- Konu Sahibi superherogirl
-
Ne güzel anlatmişsın yaşadıklarını..Ben konulara pek yorum yapan biri değilim ama senin konunu okurken gözyaşlarımı tutamadm. Kendimi buldum biraz da hikayende..
Aslında tüm hüzünlü aşk hikayeleri ne kadada birbirine benziyor değil mi? Anlatılan, şarkılar..Ama sen o ilişkiyi yaşarken herkesinkinden bambaşka bir masal'ın var zannediyorsun, hiç ama hiç bitmeyecek sanıyorsun, daha önce taşıdığın karekterin, inançların, tabuların, ailene bağlılığın hep ikinci plana itiliyor. Önemli olan tek şey sen ve o'ymuş gibi geliyor.. Ama gün geliyor hepsi bitiyor, peri masalı son buluyor..Seninki gibi,benimki gibi ..Sonra yaşadıklarını uyandığı ilk dakikadan itibaren sorgulamaya başlayan, gözlerine uyku girmeyen biri oluyorsn..Aileni düşünüyorsun, inançlarını düşünüyorsun, ben bunları nasıl yaptım, kendimden nasıl bu kadar ödün verdim, tüm bunlara değer miydi diyorsun..Uzun lafın kısası seni öyle iyi anlıyorum ki. Forumda sadece tek bir konum var , istersen bir oku , bundan sonra benim yaptığım hataları yapma, geri dönerken bir kez daha düşün diye söylüyorum.
Hani demişsin ya ' babasının küçük,kırgın ama bir o kadar da güçlü kızıyım' diye sakın o gücünü yitirme küçük kız, duruşunu hiç bozma ve eğer tekrar birliktelik gündeme gelirse çok çok düşünerek karar ver. Hayatta hiç ama hiç bir şey senden daha değerli değil :) Allah yardımcın olsun, dertleşmek istersen her zaman mesaj atabilirsin
Ben de kendimden çok kimseyi sevmem artık..doğrusu bu..Kanımı dökerek, öğrendim bunu..Onlardan öğrendim..
Derdini bu kadar güzel, bu kadar içten anlatabilen biri emin ol ki yaralarını da çok çabuk sarar ve hayata karşı dimdik ayakta durur. Dediğin gibi kimse senden daha fazla önemli değil... Yaşadıkların senin için birer tecrübe, bunlar işine yarayacak ilerde. Bundan sonra mutlu olman dileğiyle...
Bazen güçlükler altından kalkılamazmış gibi geliyor.Öyle değil,neler yaşadım zamanında şimdi yaptığım tek şey ayda yılda bir de olsa aklıma geldiğinde gülümseyip geçmek."Bunun için mi üzülmüşüm ben?"diyorum çoğu zaman,"Ahh,ne kadar da aptalmışım."diyorum.Bu durum için de öyle diyebilirim umarım ve yaralarım hızla iyileşir,hikayeni okudum ben de.Rolünden memnun musun peki küçük kız?
Rolümden memnun muyum? Gönül rahatlığı ile memnunum diyemem ama artık bunu düşünmüyorum, sahip olduğum rolün kıymetini bilmeye çalışıyorum . Emin ol hep böyle kalmıyor yaşadığın acı, diğerleri gibi bu da geçecek..
Unutmuşum O olmadan da ben vardım,ben nefes alırdım,ben gülerdim,ben gezerdim,yerdim,içerdim,konuşurdum...Sanki hep O varmış da O'ndan öncesi sadece karanlıkmış,ya da O'nu tanımadan önce
koskoca yalan bir uykudaymışım.
hangimiz deli gibi sevmedik ki hangimiz kendimzden geçmedik ki ama kimisi mutlu sona ulaşır kimisi mutsuz sona ama önemli olan yaşayıpta ders almaktır hayttaki her anımızdan tıpkı senin gibi inşallah herşey gönlünce olur dilerim birgün yeniden sever amasevdiğinden çok daha fazla sevilirsin hayatında önce hep sen ol sonra diğerleri
Hislerime nasıl da tercüman oldun
Ama asıl onunla olanlar birer yalanmış, uykuymuş. Pat diye düştüm o toz pembe hayalin içinden daha ne olduğunu anlayamadan
Keşke zaman hızla aksa, bunların hepsi geçse, gitse...
Sevmeye korkar oldum.
Acına saygı duyuyorum. Ben de yaşadım. Öyle ki bazen kalabalık içinde yürürken, sanki o an benim için dünya duruyormuş da, yanımdan kalabalık akıp gidiyormuş gibi gelirdi.
Öyle şeyler yaşattı ki, elimi göğsümün tam ortasına daldırıp, kanlı kanlı içimde ne varsa söküp atmak istiyordum.
Ama şunu öğrendim, bu acıyı bu kadar büyütmek kötülük getiriyor insana. Hayatı öğrendim demişsin ya, hayat maalesef bu kadarla sınırlı değil. ALLAH sağlık derdi vermesin insana.
Sağlık sorunu geçirdim sonra, o zaman anladım.Çok düşündüm. Ben şimdi ölsem , annem ne olur ? Babam ne olur ? Beni sevenler , onlar ne olur ?
Peki ben büyük tedavi görürken, saçlarım dökülse, kirpiklerim dökülse, ellerim bembeyaz,yüzüm bembeyaz olsa nolur ?
Eski yüzümden eser kalmasa, elimi kaybetsem, bacağımı kaybetsem, yatağa bağlı kalsam ne olur ? Çok düşündüm.
Yok, bunlar çok daha acı. Dolayısı ile aşk acısına gerek yokmuş hayatımızda. Onu anladım.
İnsanız işte,birşeyleri kaybetmeden değerini bilemiyoruz.Aşk,aile ve tabi en büyüğü sağlık.Tüm acıların ötesinde bir
acıdır sanırım sağlığını kaybetmek.Allah yardımcınız olsun,Allah kimseyi üstesinden gelemeyeceği acılarla sınamaz.En kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz umarım...
Ayy yok yanlış anlaşılmasın, yazdığım şeyler kadar büyük bir hastalık değildi.
Yüz felci geçirdim. Yüzüm yamuldu. Geçici oldu. Ama kalıcı da olabilirdi.
Şimdi çok iyiyim ALLAHA şükür.
Bu benim hastalığım, saydıklarımdan hafifti. Kendi kendimi, kendime getirdim. Ya daha büyük hastalansaydım diye ?
Sağol canım. Aşkta, onun acısı da bir hastalık :) ALLAH daha büyük hastalıklardan korusun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?