• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Hayat bu kadar rahat mı ...

Ben herseyi kendine dert edinen bir kisilige sahibim. Milletin derdi beni gerdi misali. Suaralarda mutsuzlugumun sebebi dunyada olan biten savaslar. Ne yapayim mutlu olmayi beceremiyorum birturlu. Mutsuzlukla mutlu olanlar varmis. Bir yazida okumustum. O insanlardan miyim acaba: ))

Aynen ama beni yaralayan en çokta kimsenin seni anlamamasi

note3 kadinlar_klubü

Dostum dediklerinde ne kadar yanındaki ailen bile seni anlayamadıktan sonra herkez iki tatlı sözle yanında kimse senin ne hissetiğini senin kadar anlayamaz oyuzden ınsanlara ve hayata ragmen gulucukle dolu olsun yuzun

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Hatunlar sizce hayatta hersey toz pembe mi ? Bakıyorum da dışardan insanlara onlar çok rahat ve mutlular onlara göre hersey normal acaba içlerinde de gerçekten de öyle mi ? 😟😟😟😟 bu arada maşalı saçlardan ve renkli sallarinizdan öperim süslü hatunlar sızı ii 😄

note3 kadinlar_klubü

Bugün ben de buna benzer bi konu actım ama icerik olarak farklı sekildeydi sagolsunlar bazıları topa tuttular. Neyse konu bu degil. Ben de bunu cok düsünürüm ya da düsünürdüm diyeyim, hep pozitif görünen insanların ya da sosyal medyada paso her anını yayınlayıp herkese acan insanların gercekten ne kadar mutlu olduklarını. Ya da ben cok karamsarım depresifim bilmiyorum. Gercekten mutlu olup bunu paylasarak herkesin görmesini isteyebilirler ya da iclerinde bosluk yasayıp dısarıya her sey yolunda görünebilirler tabi bu durumda sadece kendilerini kandırırlar. :ssz: Dinle bagdastırırsak bunu bazı hadisler vardır bu dünya imtihan dünyası Allah verir mutlu eder sınar, vermez sabrını ölcer kimse bu fani dünyada tam olarak mutlu olamaz diye. Ben artık olaylara bu sekilde bakıyorum anı yasamaya calısıyorum yoksa fazla detaycılık yasadıgım anı alıp götürüyor. Sen de öyle yapmaya calıs baskalarını irdeleyince kafaya takınca biz mutsuz oluyoruz. En güzeli anı yasamak :49:

Bir kaç saat önce annemle tamda bu konulardan bahsediyoduk :)
Belki vardır tabi ama benim gördüğüm hiç kimsenin hayatı dört dörtlük değil..
Şu hayatta herkes bişeyle sınanıyor.
kimi maddi sıkıntı,kimi ihanetler,kiminin çocuğu olmuyo kiminin sağlığı :(
dışarda görünen mutlu insanların eminimki içinden çıkamadıkları bi orunu veya bi derdi mutlaka vardır.
elimizden bişey gelmediği için sıkıntılarımızdan kurtulmak için dua edip günümüzü güzel geçirmeye çalışıyoruz işte
Örnek mesela rahmetli sakıp sabancı onun zenginliğine sahip olmayı ne kadar çok insan isterdi dimi fakat o mutlu değildi zengin olmak yerine çocuklarının daha sağlıklı olmasını istediğini her fırsatta dile getirirdi.
Hayat böyle işte hepimiz sınanıyoruz önemli olan sıkıntı içindeki halimize bile şükretmek :34:

Back
X