Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bana bugün bi kez daha acı yüzünü göstertti hem annem hem ben çok üzüldük ama yapacak bişey yok..hemde bu en yakın çevremden ailemden benim canım gibi bildğim bi insandan kardeşimden geldi..kardeşim şu anda 5 aylık falan evli ve 2 aylık hamile annemde onun sevdiği bir yemeği hazırladı ve ona götürmek istedi kardeşime telfn etti ve ona geleceğimizi evde olup olamdığıını sordu kardeşimde evdeyim gelin dedi kocasıda o arada ona bişeyler sölemiş annem dedi kocan ne dior kardeşim bişey demior siz gelin dedi.aradan 2 dakka 3 dakka geçmedi kardeşim tekrardan aradı ve kayınvalidesinin günü olduğunu oraya gideceğini söledi tabi bu benide annemide çok üzdü..kocasının da sölediği şey meğer oymuşş aşağıda annesinde gün varmışşş biz geleceğimizi söleyince oda hemen akabinde onu sölemiş kardeşime..biz kardeşime her zman gitmioruz ayda yılda bir oda annem onun sevdiği bi yemeği yaptığı ve ona götürmek istedği için gitmek istedik onu düşündüğümüzden ama kardeşim kocasının lafına uyup malesef bizi bikere daha hayal kırıklığınauğrattı:(senağlama

hayat bugün bana bir aylık emeğimin karşılığını
gereksiz ve istenmeden yapılan işler
kızımın gülen yüzünü :asigim: verdi

Eğlence ve yorgunluk
Ve eski arkadaşlarımı görme fırsatı

bugün hüzün verdi can arkadaşımın yanındayım yarın seminer var oraya gideceğim yolculuk var bir hafta sonra ne süprizler var bilemem iyi olsun diyorum

hayat bugün bana bitmek bilmeyen ev işleri
huysuz v eiştahsızlığı doruk yapmış tatlı bir cadı
kocasız bir akşam verdi

hayat bana bugün güzel bi günün ardından yorgunluk verdi bide yorgunlukdan yıkanmamış çay bardakları

Son düzenleme:
hayat garip kimine çok güzel bi gün verirken kimine zehir oluyor...

bana ayrılık verdi.. sevgilimden ayrılık verdi...

Hayat sanki bütün güzellikleri serdi önümeboshayallersmile
Rabbim şükürler olsun bugünümüze,mutluluğumuza,ailemize,sağlığımıza:nazar:

hayat bana bugün bi kez daha acı yüzünü göstertti hem annem hem ben çok üzüldük ama yapacak bişey yok..hemde bu en yakın çevremden ailemden benim canım gibi bildğim bi insandan kardeşimden geldi..kardeşim şu anda 5 aylık falan evli ve 2 aylık hamile annemde onun sevdiği bir yemeği hazırladı ve ona götürmek istedi kardeşime telfn etti ve ona geleceğimizi evde olup olamdığıını sordu kardeşimde evdeyim gelin dedi kocasıda o arada ona bişeyler sölemiş annem dedi kocan ne dior kardeşim bişey demior siz gelin dedi.aradan 2 dakka 3 dakka geçmedi kardeşim tekrardan aradı ve kayınvalidesinin günü olduğunu oraya gideceğini söledi tabi bu benide annemide çok üzdü..kocasının da sölediği şey meğer oymuşş aşağıda annesinde gün varmışşş biz geleceğimizi söleyince oda hemen akabinde onu sölemiş kardeşime..biz kardeşime her zman gitmioruz ayda yılda bir oda annem onun sevdiği bi yemeği yaptığı ve ona götürmek istedği için gitmek istedik onu düşündüğümüzden ama kardeşim kocasının lafına uyup malesef bizi bikere daha hayal kırıklığınauğrattı:(senağlama

kardeşin belkide kocasına bişey diyememiştir siz ailesisiniz size daha sonra belki açıklama yapacaktır bazen oluyo böyle şeyler bende evliyim arada kalmak çok kötü kardeşinde arada kalmıştır

Bugün dinginlik sundu ruhuma. Ankara'da geçen yoğun iki günün ardından bir lütuf gibi bugün. Evimde, rahat koltuğumda oturmuş sağ tarafımda yeşil çay dolu kupa bardağım ve dizimin üstünde bilgisayarım... Şimdilik böyle yani. Dün daha mutlu etti ama beni çünkü sevdiğim arkadaşım Mehtap'ın telefonuna ulaştım. O'nu görmek için sabırsızlık içindeyim.

Cümbür cemmat aile büyüklerimiz dahil hem kendim hem eşimin tarafından tüm aileyi evimde misafir etme olanağını verecek akşam hayat bana:lepi:
Kıymalı-peynirli pide,zeytinyağlı dolma,kızartma,zeytinyağlı fasülye,çoban salata ve revani ile tamamladığım enfes menüm hep birlikte cümbür cemmat tıkış tıkış oturduğumuz masada yaptığımız sohbetler;kimi ayakta elinde tabakla tıkanırkenki haline gülmemiz filan..:1:
Çok seviyorum ben aile olmayı,birlikte olmayı kalabalık olmayı..Allahım da kimseden ayrı koymasın inşallah bizi:Saruboceq:

hayat bana acı verdi gözyaşı verdi..

ben artık hayatımın aşkıyla şuraya sonsuza kadar onunlayım mutluyum yazmak istiyorum...

Back
X