Ayarlayabilirsiniz saatleri ins olur
Universite sinavina mi hazirlaniyorsunİnsallah ya hic bisey yolunda gitmiyor.
Evet .Universite sinavina mi hazirlaniyorsun
Bende gitmek istiyorum ama yas21 oldu olurmu ki simdiEvet .
Yabanci degiliz :) kürdüz annem 25 senedir batida yasiyo ama hala ogrenemedi. aslinda az bucuk konusuyo da hastane islerinde biraz okuma yazma vs gerekli oluyo bide hayatinda tek basina carsiya gidememis biri yapamaz yapsa da niyeti yok diyim.saatleri ayarla mutlaka ve dershaneye gitmeye çalış, ne yazık ki zorluk olmadan olmuyor hiç bir şey.. çok özel değilse neden Türkçe bilmiyor annen? yabancı mısınız?
Arkadaslar gecen dershaneye yazilip yazilmama konusunda fikir istemistim. Kardesim hastanede fizik tedavi goruyodu ara verilecek dediler bende o arada dershaneye yazilip daha iyi hazirlaniyim dedim ama bugun doktor bu ara kisa sureli olacak 2 hafta sonra geri gelin dedi.dershane isi yatsin istemiyorum kendimi dsipline sokmak icin dershaneye yazilmaliyim ama kardesimin yaninda benden baska kalabilecek kimse yok annem okuma-yazma yok turkce cat pat konusuyo yani doktorlarla hastanedkilerle iletisime gecemez. Peki ben ne yapmaliyim dershaneler hakkinda bilgisi olan var mi.fizik tedavi saatleriyle dershane saatleri ayarlayip hastaneden dershaneye mi gitmeliym akil verin lutfen..
Yabanci degiliz :) kürdüz annem 25 senedir batida yasiyo ama hala ogrenemedi. aslinda az bucuk konusuyo da hastane islerinde biraz okuma yazma vs gerekli oluyo bide hayatinda tek basina carsiya gidememis biri yapamaz yapsa da niyeti yok diyim.
fizik tedavi saatlerini ayarlayın. ona göre gidersiniz. aslında annenizin dilini bilen muhakkak vardır. hemşire felan. o kalabilseydi keşke... sende rahat rahat dersine odaklanırdın
Ya öyle diyip iyice motivasyonunu bozmasan. Kardeşinin tedavisi ne kadar sürecek ki? Sen de hafta sonu git kursuna.Arkadaslar gecen dershaneye yazilip yazilmama konusunda fikir istemistim. Kardesim hastanede fizik tedavi goruyodu ara verilecek dediler bende o arada dershaneye yazilip daha iyi hazirlaniyim dedim ama bugun doktor bu ara kisa sureli olacak 2 hafta sonra geri gelin dedi.dershane isi yatsin istemiyorum kendimi dsipline sokmak icin dershaneye yazilmaliyim ama kardesimin yaninda benden baska kalabilecek kimse yok annem okuma-yazma yok turkce cat pat konusuyo yani doktorlarla hastanedkilerle iletisime gecemez. Peki ben ne yapmaliyim dershaneler hakkinda bilgisi olan var mi.fizik tedavi saatleriyle dershane saatleri ayarlayip hastaneden dershaneye mi gitmeliym akil verin lutfen..
Mutlaka yap istediğini, içinde kalmasın. Kaç kişi 22 de okulu bitirip iş buluyor ki? 26-27 Hayata atılmak için hiç geç değil.Bende gitmek istiyorum ama yas21 oldu olurmu ki simdi
anladım :) o zaman mecburen iş sana kalıyor, saatlerini ayarla ve git lütfen, en azından denemiş olursun. insan yaptıklarından çok yapamadıklarından pişman olurmuş, en azından bir disipline girersin ders çalışma konusunda.
Bende gitmek istiyorum ama yas21 oldu olurmu ki simdi
kardeşin düzelsin öyle git bende 24 yaşımda girdim ünv. geçen sene yani bu yıl 2. senem 2 yıllık okuyorum bitcek aileni yalnız bırakma bizimde maddi durumumuz iyi degildi çalışmak zorunda kalmıştım Allaha şükür durumu düzelttik ve ben dershaneye gittim ünv. kazandım geldim
Cok tesekkurler msjin icin bn anestezi bolumu okumak istiyorum ama meslek lisesi cocuk gelsiimi mezunu oldugum icin universite sınavında pek iyi puan yapamiyorum o yuzden ozel universiteye gitmeyi dsunuyorum 4 senedir calistgim icin ancak 1 yillik ucreti karsilayacak birikimim var biraz daha para biriktiriip ozelden okumayi dsunuyorum ama bi aklimda uni sinavina calis belki yaparsin diyorYa öyle diyip iyice motivasyonunu bozmasan. Kardeşinin tedavisi ne kadar sürecek ki? Sen de hafta sonu git kursuna.
Hafta içi de annen kalır. Önemli olan kardeşin yalnız kalmasın. Sonuçta annen ona der, kardeşin hemşirelere çevirisini yapar değil mi?
Mutlaka yap istediğini, içinde kalmasın. Kaç kişi 22 de okulu bitirip iş buluyor ki? 26-27 Hayata atılmak için hiç geç değil.
Ya öyle diyip iyice motivasyonunu bozmasan. Kardeşinin tedavisi ne kadar sürecek ki? Sen de hafta sonu git kursuna.
Hafta içi de annen kalır. Önemli olan kardeşin yalnız kalmasın. Sonuçta annen ona der, kardeşin hemşirelere çevirisini yapar değil mi?
Mutlaka yap istediğini, içinde kalmasın. Kaç kişi 22 de okulu bitirip iş buluyor ki? 26-27 Hayata atılmak için hiç geç değil.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?