Hava çok güzel:asigim:
Kızımı koyup arabasına dışarda olan akraba günümüze gitme imkanını veriyor hayat bugün:Saruboceq:
Giderken takacağım kayınvalidemin doğum hediyesi olarak yaptırdığı inci setin kolyesi birleşme yerinden koptu:gitme:Çok üzüldüm:gitme:
Cok sevdigim birinden mesaj verdi :)) Hep bekliyordum nihayet yani, ayh cok mutlu oldum yaa!!!!! :)
Bir de tatli mi tatli bir muhabbet kusu verdi tabi. =]
çok zottirik bir gündü,akşam üzeri ev sahibinin görgüsüzlüğüyle bu gıcıklık zirve yaptı....her fırsatta ev sahibi olduğunu hissettirmek ister hasbam...kendi evime tez vakitte geçebilmek dileğiyle...
kuaförde geçen 6 saat sonunda yepyeni bi saç modeli rengi ve uçlarına balyaj verdi :teytey: sanırım uzun bir süre aynaya bakmaya doyamıcam. çok narsist hissettim kendimi bugün çokk kaydirigubbakcemile3
Cok yogun ve hizli bir gun verdi..her bir yana kosturdum durdum..simdi yuzumu silmek bile zor geliyor..keske biri beni toparlayip, yatirsa ve uyutsa....kaydirigubbakcemile3
hayat bana bügün okadar güzel birşey verdiki hayatta ençok istediğim 5sene yolunu gözlediğim bebeğimi verdi ve bugün kesesini gördüm çok şükür hayatta başka ne istiyeyim sağlık bide:ecrin_bebek: