok sakat doğacak yok bilmem ne ama sonuç olarak hepsi zamanında ve sağlıkla doğdu,buna çok şahit oldum.hem sende olan birşey yok,bebeğin seninle lütfen olumsuz olup bebeğinide etkileme.evliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi
2 tane erken düşük yaptım ve çok acı çektim siznki 26 haftalık eli ayağı herşeyi oluşmş bir can endişenizi ve acınızı çok iyi anlıyorum allahyardımcınz olsun inşallah allahın izniyle sağsalim doğar yavrunz allahım beebeğinizi bağışlasınevliyim çok şükür ki mutluyum bi bebeğim var içimde beni herşeyden herkesden daha güçlü kılan bi meleğim var..3 gün önce ani kasılmalarım oldu açılmam olduğunu söylediler heran doğum başlayabilirmiş yataktan hiç kalkmadan yat dediler.. Daha 26. haftamdaym bebeğim 900 grm o kadar küçükki her ağrıda aklım çıkıyo doğum olucak diye.. eğer içimde büyürse o zaman heryerine hortumlar serumlar takmıycaklar.. Eğer doğarsa belkide kaldıramycak o küçük bedeni..Herşeyi hazır zıbınları patikleri eldivenleri..şimdi ya diyorum ya kaldıramazsa minicik kalbi daha oluşmamış ciğerleri..Doğumdan hemen sonra kucağıma almayı hayal ediyodum hep, o süt kokusunu içime çekicektim şimdi daha dokunamadan bi küveze alıcaklar birsürü bişey takıp minicik ellerini ayaklarını acıtıcaklar.. Yazarken bile boğazımda bişey düğümleniyo yutkunsamda gitmiyo.. Tek isteğim 30. haftaya kadar dayanmak.. Evlat öyle bişeymişki ne yar ne ana ne baba hepsinin yeri ayrıda o canından can.. Rabbim evlatlarımızı bizlere bağışlasın.. çok bunaldığım için yazmak istedm iç,mde kaldıkça bunlar iyice sıkıyorum kendimi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?