Hayat beni sasirtmiyor

Al benden de o kadar altınlar hele de bu devir de tavanınin zirvesini yapmisken

İnsanlar evlenir, anlaşamazsa boşanır. Herkes hayatına bakar. İnsanlar eski karı kocalarını takip etmek, onları kırmamaya çalışmak için boşanmaz. Artık birbirlerini önemsemediklerini için bosanır.
Siz ne evliliği ne boşanmayı tam olarak çözememişsiniz.

5 aylık evlilik bu kadar sorun olmamalı

Yanlış bir seçim yapmışsınız ama yol yakınken bu gereksiz insandan kurtulmussunuz .Böyle bir insani hâlâ neden takip edip onun için uzuluyorsunuz ki?Diğer bir yanlış burada .

Ben olsam , böyle kaç kisiyi eklemiş diye uzulecegime ne kadar doğru bir karar vermişim kurtulmusum diye sevinir ,takip etmeyi de bırakırdım .Önünüze bakın artık.

Bosanir bosanmaz birilerini eklemesi onun kafayı dağıtma şekli belkide..
Bu süreçte neyazikki uzuleceksiniz ama süreci kısaltmak da uzatmak da sizin elinizde..Benden sonra ne yapıyor acaba diye merak etmeden duramiyorsunuz anlıyorum ama hayatınızdaki boşluğu başka şeylerle doldurmaya çalışın.

Hala bana yaziyordu bir de. Takip etmeyi biraktim ama boyle durumlar sanirim beni bir tik daha geriye atiyor.

Boşandınız siz. Adam da bir ömür yasını tutmayacaktı tabi, bu normal. Normal olmayan senin bu halin.
Bir omur yasimi tutsun demedim. Daha kutukten bile bosanmamiz dusmedi daha benim soyadim degisme surecine gecmedi suresi dahi dolmadi. Haklisiniz ben bu kadar rahat bir insan degilim. Normal olmayan benim hemen baskalarini eklememem normal olan uzulmemem haklisin

İnsanlar onceki konularda sen bosanmazsin simdide nedense sen aa uzuluyomusun bir de diyip sacma sapan tavirlar takiniyorlar anlamis degilim. İnsallah bende toparlanirim tek istedigim umrumda olmamasi gercekten benimde

Neden üzülmesin daha soyadı değişmemişken eski eşinin kızları eklemesine?? Bi bekleseydi keşke tamam sevgi bitmiştir ama geçen zamana emeklere eşine saygısından hemen harekete geçmeseydi..

Ben senin yaşadığın duyguyu anlayabiliyorum üzülmeni de anlayabiliyorum haklısın..Ama yapacak bişey yok. Boşanma daha çok yeni tabi ki üzülecek düşünecek kafa yoracak kendinle mücadele edeceksin.Ama herşey gibi bu durum da geçecek. Sinirin ya da üzüntün ilk günler gibi yoğun olmayacak..Sabırlı ol bigün bi bakacaksın arkana aman nelere üzülmüşüm diyeceksin..

Kendine bu süreçte başka uğraşlar bul kafanı başka işlerle meşgul et kötü şeyler düşünme.çok gençsin neden yeni bi hayata başlamayasın ki .Allah hayırlı insanlar çıkarsın karşına

altınlara ben de çok üzüldüm.
konu sahibi seni üzmek için demiyorum yanlış anlama da ben olsam kızları eklemesine değil altınların gittiğine üzülürüm. neden ortada çocuk falan da yokken, o adamı süründürmek varken anlaşmalı boşandınız ki? ben mi kötü kalpliyim bilmiyorum ama daha 5 aylık evlilik, hayaller insanın kursağında kalmış, kimisi demiş 5 aydan ne olacak diye ama 5 ay normalde cicim ayıdır. yeni evliyken boşanmak daha üzücü bence. 5 sene olmuş olsa amaaan yaşadık bitti 5 senede doldu ömrü der insan. ben olsam benim her şeyimi kursağımda bırakan insanla özellikle çekişmeli davada uğraşır, tazminat maddi manevi ne oluyorsa her şeyi talep eder asla gün yüzü göstermezdim.

Benim bir arkadasimin amcasi kanser olan esi daha yasam mücadelesi verirken yeni es pesine düsmüstü..serefsiz olunca karsiya saygi da olmuyor tabi

Herkes duygusal değil, senin aldığın kazakla yeni flörtü ile buluşmaya gidecek daha.

Anlamadığım sey 5 aylık evlilikte nasıl anlasmali boşandınız, 1 sene dolmadan anlasmalı boşanılmaz

böyle kime güvenicem triplerini bırakıp başlayın hayata dünyda 7 milyar insan var yarısı da erkek merak etmeyin bulunur güvenilecek birileri

İnsanlar onceki konularda sen bosanmazsin simdide nedense sen aa uzuluyomusun bir de diyip sacma sapan tavirlar takiniyorlar anlamis degilim. İnsallah bende toparlanirim tek istedigim umrumda olmamasi gercekten benimde
Merak etme olmayacak zaman sadece geçecek anı olarak bile kalmayacak aklınız da

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…