P
pinar-20
Ziyaretçi
- Konu Sahibi pinar-20
nasıl anlatsam bilmiyorum yüz yüze kimseyle paylaşamıyorum içimde fırtınalar kopuyo açılamıyorum hayatımı anlatım çok güzel anne ve babaya sahibim tek çocuğum komşumuzun oğlu ile çıkmaya başladım ailemden izin alarak mayıs 2000 de her gün kavga ediyoduk ama ayrılmayı hiç beceremedik sonunda hep barışıyoduk ben ayrılmak istediğimde delice şeyler yapıyodu bikere kendini çatıdan atmaya bile kalkıştı zor bi arkadaşlık dönemi geçirdik bu sadece arkadaşlıkla kalmadı daha 15 yaşında falandım galiba ilk defa bazı şeyler yaşadık ama ileri gitmeden sonra hep bırakmak isdedim hep pişamn oldum ama bitürlü bırakamadık şimdi nişanlandık ailesi beni çok seviyo benimkilerde onu ama annemle sürekli kavga ediyolar beni tehtit ediyo ailene ilerde göndermem annen yüzüne hasret kalır die buda beni kendinden çok soğutuyo ama ayrılamıyorum bitiremiyorum yaşadıklarım geliyo bana ya benim yada kara toprağın olursun diye tehtit ediyo seviyo muyum?evet seviyorum iyi yönleride çok ama annemle arasındaki sorun beni çok yıpratıyo bana şimdilerde sürekli sen karpuzsun bende bıcak diyo sizce ben ne yapmalıyım çok üzülüyorum kimseyle paylaşamıyorum yanlızım biliyorum bazılarız beni yargılıcak hepsine hazırım ama lütfen bi akıl verin...