Hayat beni sasirtmiyor

Anksiy

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Kasım 2015
1.005
802
123
Daha anlasmali yeni bitmisken daha soyadimi almamis kutukten dusmemisken eski esim gitmis en az 6 7 tane kiz eklemis sosyal medyadan. Ayrilali daha 26 gun oldu. Bir ay bile degil.Ki bosanma davasindan once bile hala daha seviyorum diyen. Ardindan bosandiktan sonra hala bile seviyorum ben evlilik dusunmuyorum diyen adam tabi. Tabi ki sasirmiyorum gerci ama hem bana bunlari yasatan hemde simdi keyfine bakmasi ne kadar adaletsizce. Ben anlasmali olsun diye altinlarimi bile alamadim. Peki benim giden umidim oeki benim insana olan guvenim nasil yerine gelicek?

Ben kime guvenicem. Allah askina bu devirde o kadar kotu insanlar varken ben ne yapicam. 28 yasinda tum umitlerim yikilmisken yoluma nasil devam edicem.

Kim istemezdi ki sevmek sevilmek sohbetli muhabbetli bir yuva ? Tek istegim buyken ben zaten sanssiz bir insanim daha basima gelebilceklerden korkuyorum. Koca meraklisi degilim. Ama ben hayati paylasmak sevmek sevilmek guzel vakit gecirebilcegim bir evlilik istedim basima yikildi. Bekarken bu evlilik beni bulmamisken simdi bosandiktan sonra toplum.baskisindan ne yaparim.

Hem o gununu gun ederken ilerde yuva kuracakken bana yasattiklarina ragmen benim hakkim bu muydu ?

boşanmışsınız kimi isterse ekler. siz niye hala takip ediyorsunuz ki sosyal medayasını kimi eklemiş napmış diye.
gencecik insansınız hayatın ne getireceği belli olmaz biraz dirayetli olun.
onunla mutlu olsaydınız boşanmazdınız.

Bence kendinize iyi bakın artık sizin yapmadığınız bişey bu
Kurtuldunuz tamam bitti gitti
Kendinize iş bulun surekli onu bunu düşünerek yaşanmazki
Bırakın kendinize acımayı ewt kendinize acıyorsunuz
Erkekler bence güçlü kadınları büyüleyici buluyor yanında istiyor
Ve bu illaki bir erkekle kazanılmıyor
Ewt guzel bir evliliğim var ama olmasaydı ben yine ayakta kalırdım sizin gibi yıkılmazdım ..

Öyle buldumcuk gibi önüne geleni ekleyince keyif sürmüş mü olunuo? Kendini, kendine ispat etme cabasi o onun ya. Erkekler ayrılinca ipini koparmis kopek gibi olur, sanir ki herkes kollarini acmis onu beklio. O da zorlanir o da üzülür illa ki. Sen bosver onu. Onun avunma yöntemi de öyle. Birine basitce kendi oldu diye kızamazsın. Bos beles bi tip iste. Iyi bisey olsa sen birakmazdin zaten. Insanlar hep böyle birinin sümük diye attigini ilik diye kaparak hata yapio zaten. Bosver sen guvenme, bosver temkinli ol daha iyi.

Eskiiiii kocan birak eskilerde kalsin. Ben kime guvenecem artik diye eski kocanami üzülüyon guvenilir biri olsaydi bosanmazdin herhalde. Kiminle ne halt yiyorsa birak yesin. Sen kendine bak salla gitsin.

Adam zaten rahat rahat gönlünce kizlari eklesin, yeni yeni insanlarla düşüp kalksın diye boşanmış. Artık karışacak durumda değilsiniz ki, boşuna stalk yapmayın - silin hayatınızdan yepyeni bir sayfa açın.
Hala gencsiniz,hala güzelsiniz, kalp bu yaşlarda hızlı çalışan bir organ. Eminim bir süre sonra sizin de kalbiniz başka birine isinacaktir, sadece zamana ihtiyacınız var.
Onun zamana ihtiyaci yokmuş,kendi bilir. El artık nihayetinde sizin için..boşanmak böyle bir şeydir

