Hayat bugün size ne verdi ?

Sabahın köründe sinir verdi sağolsun,bana kibarlık yapmak yakışmıyor..Bir daha kibar davranan top olsun :mymeka:

Bugün... Biraz korku, şaşkınlık ve üzüntü... Öğrencimi kaybetmek beni çok sarstı, mekanı cennet olsun...

Onun dışında , yine hayaller verdi ; neyin HAYIRLI neyin hayırsız olduğunu bilemiyorum, bu yüzden Rabbimden şunu diliyorum: HAYIRLI OLAN ne ise ona içimi ısıtsın ve o yola soksun beni, benim iradem O 'nun iradesinde olsun , düşüncelerim O 'na emanet:Saruboceq: Eğer hayırlı olan hakkımızda bu yöndeyse, nolur hayırlısıyla zaman çabucak geçsin ve o zaman gelsin... O zaman gelince her şey çok güzel olsun, ama çoookkkk... Hayat bugün bana sabırsızlığı ve biraz da sıkılmayı verdi, ama bunun yanında dilemeyi ve dua etmeyi de nasip etti şükürler olsun a.s.

Uzanmış tv izlerken bebeğini salıncakta sallayan meleğimden bir anda kabarıp gelmesiyle yanağıma öpücüğünü verdi hayat..Çok seviyorum seni hayat..
Senide içindekileri de..

Bugün bana çok güzel ama çok güzel bir haber verdi hayat. Allahım sana binlerce şükürler olsun. Sen ne büyüksün Rabbim. İyilikler göster hepimize, mutlu sağlıklı günler ver:Saruboceq:

Baş ağrısı...benneyaptımki
Ne yorucu bir haftaydı..
Şükürler olsun cuma akşamına girdik..:1rolleyes:

Huylunun huyundan asla vazgeçmeyeceği gerçeğini verdi hayat bana..
Neden uğraşır insanlar böyle oyunlarla bilemiyorumki.Anlayamıyorum,neden yani..
Vallaha anlamıyorum..

Bugün olmasının çok gerekli olduğu kritik bir mevzuda ; anlaşılır, sağlam , korkmadan ve kendinden emin konuştuğunda ve restini çektiğinde kazanıldığını öğrendim. Haklı olduğuna inandığın mevzunun bu şekilde arkasında durmanın getirisini gördüm

Zaman zaman sevgi orucunun yanlis olmadigini ogrendim....

Insanlari Sevdim..
raziyim cezama
calmadim oldurmedim ama
daha kotusunu yaptim
naptim biliyor musunuz hakim bey?
tuttum insanlari sevdim....
Can Yucel'den...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…