Hayat bugün size ne verdi ?

Hayat Bugün bize
Minik Yağmurumuzu verdi Sabah saattlerinde kucaklarına aldıklar Meleğimizi opuyorumnanaktan
Ben Daha Göremedim ama olsun Çok Şükür Bu Günümüze :Saruboceq:

Meleklerimin beni korudugunu bir kez daha gormus oldum, gercekten hakli ,dogru ve guclu olmak ,dimdik ayakta durabilmek ne guzelbayanssulusmileboshayallersmile

sağlık,huzur,tutku,neşe,aşkkk herşeyim vardı bugün.....rabbime şükürler olsun...

bebegımı beklemeyı verdı
40+2yım hala gelmedı oglusum:umursamaz:
hayırlısı bakalım

Kızım için doğumgününde dağıtacağım meteryaller için gerekli malzemeler zemuszemus
Öğlende de kardeşimle yemek:)

hayat bana yaklaşık 5 aydır hiç iyi bişey veremesede bir gün güzel şeyler olacağına dair umut taşıyorum hala .halimize şükür daha kötü durumda olanlar var demeyi verdi bana bugün hayat her zamanki gibi......

aahhhh..
hayat bugün bana 1 dilim kepekli ekmek, 1 kibrit kutusu beyaz peenir, 3 zeytin 1 salatalık verdiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii....... mafoldumben mafoldumben

kayınpederımın getırdıgı
2 poset meyve
ve kaynanamın getırdıgı ekmek arası tavuk verdı

kararsızlığımdan hormon düzensizliğinden nihayet beni kurtarıp lazer epilasyonun ilk seansını verdi. gönül isterdi ki ilk ve son olsun kaydirigubbakcemile3

bugün biraz ağladım.. gergin bir gündü.. sınavada girdim..

içimden şiir yazmak geliyorda yazarsam sayfalarca olur diye korkuyorum...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…