- 21 Haziran 2018
- 2.411
- 5.471
- 108
- Konu Sahibi Finrod Felagund
-
Okulun ilk gününden yönetim bu durumu hoş karşılayabilirdi.Bu hepimizin ayibi. O cocugu okula almamak nedemek. Cocuklari egitime okula gönderiyoruz. Ilk önce onlar onurunu gururunu kiriyor cocuklarin. Allah sabir versin esine ve cocuklarina. Ileride o cocuk babasinin ölümüñü, böylemi hatirlayacak.?
Ilk gun olsun dönem ortasi olsun. Yoksa yoktur. Allah cezalarini versin , hem cocugun onurunu kirdilar. Hemde babanin.Okulun ilk gününden yönetim bu durumu hoş karşılayabilirdi.
İlk gün ya? Ne olacak ki?
Hiçbir şeyden haberim yok. Konuyu düzenleyebilirim. Yetkililer de taşıyabilir konuyu.suya sabuna dokunmadan yorum yazmak zor.
konunuzu siyaset meydanına açmanız lazımdı. en son sözcü nünden kaynak gösterilmesi yasaktı. değiştimi bilmiyorum.
neyse konuyu oraya açsaydınız içimden geçenleri rahatlıkla yazabilirdim.
Aynı şey annesine de dokunmuyor mu? Annesi de gitsin atsın bir yerlerden o zaman kendini? Ne olursa olsun, anne ve babanın çocukları varken böyle şeyler yapması tamamen yanlıştır. Bunun hiçbir açıklaması olamaz.Babaya yüklenmek gereksiz iyi mi oldu filan demek yani keşke intihar etmeseydi ama onu intihara sürükleyen şeyler onun ayıbı değil...
İyi de siz o durumda mısınız?Aynı şey annesine de dokunmuyor mu? Annesi de gitsin atsın bir yerlerden o zaman kendini? Ne olursa olsun, anne ve babanın çocukları varken böyle şeyler yapması tamamen yanlıştır. Bunun hiçbir açıklaması olamaz.
Aynı şey annesine de dokunmuyor mu? Annesi de gitsin atsın bir yerlerden o zaman kendini? Ne olursa olsun, anne ve babanın çocukları varken böyle şeyler yapması tamamen yanlıştır. Bunun hiçbir açıklaması olamaz.
Konuştuğumuz konu bu, genel konuşmuyoruz.Allah allah ya sanki ülkede bu durumdan dolayı kendini asan, öldüren tek kişi o da ona yükleniyoruz.
Buradaki kimse bilmiyor. Ben de okuduklarıma göre yorum yapıyorum. Bu benim yanlışım değil.İyi de siz o durumda mısınız?
İnsanlar ne yaşıyor biliyor musunuz?
Virgül kullanmayı deneyebilirsin. Anlayamıyorum. Teşekkürler.Adam ölmüş gitmiş kalkıp size kendini savunamaz herhalde gururuma dokundu gittim öldürdüm kendimi diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?