Hayat bugün size ne verdi ?

bol bol çamaşır ,tü,ve hasta bakıcılığı verdi,kzım hasta ve onunla ilgilenmek zorundayım...:gitme: zorundayım....

hayat bugün bna ''aklıma geleni söylememi ağzıma geleni söylemememi'' ögretti
insanın düzenini evini sevdiklerini Sevdiceğini bırakıp uzağa gitmenin canını nasıl yakacagını ögretti..

hayat bana verdiklerini idrak edip şükretmem için zaman verdi bugün..

uzun zaman oldu galiba şükretmeyeli..

sevdiğimle hayvanat bahçesi gezintisi verdi kaydirigubbakcemile3

(aslında o yalnız yaşayan su aygırının yeri ona fazlamı geliodu ne :uhm: bi kişi daha gerekli gibiydi sanki kaydirigubbakcemile3) sana diom aşkım duy beni kaydirigubbakcemile3

hayat bana bugün evi t6emizlemeyi verdi..gün boyu temizlik yaptım...şükür yinede...hamd olsun.

bulduğumuz bir araba vardı,tam gönlümüze göreydi..onu sahibi başkasına satmış dün..
üzüntü verdi bugün moktan hayat..
gene kaldık tabanvaya:sinifsinif:

Yine bol bol komedikaydirigubbakcemile3
Film gibi hayatım var besositososito

Yeni bir arkadaş,:1hug:
Yeni bir araba, :teytey:
Bol bol misafircokacimcoook

hayat bugün bana ölümün kaşla göz arasından daha yakın olduğunu, genç yaşlı, çocuklu çocuksuz, erkek kadın kim olursa olsun aniden gelebileceğini gösterdi... :çok üzgünüm: :a015: :gitme:
Rabbim herşeyin hayırlısını versin... ölümün bile... geride kalanlara da sabır...
:Saruboceq: :Saruboceq: :Saruboceq:

Rabbim tüm şehitlerimize rahmet eylesin...

turkbayragi turkbayragi turkbayragi​

Hayat bugün şahane...
sabah sabah canım babacığımın güzel sesini verdi bana...kardeşim işe girdi şükürler olsun...daha bir ay bile olmadı mezun olalı oysa...başladığı yeri ancak hayal edebilirdik ...
anneciğimin duaları kabul oldu...
bizi zaten onlar ayakta tutuyor...Allahıma şükürler olsun...

Songül abla hayat bu aralar beni sevmiyor diye düşünmeye başladım. Hergün yeni bir süprizle karşılaşıyorum. Tam herşey yoluna girdi diyorum arkasından muhakkak kötü birşey çıkıyor ortaya..
Neden bunları hakediyor muyum diyorum bazen...
Ama bunlarda geride kalacak inanıyorum. Hayat her zaman iyi şeyler vermez ki. Bazen kötü şeylerde yaşamalıyız iyi zamanların kıymetini bilmek için galiba...
Dilerim yarın güzel şeyler olur. Dilerim :Saruboceq:

hayat bugün bana kızımın en huysuz yüzünü gösterdi.canıma okudu yeminle:bbo:
birde tekrar işe döneceğimin müjdesini verdi;haber geldiğinde.3-5 ay farketmez..beklerim..eski şirketim nasılsa:zemuszemus:

hayat bugün bana dün kalanlarla yetinme gücünü verdi.......
masa üstü dolu evrak , müşteriye laf anlatacam diye soğuyan bir bardak çay , ve sinirlenen ben.............

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…