• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat ben bunları haketmedim...

Tövbe yarabbim demek istiyorum !! Bu erkeklerin uçkur bağımlılığı ne olacak daha kaç ilişkiyi mahvedecek merak ediyorum !! çok kızdımmm !! bir de göstermedin diye trip atmış,ne demek 6 ay aramamak yani. resmen tehdit ediyor...

böyle bi illişkide hala sevgiden falan bahsedilmez ki.

[COLOR="DarkRed"]uzaktan söz söylemesi yada mantık yürütmesi kolay oluyor.
unut demekle yapma demekle olmaz ama kendinize de sınır koymanız lazım. kendinize güvenin kendinize tertemiz sayfa açın. ben sizin yerinizde olsam onu hatırlatacak hiç bir şey yapmam
neden beni bıraktı diye de neden aramam.
giden gitmişse kalan sahalar sizin :D
biz bayanlar suçu kendimizde arıyoruz ve kendimizi üzüyoruz. [/COLOR]
ama gerçekten sosyal ortamlara takınyada arkdaşa sitesinden kendinize arkdaş bulun inanın kafanız dağılır ve ondan uzaklaşmış olursunuz. kendi hattınızı değiştirinondan, artaya hiç bir şey kalmasın. onun araması için alt yapı oluşturmayın. "o olmadı hayatınızda hiç birşey yaşamadıınız farz edin" onu kafanızan tamamen resetleyin....
bunu kendinizi inandırın inananın unutacaksınız.
TECRÜBEYLE SABıTTıR. unutmak istediğim insan için kendime gerekirse yalan söylerim ve kendimi kandırırım bu gerçekten zor olsada işe yarıyor. b
kendinizi mutlu edin ve duygusal ortamlardan kaçının...

bol bol çizgi film izleyin..
spor yapın....
şen kahkalar atın
bol bol gülün...
hayattan ders aldınız aynı hatayı yapmayın...
bu adamı bırakın kendi cezasını bulsun.. beddua etmeyin. Allah onun cezasını mutlaka verirr sizde bunu gözlerinizle şahit olursunuz...
bu benim mutluluk reçetem...
inanın işe yarayacak..

Son düzenleme:
Back
X