Hayat bugün size ne verdi ?

çok sevsende sevdiğini belli etmiycekmişsin yoksa kaybedermişsin onu öğretti hayat bana bugün... değer aldığın kadar vericekmişsin...! mafoldumben

Aminnnn:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

umut verdi..
ve umutla süzülen iki damla yaş..
mutluluk verdi...
o iki damlayı özgür bırakabildiğim için..
şükür verdi..
annem... ailem.. eşim için...
hüzün verdi yollarını beklediğim..
bir türlü gelemeyen...
hayyellerimde büyüttüğüm...
minik bebeğim için...
seni seviyorum Allah'ım..
veren sensin alan Sen...
herşey olur Sen ıstersen...

Herşeye rağmen,herşey için
Rabbime şükretmem gerektiğini bildiğim halde,
yaşadığım bazı olaylar tekrar hatırlattı...
Herşey teşekkürler Hayat...

baş ağrısı , can sıkıntısı , özlem ..
aramız kötü bu aralar hayatla. şükür ne diyelim..

hayattt rüyalarımda bile göremiyceğim kadar harika bi aşk verdi mükemmel bi sevgili 4 4 lük hani kızlar hep bekler ya o mükemmel kişiyi ama hiç bulamaz ararda arar ya.. ben bulmuştum.. bi insan bukadar harika olabilirmi.. anlatmaya kelimeler yetmez.. anlatmaya ömür yetmezz:) ondan bahsetmek bile içimi kıpır kıpır yapıyor bi sevinç kaplıyor dört bi yanımı.. ve sonra hayatt bana verrdiği hediyeyi o mükemmel hediyeyi geri aldı.. ve bana verdiği aşk şimdi aşk acısına dönüştü ızdırap gibi..ölüm gibi.. nefes almak gitgide zorlaşıyor yaşamak zor geliyor tabi bu yaşamaksa.. 2 gün dünyanın en mutlu insanı yapıp bir ömür mutsuz olmaya mahkum etti beni. cok acımasız bu hayat ama yinede o güzel günler için bir ömür mutsuz olmaya değer.. çünkü hiç kmse böylesine güzel bi aşk yaşamamıştır .. onu hala cok seviyorum.. ve hepde sevicem

heyacan verdi..eşim gelıyor yarın Allahın izniylee.. kavusacagım ama sevınemeyecegım cunku gerı gıdecek öfff...denızcı eşi olmka çok zormuss ama katlanılıyor işte Aşk olunca.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…