Hayat bir kerede bana gülsün nolur :(

boncuk84

nefsim içine sindi!!!
Kayıtlı Üye
16 Aralık 2008
1.912
1
116
Diğer
bunalıma girmemek için kendimi zorluyorum ama dayanamıyorum artık hergün umutla uyanıyorum.... hep güzel şeyler olacak diye olmuyor bi türlü, sanki üstümde bi lanet var
ve geçmişte çok büyük günahmı işledimde cezalandırılıyorum diye düşünmeden edemiyorum...
okulum biteli 4 yıl oldu o günden buyana iş arıyorum olmuyor, tam oldu kesin deniyor ama bi şekilde olumsuz sonuçlanıyor... iş aramayı bıraktım en iyisi kpssye hazırlanayım dedim deli gibi hazırlandım herşey çok iyidi denemeler filan ama yine umdugum olmadı istediğim sonucu alamadım ve tekrar iş aramaya başladım ama olmuyor bi türlü olmuyor...
5 sene önce sevglimden ayrıldım ondan sonra hayatımada biri girmedi hiç bi işim düzgün gitmiyor
geçmişte yanlış duamı ettim acaba....
nolur bana yardım edin ne yapmalıyım bilemiyorum artık
26 yaşındayım gençliğim boşa gidiyor......
kurslara filanda gittim nerdeyse bütün sertifikalarımı aldım....
Allah ım ne olur beni bırakma yardım et bana......

herkes rıskıyla dünyaya gelirmiş.her şeyin vakti zamanı vardır.olacakla öleceğe çare yok derler.bence acele etme sabret.yani biraz akışına bırak.iş iş iş diye beynini yorma.böyle yaparak daha çok üzülürsün.arkadaşlarınla ailenle vakit geçir yapmak isteyipte yapamadığın şeyleri yap.henüz yaşın genç mutlaka istediğin her şey olacak yeter ki sen inan.inşallah her şey gönlünce olur.

kendini üzmekle ne geçicek eline ülkemizde üniversite mezunu olupta iş bulamayan o kadar çok insan varki bende üniverste okuyorum ama iş bulup bulamayacağımız muamma çok iyi anlayabiliyorum seni ama inanki kendini üzmeye değmez başka bi iş bak yani şartmı illa kendi bölümünle ilgili bi iş yapman kaderınde varsa zaten mutlaka olur bırgun gençliğim boşa gidio diosun bunu belirleyecek sensın sen kendını uzup bunları dert edersen tabı boşa geçer hayat direnmekten ibaret dert edilcek şeyler değil inan bana hayatını yaşamaya bak hakkında hayırlısı olur umarım

Bırakma kendini arkadaşım..
Ne hissettiğini anlıyorum,biliyorum ama Allaha sığın inan en büyük güç o!
Allahım yardımcın olsun inşallah!

ne mezunusun canım belki fikir verebiliriz sana burdan? seninle aynı bölümlerden mezun olan sıkıntı çekmiş olanlarımız vardır belki.

evet mesleğini yazarsan belki yardımcı oluruz..ayrıca bence ole düşünme..isyan eder gibi..elbette çok zor bi durum işsizlik...ama rıskın vardır bi yerlerde..hayrılısı olsun die dua et..allh inş. en kısa zamanda güzel günler gösterir cnm sana

bu konunun silinmesini istiyorum ne yapmalıyım..bilgi verebilirmisiniz bundan başka bazı konularımda var onlarıda silmek istiyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…