Hayat bugün size ne verdi ?

sevdiğim adamın bana 4elle sarıldığını ve
benim herşeyimin sadece o olduğunu bi kez daha görme imkanını........

6. hisle hareket edip tam 4 ay sonra o 2.5 yıl önceki platonik aşkı görme fırsatı, hatta onunla konuşma fırsatı verdi. soğuktu, değişikti ama çok iyi geldi be sağol hayat

haklıyken haksız duruma düşürlmeye çalışılmasını
böcek kadar insanlara gereksiz yüz verirsem bööle tepeme çıkacaklarını
para gibi değersiz bir kağıt parçasının bi anda herşeyi tersyüz edebileceğini görme imkanı sağladı hayat..
arkadaşlığın bi kez daha en büyük palavra ve menfaatin isim değiştirmiş hali olduğunu gösterdi...
ha nasıl unutulur yaa tabi bide hastalık verdi şöyle en acılısından başka ne verebilirki zaten..

hepinize yemin ediyorum ki şu son üç günde yaşadığım hayat tecrübesi kafama dank ettirdi bazı durumları.
dank demek ne de hafif kaldı, beynimi patlattı beynimi...

bebelerle kutlanan bi yerli malı, ve biz de pasta yicez diye sınıfa doluşan velileri geri püskürtme çabaları
sorunlu 2 öğrencinin velisiyle tören sonrası yapılan uzun konuşma sonrası sinirlerin tavan yapması
bir orta ölçekte panik atak,sıkışan kalbe lanet etme
ders çıkışı kafa dağıtmak amaçlı gidilen mağazalarda bulunamayan sıradan kazağa sinirlenme
kpss çalışırken her çözülmeyen soruda sövüp sonra niye sövüyorum diye kendine sövme
ne eğlenceli bi hayatım var :26:

kızım bugün dört kelimelik bi cümle kurdu
hayat bana sahip olabileceğim en harika şeyi verdiğini bugün de hatırlattı .. şükürler olsun ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…