Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
hayat bana bugün bi kez daha acı yüzünü göstertti hem annem hem ben çok üzüldük ama yapacak bişey yok..hemde bu en yakın çevremden ailemden benim canım gibi bildğim bi insandan kardeşimden geldi..kardeşim şu anda 5 aylık falan evli ve 2 aylık hamile annemde onun sevdiği bir yemeği hazırladı ve ona götürmek istedi kardeşime telfn etti ve ona geleceğimizi evde olup olamdığıını sordu kardeşimde evdeyim gelin dedi kocasıda o arada ona bişeyler sölemiş annem dedi kocan ne dior kardeşim bişey demior siz gelin dedi.aradan 2 dakka 3 dakka geçmedi kardeşim tekrardan aradı ve kayınvalidesinin günü olduğunu oraya gideceğini söledi tabi bu benide annemide çok üzdü..kocasının da sölediği şey meğer oymuşş aşağıda annesinde gün varmışşş biz geleceğimizi söleyince oda hemen akabinde onu sölemiş kardeşime..biz kardeşime her zman gitmioruz ayda yılda bir oda annem onun sevdiği bi yemeği yaptığı ve ona götürmek istedği için gitmek istedik onu düşündüğümüzden ama kardeşim kocasının lafına uyup malesef bizi bikere daha hayal kırıklığınauğrattısenağlama