Hakketten yetmedimi konu sahibi farkli farkli hesaplardan kac kez yazdin artık bunu sindirmenin zamani gelmedmi ?kendi hayatina odaklansan hayat senin icin cok daha güzel olacak

açıkçası sağdan soldan birilerini eklemesi çok da büyük önem teşkil etmiyor. hayır ekleşiyoruz da ne oluyor? her eklediği kadın ona kollarını açıp onu mu bekliyor? her yürümeye kalktığı kadın ona karşılık veriyor da aralarında bişey mi oluyor sanıyorsunuz? ona bakarsanız ben de ayrılalı 2 aydan fazla oldu, bu süre zarfında ben de yenileri ekledim hatta biriyle geçenlerde buluştum da ama iki bira içip evlere dağıldık ve devamı da gelmedi. diğer ekleştiklerimin kimisiyle sohbet bile etmedim. sonuca gelecek olursak yalnızım yani. eski kocanız brad pitt değilse o eklemeler sadece eklemedir diye düşünüyorum. ben kendinizi boşuna üzmeyin diye böyle bir bakış açısı paylaşmak istedim. size tavsiyem adamı kesinlikle stalk yapmayın. hatta silin engelleyin yani bitti gitti ne gerek var. siz de belli bir zaman sonra yenilerle tanışmak isteyeceksiniz nasıl olsa. sizden gidenle daha fazla zaman kaybetmeyin derim ben.

bu hissiniz gelip geçici. karşınıza yeni biri çıktığında tüm geçmişiniz sadece önemsizleşiyor. insan doğası gereği sosyal varlıktır. er ya da geç tekrardan sevecek ve sevileceksiniz. bu süreci kolay atlatmanız dileğiyle

Tek ayrılan, yıkılan sen degilsin bu dünyada unutma! Boşandı... Ölmedin.. Niye hala onun ne yaptıgıyla ilgileniyorsun. Altınlarını o adama kendi isteginle bırakmışsın! Anlaşmalı olsun diye, sonucta kimse zorlamadı bu kararı verirken dimi? Toplum baskısı saçmalıgı nedir? Hayırdır kim karnını doyuruyor,onlar mı sana bakıyor? Onların parasıyla mı evlenmiştin de boşandıktan sonra onları bu kadar düşünüyorsun benim için ne derler diye.... Seni senden başka hiç kimse düşünmez! Annen bile bir yere kadar düşünür...hic kimse sana acımaz, niye kapının dışındaki insanları kafaya taktın bu kadar... Çalış kendi ayaklarının üstünde dur! Sen hiç kimseye muhtaç degilsin... Daha 28 nde niye karalar baglıyorsun...bu dünya bir tek senin eşin yaşamıyor sonuçta... Bulunmaz hint kumaşı degilll.... Karşına daha iyi biri çıkar.. Bir adam yüzünden bu kadar yas niye tutuyorsun... Boşanma hic bir zaman tek taraflı olmaz..ayrıldıktan sonra hemen kızlara koşan adam şerefsizin tekidir... Kusura bakma da... Yas bile tutmuyor. Bu adam icin mı gözyaşı döküyorsun.. Sadece kendin için yaşa, kendini mutlu et.. Bırak artık başkalarını düşünmeyi, bu dünyaya onlar için gelmedin....

Boşandınız siz. Adam da bir ömür yasını tutmayacaktı tabi, bu normal. Normal olmayan senin bu halin.

Cok mu maddiyatci oldum boyle adamlara karsi bilmiyorum da ben altinlara uzuldum sadece.

Siz daha cok gencsiniz. Guclu olmak icin kendinizi gelistirmeye bakin. Elbet birileri cikar. Eskisi size yarayan biri olsa bosanmazdiniz napiyosa yapsin alsin tepe tepe kullansinlar. Su surekli sanssizim laflarini da kullanmayin. Oyle bir karadelik ki o, dedikce yenisi gelir.

Boşanmış işte. Yani öyle ya da böyle artık evlilik bitmiş isterse ertesi gün eklesin ne önemi var artık sizi ilgilendiren bi durum yok.

Yaşınız geç unutacaksıniz net benim kendimi toplamam 4,5 yilimi aldı ki obsesif kompulsif bozukluğu yaşadım yani ... Antidepresan kullandim ilk kez . Ama şükür artık daha iyiyim acıniz taze geçecek ve bir bakmışsınız değil başka kızları eklemek, eski esiniz yanınızda bir kadina ilanı aşk etse tinlamayacak duruma geleceksiniz geçiyor emin olun... Kimisi teğet geçer kimisi delip geçer ama geçer ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…