Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çokk uzun bir zaman sonra hsonu tatil yapacağım haberini verdi.
yetmedi kardeşim yanıma gelecekmiş onun da haberini verdi.
güzel şey yaşamak ya her şeye rağmen..
hayat bana üzüntüyü ve dimdik ayakda kalmayı sağlayan bir kuvveti ve gülmeyi ve mutlu olmayıda herseferinde nasip etti fakat zorluklar savaşırgen kalp kırmayacak kdr yürekde verdi fakat kalp kırmamak için uğraşırgen acıyan yüreğimin sızısınıda dua ederek hafifletmeyi ve hyr demeyide öğretti anlayamadığımküçük büyüğe :saygı gösterdiğinde küçüğün altında ezilicini öğredicek aklıda verdi ama ben alamadım bugün bunu öğrendim ağrıyorsa bir yanın yaradana dua et başkası behlem sürmüyormuş kendi (anne baba) hariç iyi günler: lepi:
kızımla evimin ne kadar huzurlu oplduğunu onun bir gülüşü bakışı yemek yemesiyle bile ne kadar nutlu olduğumu
kocamı her sabah uyanmanın mutluluğunu verdi bugün bana (dışarda kuşlar öttükçe kalbin daha bir heyecanla atmaya başlıyor bugün:)))))