Hayat bugün size ne verdi ?

hayat bugün bana içimi herkese açmama gerektiği gerçeğini bi kere daha öğretti..

ve dikkatli konuşmam gerektiği dersini verdi..

hayat bugün bana pozitif gebelik testi sonucu verdi alkisalkisalkis ama dış gebelik olup olmayacağını 2 gün sonra anlayacağım..

annemi aldı uzun zamandır annelerde kalıyordum salı döndüm ankaraya annemi özledim çok hemde

bakıcı bulduğumuz halde kayınvalidemin ben bakıcam demesi üzerine alt üst olan planlar,bulduğumuz kadına nasıl dicem düşünceleri..:sinifsinif:
ve harika bir umut verdi..inşallah olur Allahım inşallah:Saruboceq:

Spora geri dönüş!!!!
Özlemişim yavopuyorumnanaktan

Ayrilik..

Bu is bitti..

Gonul defterimi artik acmamak uzere kapattim, ben dersimi ne yazik ki sagligimla oynayarak aldim,erkekler benden uzak dursunlar..

Tek asik oldugum,hayatimin sonuna kadar el ele,diz dize , goz goze oturmayi planladigim,istedigim -eski- canimi benim ona verdigim degeri vermedigi, hosgorulu /affedici olmadigi ,gururunu herseyden ustun tuttugu, en onemlisi beni yeteri kadar sevmedigini anladigim icin artik geride birakmak zorundayim, cok uzgunum,boyle olsun istemezdim ama zorla guzellik olmuyor,cok yiprandim , uykusuz geceler, Panik Atak'li gunduzlerden biktim,artik kalbim dayanamaz oldu.Umarim benden sonra hayatina girecek kisiye bunlarin hicbirini yasatmaz...

Uzun zamandır okumak için can attığım bir kitap ...:1rolleyes:

aramakla bulamayacağım kadar doğru bir eş..gözleri gözlerime değdiğinde hala ayaklarımı yerden kesen,beni hayata bağlayan bir eş verdi...daha ne isterim ki...aşkımm benim..:1hug::asigim:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…